Dacia Jogger: jauns skatījums uz septiņvietīgu ģimenes auto (+ FOTO) 14

 

Foto: Publicitātes attēls

Dacia | 3.septembris 2021 12:59

Laižot klajā jaunu piecvietīgu un septiņvietīgu ģimenes auto, Dacia turpina virzīties uz savu mērķi iekļūt C segmentā. Dacia Jogger ir Dacia auto klāsta stratēģijas virziena ceturtais pīlārs.

Dacia, laižot tirgū savu mazo, pilnībā elektrisko pilsētas automobili Spring, kompakto Sandero un apvidus auto Duster, tagad pārveidojuši arī ģimenes auto. Jaunā modeļa, ar ko tiek turpināts Dacia plāns atjaunot produktu klāstu, un vēl divu citu modeļu laišana tirgū plānota līdz 2025. gadam.

Universālajā ģimenes auto Dacia Jogger ir pārņemts labākais no katras kategorijas: universāļa garums, minivena plašums un apvidus auto izskats. Kā īstens Dacia ģimenes pārstāvis, Dacia Jogger modelis piedāvā vislabāko cenas, plašuma un daudzpusības attiecību.

Ar nosaukumu, kas raisa asociācijas ar sportu, lieliski pavadītu laiku ārā un pozitīvu enerģiju, jaunais Dacia Jogger palīdz labāk iepazīt zīmola jauno identitāti. Nosaukums, kas ir gana īss un starptautiski lietojams, atspoguļo zīmola dizainu un daudzpusību. Dacia Jogger ir kā radīts ģimenēm, kuras vēlas doties brīvā dabā un lieliski pavadīt laiku.

 
Visi komentāri
 
Jaunais 3.septembris 2021 13:56
5 4 Atbildēt

Kas tā tagad pa modi - taisa universāla virsbūvi, bet bagāžniekā ir maziņš slieksnis. Kāpēc nevar uztaisīt bez tā sliekšņa? Piemēram, veļasmašīnu ir grūti izcelt.

imzz 4.septembris 2021 12:48
3 0 Atbildēt

Nu, piemēram Škoda Yeti bija tas slieksnis bāzes versijai, pakotajai ne. Tikai tāpēc, ka pakotajai tur iebāzts plānais rezerves ritenis, sabāztas dažādas kārbveida konstrukcijas un uzlikta "falšgrīda". Nevienam nav aizliegts uzlikt sava auto bagāžniekā falšgrīdu, lai sliekšņa nebūtu.

reku 4.septembris 2021 18:35
1 0 Atbildēt

Varbūt smadzenes ar vajag pakustināt. Apakšā var palikt 2 dēļus vai finieri ja slieksnis traucē.

anoagask 3.septembris 2021 14:15
1 0 Atbildēt

dziļi feisliftēta lodžija (lodgy)

LMT 3.septembris 2021 14:26
6 6 Atbildēt

Drīzāk Fublja vai Jobbers

darklight 3.septembris 2021 15:56
4 6 Atbildēt

Nē nu izskatās tīri ok. Ar jaudīgāko motoru varētu būt lietojams vāģis, tikai jautājums: vai jaudīgākajai versijai vairs būs adekvāta cena?

Latvietis 4.septembris 2021 0:56
4 5 Atbildēt

Tur slimam ar smadzenēm jābūt, lai ko tādu nopirktu.

felix65 4.septembris 2021 8:06
3 0 Atbildēt

Kā šito kasti vilks 900 kubu perdeļmotors un cik ilgi?

imzz 4.septembris 2021 13:24
0 0 Atbildēt

tāpēc jau saucas Jogger nevis Joker. No jogging - lēns skrējiens.

reku 4.septembris 2021 18:36
1 2 Atbildēt

1.3 benzīna turbomotrs vai 1,5 dīzelis pavilks.

GTD2 4.septembris 2021 10:37
0 0 Atbildēt

Jautājums vai bagāžniekā ieliekot sēdekļus auto skaitās septiņvietīgs. Vispār bagāžniekā pārvadāt pasažierus ir aizliegts, septiņvietīgam kā minimums būtu jabūr sharāna vai voyazera izmēriem , bet ideālā variantā multivana vai trafika

msh 4.septembris 2021 11:58
4 2 Atbildēt

Nemurgo. Pagājušajā gadsimtā divvietīgs ķeblis, ielokāms grīdā un notēmēts uz aizmuguri, bija atrodams pat C sērijas audī.

Un kad tu te piesauci šarānu - šarāns no šitās kastes varētu atšķirties tikai ar jumta augstumu - aizmugures ķebļi tajā atrodas tikpat tuvu grabažnieka vākam kā te.

ZZZZ 5.septembris 2021 8:32
0 0 Atbildēt

GTD2

NemuldI, Šarans ir īsāks nekā Passat, vismaz tā bija vecajā paaudzē. Bet priekšrocība tāda, ka neVajadzības gadījumā tos sēdekļus nav lieki visu mūžu jāvadā līdzi. Tā pat kā rezerves riteni. Saliec to visu uz svariem un sarēķini cik zaudē no dinamikas un degvielas ilgtermiņā.

650 4.septembris 2021 14:33
3 0 Atbildēt

Gaidām,kurš 1mais sadomās izvietot sēdekļus 2 stāvos.Varbūt trešo rindu varētu caur jumta lūku izcelt 3šajā stāvā.Jā.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti