Ford pastāsta kādi elektriskie Mustang patīk klientam 4

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 3.janvāris 2020 11:10

Pirmā Mustang Mach-E partija jau izpārdota un Ford atklāj, kam pircējs devis priekšroku.

Ford Mustang Mach-E elektriskais krosovers tika prezentēts 2019.gada novembrī un drīz pēc tam kompānija uzsāka pieteikumu pieņemšanu ierobežotā skaita modelim First Edition, ko 2020.gadā plāno izlaist 50 000 lielā skaitā.

Ford apkopotā statistika liecina, ka krosoverus ar pelēkas Carbonized Grey krāsas virsbūvi klienti izvēlējušies biežāk (38%) nekā zilajā Grabber Blue Metallic (35%) vai sarkanajā Rapid Red (27%) krāsā. 80% pircēju devuši priekšroku Mach-E ar lielākajiem akumulatoriem, 55% izvēlējušies pilnpiedziņas modifikāciju, bet sportiskā GT versija gājusi pie sirds 30% elektriskā krosovera cienītāju.

Ford Mustang Mach-E debitēja 18.novembrī, Losandželosas autoizstādē. Elektriskajam krosoveram, kas veidots ikoniskā sporta auto Mustang stilā, paredzētas vairākas versijas: ar 75,5 kWh akumulatoru un 255 Zs elektromotoru, ar 98,8 kWh akumulatoru un 282 Zs motoru, kā arī pilnpiedziņas versijas ar tādiem pašiem akumulatoriem un 332 Zs spēka iekārtu.  Visjaudīgākais Mach-E tiks komplektēts ar 98,8 kWh akumulatoru un 459 Zs elektromotoru.

ASV tirgū Ford elektriskā krosovera cena sāksies no atzīmes 43 000 dolāru, kas ir nedaudz lētāk nekā tuvākajam konkurentam Tesla Model Y (no 47 000 dolāru).

 
Visi komentāri
 
Orbit 5.janvāris 2020 9:16
0 1 Atbildēt

Latvijai jāstājas ārā no eiroropas savienības ka Anglijai jo degviela ir vajadzīga.

Dirol 5.janvāris 2020 10:53
1 0 Atbildēt

Latvijā degviela labu laiku vēl paliks, neuztraucies. Kamēr nebūs pieejami elektro auto pa 15000€ ar 500km nobraukumu ar vienu uzlādi, gan ziemā, gan vasarā degviela nepazudīs.

Krotow 5.janvāris 2020 23:50
0 0 Atbildēt

Brauc uz Angliju. Kamēr vienkāršais mirstīgais ar saviem parastajiem ienākumiem te varēs sākt pirkt elektroauto un būs sabūvēts pietiekami daudz lādēšanās vietu, vēl viena iedzīvotāju paaudze nomainīsies. Degviela te vēl ilgi būs aktuāla.

gunbox 6.janvāris 2020 18:15
0 0 Atbildēt

Ko gan viņi var pastāstīt, ja izvēle ir nekāda, tad izvēlas to, kas ir. Un kā redzam normāla paskata elektroauto parādās tikai pēdējos gados.

Ford Mustang Mach-E arī vairs nav tas Mustang. Kaut kas aizgājis atpakaļ. Auto bija jāizskatās kā Mustangam, nevis kaut kādam Jagurāram.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti