Vācijā autobuss iztriecas cauri stacijas ēkas stikla sienai (+ FOTO) 8

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

iAuto | 15.maijs 2020 5:12

13.maijā Bergerdorfas (Hamburga-Holšteina) stacijas ēkas stikla sienā ietriecies pilsētas autobuss. Negadījuma iemesli nav zināmi, vieglus ievainojumus guvusi transportlīdzekļa vadītāja un kāds gājējs.

Vācijas raidsabiedrība NDR vēsta, ka 13.maija pēcpusdienā Bergerdorfas stacijas ēkā ietriecies pilsētas autobuss. 18 tonnas smagais transportlīdzeklis piepeši novirzījies no sava kursa, iztriecies cauri ēkas stikla sienai un uzkāries virs slīdošo kāpņu šahtas. Avārijā nelielus ievainojumus guvusi autobusa vadītāja, kas šoka stāvoklī nogādāta slimnīcā, kā arī kāds gājējs, kurš savainojies ar stikla lauskām.

Avārijai varēja būt daudz nopietnākas sekas, taču autobusā tobrīd bijusi tikai tā vadītāja, bet slīdošās kāpnes bija apstādinātas, lai veiktu plānoto apkopi. Tiek ziņots, ka ēkas nesošās konstrukcijas nav skartas, bet 35 glābēju komanda autobusu no ēkas izvilkusi jau pievakarē.

Avārijas iemeslus noskaidros policija. Zināms, ka 58 gadus vecajai autobusa vadītājai ir liela pieredze savā profesijā, tādēļ netiek izslēgta versija par tehnisku bojājumu.

 
Visi komentāri
 
Kanibaals 15.maijs 2020 8:05
2 0 Atbildēt

Rīgas lidostā ir bomīši pret ko durvis atdauzīt kàpjot ārā.

reku 15.maijs 2020 12:40
4 0 Atbildēt

Pienāk brīdis kad ar visu lielo un milzīgo pieredzi sajauc pedāļus.Tas ir signāls ka pieredze sasniegusi savu augstāko punktu.

WALA 15.maijs 2020 13:23
0 0 Atbildēt

stūre nav pedāļi, un tā pedāļus sajaukšana arī attiecas tikai uz to gadījumu kad brauc ar sev neierastu tehniku. Cita iespējamība tikai gadījumos kad pieredzes var teikt nav vispār, un cilvis nevada auto bet dara xz ko kaut ir pie stūres ...

Ir tāda "anekdote" kāpēc Audi neaizgāja 90 tajos iekš USA, tur esot pa tuvu gāze un bremze bijusi un itkā ļoti bieži esot spaidījuši nepareizo, kaut reāli braucu tur ar dažādiem auto un kur tur bija problēma nesamanīju, moš vienkārši.nejegas no automātiem bija paņēmuši manuālās kārbas.

Kanibaals 16.maijs 2020 10:18
0 0 Atbildēt

Sajauca pedāļus un pieturējās pie stūres.

WALA 15.maijs 2020 13:32
0 0 Atbildēt

Sorry links sadists, mēistarība klibot:

LMT 15.maijs 2020 14:37
2 0 Atbildēt

Kur atsauce uz Vernonu?

Vernons 15.maijs 2020 20:51
2 0 Atbildēt

Paldies metāla sijai!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 5

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti