Eiropā kļūs pieejams Suzuki Swace (+ FOTO) 5

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 5.oktobris 2020 14:01

Japānas autobūves kompānija Suzuki uzsāks universāla Swace pārdošanu Eiropas tirgū. Automašīna radīta sadarbībā ar Toyota un patiesībā ir tas pats kas Corolla Touring Sports.

Suzuki papildinājis savu modeļu piedāvājumu ar universālu Swace, kas dīleru centros kļūs pieejams no 2020.gada novembra.

Swace izgatavots uz divpadsmitās paaudzes Toyota Corolla bāzes un no sava donora atšķiras vien ar modeļa nosaukumu un nedaudz savādāka dizaina priekšpusi. Arī motortelpā tam Toyota dzinējs – 1,8 litru hibrīdiekārta, kas sadarbojas ar CVT variatoru.

Universāla cenas Suzuki vēl neatklāj.

Suzuki Swace ir otrais modelis, kas tapis tā saucamā Badge-Engineerings projekta ietvaros. Pirmais ir krosovers Suzuki Across, kam pamatā populārais Toyota kompaktklases SUV RAV4.  Arī šis Suzuki modelis tiek piedāvāts Eiropas tirgū.

 
Visi komentāri
 
Kāda jēga? 5.oktobris 2020 14:21
1 0 Atbildēt

Šis būs lētāks, vai kā?

ak 5.oktobris 2020 14:50
3 1 Atbildēt

Nevajag Suzuki, kas ir tas pats Toyota. Skudrulāci nevajag. Vajag, lai dabā ir skudra, un lācis. Lai ir Toyota, un lai ir savs, kārtīgs Suzuki. Ja Suzuki vairs nevar saražot savu auto, lai tad neražo.

darklight 6.oktobris 2020 9:00
1 0 Atbildēt

Kaut kāds nekāds tas auto. Piekrītu ak.

ad 6.oktobris 2020 11:05
1 0 Atbildēt

Pēdējos gados badge-engineering strauji uzņem apgriezienus, jo daudzi auto ražotāji nevēlas investēt miljonus jaunu platformu izstrādē saistībā ar industrijas stāvokli. Principā, visas mūsdienu mašīnas jau ir vienādas, jo tās veido vieni un tie paši cilvēki un koncernu apvienošanās ir novedusi pie tā, ka lielāko daļu jauno mašīnu ražo vai nu VAG vai Renault-Nissan vai PSA, maksimāli ietaupot uz visu, ko var.

Lielākais zaudētājs ir pircējs, jo piemēram ražotājs cer iesmērēt Peugeot busu kā Toyotu (Gribētos dzirdēt Toyota pārdevēja tekstu, kas tieši tajā Toyota busā ir no Toyotas) un konkurence inovācijās ir apstājusies jau pāris gadus dēļ elektro-kustības.

Mūsdienu auto ir garlaicības augstākā pakāpe. Piemēram jaunais VW ID tiek ražots uz pilnīgi jaunas platformas, kuru VAG plāno izmantot visiem modeļiem, tapēc neatkarīgi vai pirksi Polo vai Tuareg, saņemsi kaut ko Golfveidīgu.

Lai gan kuru tas interesē. Ierindas pircējam interesē tikai ekrāni un cena.

ak 7.oktobris 2020 10:52
0 0 Atbildēt

Jau jau viņi ietaupa visur, kur vien var, tad kāpēc automašīnas nepaliek lētākas? Tas pats Golfs, kā maksājis no 20-30 t eur, tā arī maksā.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti