Jaunā Škoda Octavia RS stājas policijas dienestā 9

 

Foto: Ekrānbilde

iAuto | 23.novembris 2020 14:36

Lielbritānijas likumsargi saņēmuši Škoda Octavia RS. Ja pārbaudes laikā tā sevi pierādīs no labākās puses, ražotājs var rēķināties ar lielāku pasūtījumu.

Britu policijas rīcībā nonācis speciāli sagatavots Škoda Octavia RS, ko likumsargi varēs izmantot sabiedriskās kārtības nodrošināšanā vai dodoties uz steidzamu izsaukumu. Automašīnai jau ir viss nepieciešamais šī darba veikšanai: dzeltenzilais krāsojums, signālgaismas un skaļruņi, kā arī sakaru līdzekļi.  

Octavia RS aprīkots ar 245 zirgspēku (370 Nm) 2,0 litru benzīna turbomotoru, 7 pakāpju robotizēto pārnesumkārba un priekšējās ass piedziņu. Rūpnīcas komplekts ietver LED-Matrix lukturus, modernu multimediju sistēmu ar 10 collu skārienekrānu, apsildāmus sēdekļus un adaptīvo kruīza kontroli.

Britu policijai jau ir pieredze ar Škoda ražojumiem – likumsargu autoparkā var atrast ne tikai Octavia, bet arī Scala hečbekus un Kodiaq krosoverus.

Interesanti, ka čehu tehnikai savu “jā” vārdu devuši arī britu mediķi, kas jaudīgos Škoda Kodiaq RS krosoverus izmantos, lai nokļūtu pie palīdzību gaidošajiem pacientiem gadījumos, kad meteoroloģisko apstākļu dēļ to nevar izdarīt helikopters.

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Ivo 23.novembris 2020 23:04
6 0 Atbildēt

Kā tu lasi rakstus, pārlecot katru otro rindiņu, vai kā?!

Ā, tu esi milenials, kurš nespēj sakoncentrēties uz garāku tekstu par 7vārdiem, vai ne?!

Latvietis 23.novembris 2020 19:43
4 14 Atbildēt

Oj, poličiem būs jauna mantiņa ko par nodokļu maksātāju naudu varēs nojāt, tā pat kā visus iepriekšējos autiņus. Nauda vējā.

Žēl 23.novembris 2020 21:08
4 6 Atbildēt

Labāk tev, salātu mazgātāj, dibuā izjāt. To gribēji teikt?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti