Nogalinātā repera BMW pārdos izsolē (+ FOTO) 5

 

Foto: Ekrānbilde no Celebritycars.com

iAuto | 10.janvāris 2020 18:17

Nogalinātā repera Tupaka Šakura BMW pārdos izsolē par 1,7 miljoniem dolāru. Mašīna ir restaurēta, taču ložu caurumi durvīs atstāti.

Izsolē izlikts restaurēts BMW, kurā liktenīgajā 1996.gada 12.septembra naktī tika nogalināts amerikāņu hip-hop izpildītājs Tupaks Šakurs.

1996.gadā ražotā automašīna tika rūpīgi restaurēta, taču caurumi durvīs, ko atstāja nezināmu personu raidītās lodes, ar nolūku tika saglabāti. BMW atstāja arī zīmīgos riteņu diskus, bet tiem, kas vēl šaubās par spēkrata identitāti, pārdevējs gatavs uzrādīt dokumentus, kas apliecina, ka šis ir tieši tas pats BMW, kurā tika nogalināts reperis.

7.sērijas BMW piederēja amerikāņu ierakstu studijai Death Row Record, taču pēc Tupaka nāves automašīnu konfiscēja un vēlāk pārdeva izsolē. Pēc tam sedans vēl vairākas reizes nomainīja īpašniekus līdz nonāca pie Celebrity Cars Las Vegas, kas nodarbojas ar slavenu personību auto pārdošanu.

BMW 750i aprīkots ar 5,4 litru motoru un automātisko pārnesumkārbu. Salons izceļas ar melnas ādas sēdekļiem un dabīgā koka apdari.

Mūziķis tika sašauts no garām braucoša balta Cadillac un pāris dienas vēlāk no gūtajiem ievainojumiem mira. Viņš bija tikai 25 gadus vecs. Slepkavas netika atrasti.

 
Visi komentāri
 
ezis71 10.janvāris 2020 18:42
6 1 Atbildēt

Tur tiešām jābūt nepilnam rublim lai pirku auto ar tādu vēsturi.

Kanibaals 11.janvāris 2020 17:44
0 0 Atbildēt

Māņticība ir tumsonības pazīme. Pus Rīga uz kapiem būvēta tāpat pērkot lietotu vai detaļas no šķilta auto zini tā vēsturi.

Ui 10.janvāris 2020 18:46
3 1 Atbildēt

Kas tā par izsoli, ja ir zināms par cik konkrēti auto tiks pārdots?

Tak 10.janvāris 2020 19:50
4 1 Atbildēt

tā ir sākumcena.Es tik brīnos, ka nevarēja slepkavas atrast - vai tad nav skaidrs, kas brauc ar baltiem kadiljakiem?

Janeks90 11.janvāris 2020 19:00
1 0 Atbildēt

Slepkavas nebija izdevīgi atklāt.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti