Alfa Romeo gatavo jaunu modeli, kas visdrīzāk būs kompakts krosovers 6

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 27.janvāris 2020 6:00

Alfa Romeo strādā pie jauna modeļa, ko prezentēs šovasar.

Kā vēsta izdevums Motori Online, jaunā modeļa atklāšana plašākai publikai notiks 24.jūnijā. Ražotājs vēl nesteidzas atklāt detalizētāku informāciju, taču kompānijai tuvu stāvoši avoti vēsta, ka tas būs kompakts krosovers, kas radīts uz koncerna PSA bāzes, precizējot, ka tas kļūs par Peugeot 2008 tehnisko dvīni.

Peugeot 2008 tiek aprīkots ar 1,2 litru trīscilindru motoru, kas attīsta 100, 130 vai 155 Zs. Franču krosoveram pieejams arī 1,5 litru dīzeļdzinējs ar 100 un 130 Zs, kā arī pilnībā elektriska modifikācija. Jādomā, ka arī Alfa Romeo krosovers, kas tirdzniecībā gaidāms 2022.gadā, varēs pretendēt uz līdzīgu izvēli.

Ja informācija izrādīsies pareiza, jaunais krosovers Alfa modeļu gammā nostāsies pakāpienu zemāk par Stelvio un gaidāmo jaunumu Tonale.

Vienlaicīgi kļuvis zināms, ka sportiskajām kupejām 8C un GTV tikpat kā nav izredžu sagaidīt turpinājumu -itāļu marka nolēmusi koncentrēties uz vairāk ienesīgiem un pieprasītiem modeļiem, kas ir krosoveri.

 
Visi komentāri
 
Nja 27.janvāris 2020 12:21
0 1 Atbildēt

Neko citu, kā krosoverus, jau visas šīs mega autobūves grupas vairs nemaz nespēj ne izdomāt, ne uzražot.

Juris 27.janvāris 2020 12:43
2 2 Atbildēt

Pagaidām gan tai alfai, ja noprotu, ir ātrākais ģimenes sedans Nirburgringā, kas bez rāmja un parastām riepām izrādījies ir ātrāks par veselu strēķi kupeju un sportisko brīnumu. Sedanu jau baigi par krosoveru to nenosauksi. Tikai cilvēki tos nepērk. Laikam kaut ko tur Jaguārs samuģīja ar specprojekta "sedanu", kam pat rekorda vārdā izmesti pakaļbeņķi, lai izžmiegtu to sasniegumu. Kā ārī - tas pieejams par daudz tīkamāku cenu kā jebkuš sekotājs.

Ā - piemirsu - mersedesam arī kaut kāds AMG 63 superdampis bija baigi žigls. tik cena kā par Bekingemas pili...

Tas pats ar viņu bobiku - viens no ātrākajiem Bobikiem turpat. Kaut kur lasīju, ka laikam Audi par neadekvāti baisu piķi vēl fiksāks bobiks, bet jebkurā gadījumā bobiks, kas Nirburgringā palien zem 8 minūtēm ir ļoti ātra tarataika... Ja nemaldos to izdevis veikt tikai 3 bobikiem...

Par tiem SUViem - kamēr ir, kas tos pērk kā karstus pīrādzīņus, tie ir jāražo! Priekš kam ražot to, ko nepērk? Jāražo to, ko visvairāk var pārdot. Es neredzu, kāpēc būtu jāzāģē savam biznesam. Kaut man arī personiski bobiki nepatīk.

darklight 27.janvāris 2020 13:46
3 1 Atbildēt

A pričom tur Nirburgringa? Labi zināms, ka auto, kurš uztaisīts Nirburgringai, nekam citam tā īsti vairs neder (Clarkson May Hammond)

jaaanis 27.janvāris 2020 14:31
2 2 Atbildēt

Tur jau tā liet, ka Alfa nav uztaisīta Nirburgringai, viņa vienkārši standarta komplektācijā ir tik laba, ka var izcelties arī Nirburgringā .

jaaanis 27.janvāris 2020 14:30
4 1 Atbildēt

Tur jau tā liet, ka Alfa nav uztaisīta Nirburgringai, viņa vienkārši standarta komplektācijā ir tik laba, ka var izcelties arī Nirburgringā .

13tā 28.janvāris 2020 15:32
0 1 Atbildēt

Jāražo to, ko var uzdāvināt, jo dāvanas neapliek ar nodokli.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti