Jaunā Škoda Octavia RS stājas policijas dienestā 9

 

Foto: Ekrānbilde

iAuto | 23.novembris 2020 14:36

Lielbritānijas likumsargi saņēmuši Škoda Octavia RS. Ja pārbaudes laikā tā sevi pierādīs no labākās puses, ražotājs var rēķināties ar lielāku pasūtījumu.

Britu policijas rīcībā nonācis speciāli sagatavots Škoda Octavia RS, ko likumsargi varēs izmantot sabiedriskās kārtības nodrošināšanā vai dodoties uz steidzamu izsaukumu. Automašīnai jau ir viss nepieciešamais šī darba veikšanai: dzeltenzilais krāsojums, signālgaismas un skaļruņi, kā arī sakaru līdzekļi.  

Octavia RS aprīkots ar 245 zirgspēku (370 Nm) 2,0 litru benzīna turbomotoru, 7 pakāpju robotizēto pārnesumkārba un priekšējās ass piedziņu. Rūpnīcas komplekts ietver LED-Matrix lukturus, modernu multimediju sistēmu ar 10 collu skārienekrānu, apsildāmus sēdekļus un adaptīvo kruīza kontroli.

Britu policijai jau ir pieredze ar Škoda ražojumiem – likumsargu autoparkā var atrast ne tikai Octavia, bet arī Scala hečbekus un Kodiaq krosoverus.

Interesanti, ka čehu tehnikai savu “jā” vārdu devuši arī britu mediķi, kas jaudīgos Škoda Kodiaq RS krosoverus izmantos, lai nokļūtu pie palīdzību gaidošajiem pacientiem gadījumos, kad meteoroloģisko apstākļu dēļ to nevar izdarīt helikopters.

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Ivo 23.novembris 2020 23:04
6 0 Atbildēt

Kā tu lasi rakstus, pārlecot katru otro rindiņu, vai kā?!

Ā, tu esi milenials, kurš nespēj sakoncentrēties uz garāku tekstu par 7vārdiem, vai ne?!

Latvietis 23.novembris 2020 19:43
4 14 Atbildēt

Oj, poličiem būs jauna mantiņa ko par nodokļu maksātāju naudu varēs nojāt, tā pat kā visus iepriekšējos autiņus. Nauda vējā.

Žēl 23.novembris 2020 21:08
4 6 Atbildēt

Labāk tev, salātu mazgātāj, dibuā izjāt. To gribēji teikt?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Kā taps jaunais Rail Baltica tilts pār Daugavu Rīgā (+ VIDEO)

Ir sākusies jaunā Rail Baltica tilta pār Daugavu būvniecība. Respektējot galvaspilsētas vēsturi, jaunajā tilta konstrukcijā saglabās esošā dzelzceļa tilta ikonisko izskatu. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti