Bez atpakaļskata kameras nedrīkst - Infiniti pārtrauc apvidus auto QX80 piegādes ASV 2

 

Foto: Infiniti

iAuto | 15.oktobris 2024 14:50

Japānas autoražotājs Infiniti pārtraucis apvidus auto piegādes līdz brīdim, kamēr būs novērsts nepielūdzamās organizācijas NHTSA (ASV Nacionālā autoceļu satiksmes drošības pārvalde) atrastais defekts.

Uz vispārējā fona 3300 QX80, kam šīs nebūšanas atklātas, nav neko diži daudz, taču ar NHTSA neviens strīdēties neriskē, tādēļ kritika pieņemta un pat apturētas jaunās produkcijas piegādes.

Kā ziņo aizokeāna mediji, minētajam skaitam auto īpašnieku būs savi spēkrati jānogādā servisā, lai uzinstalētu jaunu programmnodrošinājumu atpakaļskata kamerai. Tiek ziņots, ka dažiem eksemplāriem līdz ar automobiļa iedarbināšanu, video kamera var darboties nepareizi vai nemaz, tas ir, vadītājs redz melnu ekrānu.

Iespējams, kādam šķitīs, ka tā ir nenozīmīga problēma, taču ne ASV, kur Federālie drošības standarti nosaka, ka atpakaļskata kamerai vienmēr jābūt darba kārtībā.

Infiniti garantē, ka problēma tiks atrisināta ar vienkāršu programmatūras atjauninājumu, kas aizņems aptuveni pusstundu.

Jaunās paaudzes Infiniti QX80 debitēja 2024. gada martā. ASV to piedāvā ar 3,5 litru sešcilindru 450 Zs (698 Nm) agregātu apvienojumā ar deviņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu, aizmugurējo riteņu vai visu riteņu piedziņas versijās.

 
Visi komentāri
 
0pis 15.oktobris 2024 15:27
0 0 Atbildēt

Ar 3.5L sešnieku tai kamerai nav lielas nozīmes, auto pabeigs manevru kad tālāk vairs neies.

GTD2 15.oktobris 2024 16:52
1 2 Atbildēt

Amirokosi taču nevar pagriezt kaklu pat lai paskatītu spogulē, bez kameras nekā nevar iztikt

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Leapmotor B10 un C16 piedzīvo pirmizrādi Parīzes autoizstādē (+ FOTO) 7

Parīzes autoizstādē pirmizrādi piedzīvojuši Leapmotor C16 un B10 - divi jaunumi, ko Ķīnas uzņēmums virza sadarbībā ar autobūves koncernu Stellantis. Lasīt vairāk

 

GAC Aion V – Eiropas pirmizrāde Parīzē; Ķīnā no17 000 eiro, cik pie mums? (+ FOTO) 2

Līdz 750 km sniedzamība, dāsns aprīkojums, mazs patēriņš – 4,60 m garais ķīniešu krosovers paredzēts globālajam tirgum. Ķīnā tā cena sākas no atzīmes 17 000 eiro, bet pie mums? Lasīt vairāk

 

Piedošanas nebūs - puiši ar Audi vajā vadītāju, kas viņiem patraucēja (+ VIDEO) 10

Puiši, kas ar Audi pa kreiso malējo joslu aiztraucas milzu ātrumā, spiesti strauji bremzēt, izbraucot zaļajā zonā, jo viņiem patraucē cits Audi, kas iziet uz kravinieka apsteigšanu. Tālākajā vainīgais tiek vajāts, apstādinot visas maģistrāles kustību. Lasīt vairāk

 

Elektrisko Mercedes noiets ASV krītas; zaļie plāni jāpārskata 7

Vācijas autobūves uzņēmums Mercedes-Benz spiests atzīt, ka elektriskās saimes transportlīdzekļu noiets ASV tirgū krities trešo ceturksni pēc kārtas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti