Honda parāda apvidus kupejas konceptu (+ FOTO) 3

 

Foto: Ekrānbilde no facebook.com/carnewschina

iAuto | 28.septembris 2020 5:51

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves kompānija Honda demonstrē apvidus kupeju Honda SUV e: concept, kas tiks izmantota, lai veidotu sērijveida modeli.

Honda koncepts izceļas ar sportiskā stilā veidotu siluetu, bezrāmju durvīm un augstu klīrensu. No skrāpējumiem virsbūvi sargā plastmasas uzlikas, salonu ar gaismu piepilda apjomīgs panorāmas jumts, bet labāku aerodinamiku nodrošina gludais korpuss bez durvju rokturiem un video kameras atpakaļskata spoguļu vietā.

Tehniskās nianses prezentācijas laikā ražotājs nav atklājis, vien norādījis, ka piedziņu nodrošina elektromotors, bet sērijveida modelis iegūs modernas drošības sistēmas, tostarp ADAS daļēji autonomo braukšanas sistēmu, aktīvās drošības sistēma Honda Sensing un jauno informācijas un izklaides sistēmu Honda Connect.

Ķīnas tirgum paredzētā Honda sērijveida elektromobiļa testi sāksies 2021.gadā, un divu gadu laikā tiks prezentēta arī ar akumulatoru darbināmās apvidus kupejas konveijera versija.

Zināms, ka elektriskais krosovers tiks ražots kopuzņēmuma GAC-Honda rūpnīcā  un laika gaitā modelis var tikt ieviests arī citos pasaules tirgos.

APSKATI: Pārdod: lietotu Honda sludinājumi 

 
Visi komentāri
 
Kanibaals 28.septembris 2020 7:59
0 1 Atbildēt

Nu jau laikam visi autoražotāji štancē Mazdas, pilnīgs ideju trūkums.

Jo 28.septembris 2020 9:36
1 0 Atbildēt

Vēl šaurākus logus nevarēja "ietaisīt"?

Meeris 15.oktobris 2020 1:32
1 0 Atbildēt

Sen jau logu vietā mašīnām ir šaujamlūkas

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 2

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti