Jeep jaunais flagmanis – amerikāņi iepazīstina ar Grand Wagoneer konceptu (+ FOTO) 3

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 4.septembris 2020 11:58

ASV autobūves kompānija iepazīstinājusi ar jaunā flagmaņa Grand Wagoneer konceptu. Sērijveida modelis gaidāms nākamgad.

Jeep atklājis gaidāmā flagmaņa konceptu, taču par tehnisko pusi informācijas vēl maz. Zināms, ka automašīnai būs pieejamas trīs pilnpiedziņas sistēmas un Quadra-Lift pneimatiskā piekare, bet dzinēju gammā būs arī uzlādējamais hibrīds.

Automobilim būs trīs sēdekļu rindas un septiņi multimediju-informācijas sistēmas ekrāni: 12,3 collu mērinstrumentu panelis, 12,1 collu Uconnect 5 multimediju ekrāns un 10,25 skārienekrāns pasažieriem veido priekšējās rindas piedāvājumu, bet vēl viens 10,25 collu ekrāns zem multimediju sistēmas paredzēts salona komforta iestatījumu kontrolei. Pārējie trīs ekrāni atrodas aizmugurē: divi 10,1 collu displeji katram pasažieriem, viens ekrāns ar 10,25 collu izmēru – viduskonsolē, kas iebūvēta starp abiem atsevišķajiem sēdekļiem.

Citas neparastas iespējas ietver 23 skaļruņu audio sistēmu no McIntosh, kas specializējas augstākās klases ar rokām būvētu skaļruņu ražošanā. Šis uzņēmums iepriekš nesadarbojās ar Jeep. Iespējams, šāda sistēma gan būs pieejama tikai sērijveida Grand Wagoneer dārgākajām versijām.

Jeep flagmaņa ražošana tiks organizēta Detroitas rūpnīcā. Tirgū topošajam Jeep Grand Wagoneer būs jākonkurē ar Mercedes-Benz GLS un Range Rover augstākās klases apvidus automobiļiem.

 

 
Visi komentāri
 
Conqueror 4.septembris 2020 13:59
0 1 Atbildēt

šitas labs. nez, vai Eiropā (LV) arī tirgos?

Janeks90 4.septembris 2020 14:41
1 0 Atbildēt

Noteikti nē, jo neatbildīs Eiropas izmešu standartam. Tāpēc arī Ford Bronco nebūs Eiropā, lai gan ir viens 4 cilindru motors.

hmm 4.septembris 2020 15:39
1 0 Atbildēt

bet, kā tad Kalifornija? - tādēļ jau ir hibrīds

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti