Cadillac flagmanim izvēlēts nosaukums Celestiq 2

 

Foto: Ekrānbilde

iAuto | 10.marts 2020 5:51

Cadillac atklājis sava topošā flagmaņa vārdu. Tirgū tas dosies ar nosaukumu Celestiq un būs pieejams ierobežotā skaitā.

Mediji vēsta, ka Cadillac flagmanim, kas prototipa versijā jau atrādīts General Motors rīkotajā pasākumā, dots nosaukums Celestiq. Zināms, ka pilnizmēra sedans izgatavots uz universālas elektriskās platformas un iegūs pašu izstrādāto Ultium akumulatoru. Pēc formas tas vairāk atgādinās liftbeku, līdzinoties, piemēram, Audi A7, taču ar tikai sev raksturīgām iezīmēm, kas aizgūtas no Cadillac markas pirmā elektromobiļa – krosovera Lyriq.

Uz piederību jaunākajiem Cadillac norāda raksturīgā radiatora reste ar ražotāja logotipu, šaurie starmeši un vertikālās dienasgaismas, kas izvietotas priekšējā bufera sānos, iezīmējot platās gaisa pievades atveres flangus.

GM plāno, Cadillac flagmanis būs roku darbs, kas tiks izlaists ierobežotā skaitā. Automašīna iegūs izsmalcinātu salonu ar dabīgās ādas un koka apdari, kā arī milzīga izmēra informācijas displeju, kas stiepsies visa priekšējā paneļa platumā.

Elektriskās piedziņas Cadillac Celestiq pirmizrādes datums netiek atklāts, bet ar elektriskās piedziņas krosoveru Cadillac Lyriq interneta vidē varēs iepazīties jau 2.aprīlī.

 

 
Visi komentāri
 
Labvēlis 10.marts 2020 17:30
1 1 Atbildēt

Man izskatās pēc Mazda 6. Tas kompliments.

Daudzi pēdējā laikā liek purnu kā sivēnam - mazas, šauras ačeles un liela mute

ZZZZ 14.marts 2020 8:52
0 0 Atbildēt

Ļoti interesants un man liekas pievilcīgs ir jaunais XT5 krossovers kuram aizmugures piedziņa ir bez diferenciāla pārvada. Tā vietā divas elekrto vadāmas visko muftas, kas pagriezienā palīdz iestūrēt auto tā lai mazinātu nepietiekamu pagriežamību uz sliktas saķeres seguma. Aprīkojums cena ir ļoti konkurētspējīgs ar līdzīgas klases auto. Un interjērs dizainēts tuvāk klasiskajam stilam nevis tehno ekrānizācijai.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti