Parīzes policija gatavojas "Brīvības kolonnu" protestiem ar buldozeriem un ūdensmetējiem 9

 
Nozare.lv | 12.februāris 2022 8:27

Pirms nedēļas nogalē gaidāmajiem "Brīvības kolonnu" protestiem, Parīzes policija devusi rīkojumu būt gatavībā 7200 policistiem, kā arī izvietojusi ielās buldozerus un ūdensmetējus.

Francijas Iekšlietu ministrija ir aizliegusi tā dēvētās Brīvības kolonnas, ko iedvesmojuši Kanādas kravas auto šoferu protesti pret valdības noteiktajiem ierobežojumiem un prasībām Covid-19 krīzes dēļ.

Policija paziņojusi, ka tiks veiktas pārbaudes ceļu maksas iekasēšanas punktos un lielākajos satiksmes mezglos ap Parīzi, lai nepieļautu, ka protestētāji nobloķē Parīzes ielas. Uz vietām, kur veidojas blokādes, tiks nosūtītas policijas motociklistu vienības.

Protestu organizētājiem draud sešu mēnešu cietumsods un aptuveni 7500 eiro naudassods.

Francijā protestētāji ar spēkratiem jau no vairākām vietām devušies ceļā uz Parīzi, kuru viņi varētu sasniegt jau šovakar.

Francijā protestētāji ir galvenokārt neapmierināti ar ierobežojumiem cilvēkiem, kas nav vakcinējušies pret Covid-19. Kopš 25.janvāra ir stipri ierobežotas viņu iespējas piedalīties sabiedriskajā dzīvē.

Taču protestētāji pauž neapmierinātību arī ar augstajām degvielas cenām un Francijas prezidenta Emanuela Makrona politiku kopumā.

 
Visi komentāri
 
WALA 12.februāris 2022 11:40
1 1 Atbildēt

Diez kā taisās ierobežot lauksaimniecības tehniku, tā tak brauc kur deguns rāda ... būs tikpat ņirdzīgi kā Kanādā

imzz 12.februāris 2022 12:13
3 0 Atbildēt

Makronam tas ir diezgan nelaikā: aprīlī prezidenta vēlēšanas.

1984 12.februāris 2022 13:06
8 0 Atbildēt

Demokrātiskajos Rietumos protestēt vairs nedrīkst

rupicii 12.februāris 2022 14:08
8 1 Atbildēt

parīze nav ostas pilsēta, nobloķēt var arī perimetru. lai tak sēž ar saviem ūdens metējiem tajās ielās, kamēr pārtika, degviela un pakaļas skaukāmais papīrs beigsies.

Vernons 12.februāris 2022 15:45
1 0 Atbildēt

Tūlīt piebiedrosies studenti! Mērķis tiks panākts.

Kanibaals 12.februāris 2022 16:34
1 0 Atbildēt

Protestēs pret tirgus ekonomiku?

rupicii 12.februāris 2022 17:56
7 3 Atbildēt

protestēs pret potēm un lopu pasēm. Būtu labi, ja protestētu arī pret šo feiko tirgus ekonomiku, kur "tirgus" nozīmē attālumu no printera.

Krotow 13.februāris 2022 18:15
0 0 Atbildēt

Frančiem jau protestēt pret visu ir asinīs. Lasiet kaut vai Viktoru Igo, kā pa Parīzi ņēmās pirms pāris gadsimtiem. Kovids bija tikai iemesls lai atkal logus padauzītu.

eidis 15.februāris 2022 13:20
0 0 Atbildēt

Bet robeža acīmredzot ir smagā tehnika. Pret to reakcionārā franču armija ieslēgsies ar pilnu jaudu. Kas varbūt arī pareizi. Ja dalībnieki neievēro spēles noteikumus, pa seju. Kur racionālais skaidrojums: satrakojusies publika ar kombainu ir krietni bšitamāk kā tā ar transporentu

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti