Opel pastāsta par atjaunoto Insignia (+ FOTO) 7

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 4.decembris 2019 14:47

2020.gada janvārī Opel prezentēs modernizēto Insignia. Vidējās klases modelis tiks piedāvāts divās versijās – ar liftbeka un universāla virsbūvēm.

Opel pastāstījis par modernizēto Insignia, kas savu oficiālo pirmizrādi svinēs 2020.gada janvārī, Barselonas autoizstādē. Ražotājs norāda, ka atjauninātais modelis iegūs nedaudz platāku radiatora resti un jaunas formas lukturus ar izmainītu grafisko zīmējumu, proti – dienasgaismas tagad būs novietotas apakšā (agrāk – augšā). Jauna forma arī aizmugures lukturiem un abiem bamperiem, bet izstieptie, taisnstūrveida izpūtēja uzgaļi, kas agrāk greznoja vien universāla Sports Tourer aizmuguri, tagad pieejami arī liftbekam Grand Sport.

Opel uzsver, ka modernizētajai Insignia uzstādīta īpaši smalka apgaismes tehnika - IntelliLux LED Pixel Light lukturi ar 168 gaismas diožu elementiem (agrāk 32).

Šiem lukturiem ir vairāki darbības režīmi, kas uzlabo redzamību sliktos laika apstākļos, pagriezienos, uz ātrgaitas maģistrālēm un pat novietojot mašīnu stāvvietā. Modernizētās Opel Insingnia aprīkojums uzlabots ar jaunu atpakaļskata kameru un vairāku variantu multimediju sistēmu, kurai ir Apple CarPlay un Android Auto atbalsts. Par piemaksu pieejami ergonomiski priekšējie sēdekļi un viedtālruņa bezvadu uzlāde.

Elektronisko palīgu klāstā palīgsistēma, braucot atpakaļgaitā (brīdina par šķēršļiem, kas tuvojas no sāniem un aizmugures), automātiskā bremzēšanas sistēma ar gājēju atpazīšanas funkciju, adaptīvā kruīzkontrole un ceļa zīmju atpazinējs, parkošanās palīgsistēma. E-Call ārkārtas palīdzības sistēmu var aktivizēt manuāli vai automātiski, kas notiks tad, ja automašīna piedzīvos nopietnu avāriju.

Latvijā Opel flagmaņa aktuālais modelis pieejams par cenu, kas sākas no 22 100 eiro (liftbeks) un 23 100 (universāls).

 

 
Visi komentāri
 
LMT 4.decembris 2019 16:20
6 16 Atbildēt

Rūsai patiks!

Kabacis 4.decembris 2019 22:35
5 6 Atbildēt

2016 gada modeļa sliekšņi rūsai garšo...

Tuntulis 5.decembris 2019 6:48
10 1 Atbildēt

Varētu padomāt, ka rūsa baidās no citiem autorazotājiem

Mazda sapūs 5x ātrāk, honda tāpat. Visadi fordi un reni un mersi ari pūst traki

JAQ 5.decembris 2019 9:08
1 1 Atbildēt

Šis ir Peugeot 508 - nersūsēs

ZeroCool 5.decembris 2019 12:08
0 0 Atbildēt

Nu šitas jau ir stipri līdzīgāks Monza konceptam - vel tik spārnu tipa durvis trūkst.

ZeroCool 5.decembris 2019 12:19
1 0 Atbildēt

Šis ir pēdējais modelis no GM līnijas, tā ka, ja labāk iet pie sirds 508, tad labāk palikt pie tā. Kaut gan pa kādam dzinējam un kārbai, gan jau, ieliks arī no PSA.

Juris 5.decembris 2019 21:56
0 0 Atbildēt

Latvijā visi pūst diemžēl.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti