Volkswagen piedāvājumu papildinās 5,3 m garš minivens (+ FOTO) 8

 

Foto: Ekrānbilde no https://www.facebook.com/carnewschina/photos/pcb.2851062061593137/2851047111594632/?type=3&theater

iAuto | 23.novembris 2019 5:39

Ķīnas pilsētā Guandžou notiekošajā motoršovā Volkswagen prezentējis 5,3 m garu minivenu Viloran, kas jau drīzumā papildinās vācu kompānijas piedāvājumu Āzijas tirgū.

Volkswagen parādījis minivena Viloran pirmssērijas versiju, kas kļūs par pašu lielāko uz universālās platformas MQB izgatavoto modeli. Viloran garums ir 5,3 metri, tas ir 2 m plats un apveltīts ar 3,18 m garenbāzi. Salona konfigurējums atbilst formulai 2+2+3, turklāt vidējā rindā iebūvēti divi atsevišķi un elektriski regulējami sēdekļi ar izbīdāmiem kāju balstiem.

Pasažieru rīcībā ir panorāmas jumts un trīs zonu klimata kontrole. Aprīkojuma sarakstā arī adaptīvā kruīza kontrole, 360 grādu apkārtskata kameras un palīgsistēma braukšanai blīvā pilsētas satiksmē.

Piebildīsim, ka garumā Viloran pārspēj arī pie mums labi pazīstamo Sharan par veselu pusmetru.  

Izstādes eksponātam ir pirmsražošanas prototipa statuss, tādēļ pagaidām nav informācijas par motoru piedāvājumu. Tiek pieņemts, ka minivenu komplektēs ar divu litru benzīna turbo motoru, kas attīstīs 220 Zs jaudu un 350 Nm griezes momentu. Dzinējs darbosies kopā ar septiņu pakāpju divsajūgu robotizēto pārnesumkārbu.

 
Visi komentāri
 
krix 23.novembris 2019 13:53
15 3 Atbildēt

trīs zonu kruīza kontrole

Tas ir kā? Katrai rindai jumts aizbrauc savā ātrumā?

Vai tomēr klimata kontrole?

Fredis 24.novembris 2019 7:39
0 4 Atbildēt

Tas ir tā ka katrā sedvietu rindā būs iespējams pašiem regulēt temperatūru un gaisa plūsmu. Un vairs nebūs tā ka vadītājs uzliek temperatūru kaut kādu priekšā kurā viņam liksies silti bet aizmugurējie tikmēr jau cepsies ārā.

Siderf 24.novembris 2019 7:43
3 0 Atbildēt

Bla tas jau ir tas, ko "krix" rakstija, nevis kruīza kontrole, bet klimata kontrole, bla tu tiesām domā ka cilvēki nezin ko nozīmē dalītā klima?

Es 25.novembris 2019 7:45
0 3 Atbildēt

Porsche un audi krustojuma tizlaa WV redzeejumaa ????

Esis 25.novembris 2019 9:30
3 1 Atbildēt

Kas vainas šim auto?

Kareiz normāls auto, nevis kaut kāds kartējais krosovers ar pusotru sēdvietu, turklāt nesalīdzināmi labāk izskatās par kaut kādu voyādzeri, vai kas tur tiem kreisleriem par sūdu bija.

Ivis 25.novembris 2019 10:41
0 2 Atbildēt

Esis domā ka vācu strazdu būris smukāks par Amerikas muskuli(chrysler)

Esis 25.novembris 2019 21:10
1 0 Atbildēt

Tas tavs muskulis ir impotents un tikai, kā reiz domāts tiem kuriem gultā problēmas un krāns pārāk miniatūrisks

Asaris 25.novembris 2019 12:07
2 0 Atbildēt

Dadz labāk izskatās par Sharan un Voyager

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti