Jaunais Range Rover varēs braukt ar ūdeņradi un elektrību 4

 

Foto: Land Rover media

iAuto | 1.novembris 2021 5:44

Jaunās paaudzes Range Rover, kas pirmizrādi piedzīvoja aizvadītajā nedēļā, būs nopērkams arī uzlādējamā hibrīdversijā, elektriskā variantā un iegūs versiju, kas darbosies ar ūdeņradi.

Jaunajam Range Rover paredzēti arī iekšdedzes motori, taču Eiropas un ASV tirgū uzsvars tiks likts uz augstāk uz hibrīdiem, kā arī elektrisko un ūdeņraža modifikāciju, kas luksuss krosovera saimei pievienosies vēlāk.

Pagaidām par ūdeņraža versiju nav daudz informācijas, zināms vien, ka šādu projektu sarunā ar žurnālistiem apstiprinājis Land Rover programmu direktors Niks Millers. Tāpat zināms, ka degvielas šūnu sistēma jau tiek izmēģināta Defender prototipā, bet ar ūdeņradi darbināms Range Rover, kā sērijveida modelis varētu parādīties 2024.gadā pirms tam izejot pilnu ciklu testu prototipa veidolā.

Ražotājam tuvi ziņu avoti pavēruši aizkaru arī attiecībā uz Range Rover elektrisko modifikāciju, atklājot, ka šāds krosovers būs komplektēts ar vismaz diviem elektromotoriem, sasniedzot kopējo jaudu, kas līdzināsies visjaudīgākajām iekšdedzes motoru versijām.

Piektās paaudzes Range Rover debitēja oktobra beigās. Ražotāja preses relīze vēstīja, ka tas būs pieejams četru, piecu un septiņu sēdvietu konfigurācijā, kā arī pagarinātajā versijā. Dzinēju piedāvājumā ne tikai iekšdedzes motori, bet arī hibrīda un pilnībā elektriskas modifikācijas.

 
Visi komentāri
 
Krotow 1.novembris 2021 15:09
1 0 Atbildēt

Range Rover gadījumā automātiskais jautājums - cik ilgs laiks katru gadu būs jāpavada servisā?

Conqueror 1.novembris 2021 20:32
2 0 Atbildēt

nu, parasti vienkārši pērk divus auto - ar vienu brauc, a otrs remontējas servisā

GTD2 2.novembris 2021 12:12
2 0 Atbildēt

Ar ūdeņradi varbūt pat vajadzēs trīs,jo tik atri otro nevarēs saremontēt

Hulio 3.novembris 2021 20:40
0 0 Atbildēt

Vai tad tik traki ar Rover ir? Kāda pieredze?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti