Mercedes atklāj jaunā S-klases sedana salona attēlus (+ FOTO) 12

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 16.augusts 2020 20:04

Vācijas autobūves kompānija Mercedes-Benz publicējusi jaunā S-klases sedana interjera attēlus, ļaujot ielūkoties biznesa klases automobiļa salonā vēl pirms oficiālās pirmizrādes.

Fotosesijā piedalījies S-klases sedans ar pagarināto riteņu bāzi un diviem atsevišķiem sēdekļiem otrajā rindā. Parastā S-klase būs piecvietīga.

Izvēloties četrvietīgo versiju, pircējs saņems īpašus “viedos” aizmugurējos sēdekļus ar Energizing seat kinetics sistēmu. Sēdekļi spēj automātiski mainīt regulējumus nelielā diapazonā, lai pasažieri brauciena laikā nenogurtu. Papildus komfortu nodrošina apsildes, ventilācijas un masāžas funkcijas.

Zināms, ka jaunā S-klase būs aprīkota ar pieciem displejiem, kas paredzēti lielākās daļas funkciju izpildei, savukārt fizisko pogu skaits sarucis par 27 vienībām. Ērtāku lietošanu nodrošinās balss vadības palīgsistēma, ko aktivizē ar komandu “Hey, Mercedes”.

Jau agrāk publicētā informācija liecina, ka S-klase iegūs šasiju ar piestūrējošiem riteņiem aizmugurē un frontālos drošības spilvenus aizmugures pasažieriem.

Par motoriem Mercedes sola pastāstīt 2.septembrī, taču jau tagad apstiprināts, ka flagmanis saglabās V8 un V12 motorus, bet divpadsmit cilindru agregāts tiks uzstādīts tikai bruņu versijām un apakšzīmola Maybach limuzīniem, kamēr biturbo astoņcilindru agregāts paredzēts jaudīgajam Mercedes-AMG S 63 un parastās S-klases topmodelim.

Mercedes-Benz S-klases jaunā modeļa prezentācija notiks 2.septembrī.

 
Visi komentāri
 
e! 16.augusts 2020 22:36
0 0 Atbildēt

Ssedans

gunbox 17.augusts 2020 9:33
2 0 Atbildēt

Varbūt tikai liekas, bet pirmais iespaids, kaut kāda ASV 1920-30 gadu stila pieskaņa.

ro 17.augusts 2020 10:24
2 0 Atbildēt

Nu tā planšete tur pilnīgi lieka..pirmkārt neiederas,un otrkārt - telefonu lietot pie stūres nevar a planšeti var???Tobiš pie podziņu/slēdžu versijām tev pat nav jāskatās, rokas pašas visu atrod.. a planšete kārtējais sūuuu par kuru gan jau te autožūrijas sajūsmināti stāstīs,tā itkā tur mūžīgais dzinējs būtu izgudrots..

feciic 17.augusts 2020 12:25
0 1 Atbildēt

Ja to planšeti aizvāktu un visas funkcijas zem viena nozīmes pogām saliktu tur vietas uz paneļa nepietiktu.

gunbox 17.augusts 2020 13:20
0 5 Atbildēt

Neiestāstīsi tam, kuram ērtāka ir taksafona būda kā mobiļņiks. ;)

ro 17.augusts 2020 13:50
0 1 Atbildēt

var jau būt..var jau būt, es tikai par to, ka vizuāli neiederas...esmu par mūsdienām, kas iet kopā ar pārbaudītām vērtībām..ja tā planšete tur ir sameistarota tā , ka iztur spriedzi+lai ieslēgtu gaisa padevi, pirms tam nav lietošanas instrukcija jālasa, tad raģi boga..vizuāli - nepatīk..

gunbox 17.augusts 2020 16:54
4 7 Atbildēt

Ar laiku pierod pie visa un nesaprot kā to veco vispār varēja ērti lietot. Šobrīd visas mehāniskās pogas tiek iznestas uz stūres pogām, kuras tad arī saistītas ar galvenajām funkcijām. Ja runa par klimatkontroli, tad MB s-klasei ir viena no pareizākajām jau kā gadus 20. Ja reiz uzliki salonā 22 grādus, tad viņi arī būs un nekas regulāri nav jāregulē kā kaut kādiem VW un Škodām, kur no klimata kontroles ir tikai nosaukums bez temperatūras sensora salonā un vienu dimmeri uz centrālo ventilatoru. MB ir vesela sensoru kopa sasieta ar gaisa plūsmas vārstiem un pat saules sensori, kuri nosaka saules intensitāti, lai piedzītu komfortablu temperatūru salonā.

Pats vienkāršākais - sēdekļu ventilācija. Ja tādai KIA var uz pirmā ātruma iedzīvoties mugurkaula problēmās, tad MB 3šo ātrumu knapi jūt. Pirmais vispār nav jūtams, kā tam arī jābūt. Ar to gribu teikt, ka ne visus auto var mest vienā maisā. Ja šis raksts būtu par Škoda, kuram planšeti uzlika, tad tev būtu absolūta taisnība.

Vagens 18.augusts 2020 8:12
3 1 Atbildēt

Nu nu, kas tad konkrēti vw klimai vainas? Nosauc kas tur nestrādā?

Turklāt labāk klimata kontrole bija tieši vw pheantom, nevis mb s- klasei, paši frīči to atzina. Tā kā pietiks šeit liet ūdeni! Mūsdienās teju visos auto klimata kontrole strādā, kā nākas, jautājums ir kā tas klimats tajā salonā tiek panākts, cik tas ir manāmi, vai traucējoši utt.

gunbox 18.augusts 2020 10:02
1 5 Atbildēt

Ja nepārzini, kas vainas VW, tad ar tevi nav vērts par to diskutēt. Pat nezini kas ir Phaeton.

Vagens 18.augusts 2020 12:46
0 0 Atbildēt

Haha, nu kur tad ir tās kaites piemērus studījā!

Iepļūtīt sviestu proti, bet kad normāli jāatbild, tad aste starp kājām un smilkstēdams kaut ko izpļūtī!

Nu pastāsti mums, cik slikti vw klimata kontrole strādā salīdzinot kaut ar fraņčiem, vai gm ražojumiem.

Kas tieši tur sliktāk strādā?

gunbox 19.augusts 2020 9:24
0 0 Atbildēt

Es figeju. Es par MB s-klasi runāju. Ja tev nav ne mazākās nojausmas kā izbūvēta šī klimatkontrole, tad paskaidro, kāda h pēc man tev būtu jāskaidro atšķirība starp VW un frančiem? Es esmu par stulbu, lai izprastu tavu domu gaitu. Sorry!

Vagens 19.augusts 2020 17:20
1 0 Atbildēt

Tu esi par stulbu pēc būtības, tur es tev piekrītu.

Ja vel tev (vecā merša īpašniek) neaizgāja, tad es ieteiktu palasīt diskusijas sākumu, kur tu minēji par to, ka šī ir s- klase un ka klimata režīmi tur nav jāaiztiek, tik cik uzlikt temperatūru, un piebildi, ka šis nav vw, vai šķoda. Tad lūk es tev velreiz vaicāju, kas tajā vw ir slikti, ka tā klima nestrādātu kā nākas? Kas tur ir tik slikts, ka piemini tieši vw un škodu nevis teiksim franci, vai generam motors, kur or tā atšķirība, JO vag grupai nu galīgi nav sliktākās klimata kontroles! Uz ko tu man atbildēji, ka esi tik kruts veca merša īpašnieks, ka nestāstīsi man kas tur ir slikts tajā vw klimā.

Nu tas tā, lai tu saprastu par ko mēs šeit runājam.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Neuzmanīgs velosipēdists vai neuzmanīgs autovadītājs? (+ VIDEO) 23

Video autors ierakstam devis nosaukumu "Neuzmanīgs velosipēdists pārāk pārliecinoši uzbrauc uz pārejas". Lasīt vairāk

 

Alūksnē kravas automašīna sabraukusi gājēju (precizēts 15.04, plkst: 10.00) 30

Piektdien Alūksnē kravas automašīna sabraukusi gājēju, aģentūru LETA informēja Valsts policijā. Lasīt vairāk

 

Mazda gatavo CX-80 Eiropas tirgum (+ VIDEO) 3

Japānas autobūves uzņēmums pieteicis krosoveru CX-80, kas Eiropas tirgū pasūtīšanai kļūs pieejams jau pēc dažām nedēļām. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti