Gandrīz izdevās: 600 km bez numurzīmes un ar zilajām bākugunīm 9

 
iAuto | 4.marts 2023 9:14

Vācijā kāds kravas auto šoferis nopelnījis sodu četrciparu skaitļa apmērā, pārsniedzot ātrumu, braucot bez numurzīmes un neatļauti lietojot zilās bākugunis.

Vācu izdevums AutoBild, atsaucoties uz policijas informāciju raksta, ka nokļūstot laika trūkumā, 24 gadus vecais vīrietis bija izdomājis viltīgu plānu – lai nokļūtu no Lejassaksijas uz 600 kilometru attālo Harburgu Bavārijā, viņš uz sava kravinieka jumta piestiprinājis zilo bākuguni un noskrūvējis priekšējo numurzīmi, lai izvairītos no soda par ātruma pārkāpšanu, ja to fiksētu radari.

Kā vēsta policija, riskantais plāns gandrīz būtu izdevies, jo viņš apturēts tikai 30 kilometrus no galamērķa, vietā, kur atļautais ātrums ir 60 km/h, traucoties ar ātrumu 100 km/h.

Policijai šoferis tā arī paskaidrojis, ka viņa nolūks bijis steidzamas kravas nogādāšana.

Likumsargi šo argumentu neņēma vērā un šofera nepatikšanām par piegādes kavēšanos pievienojās naudas sods četrciparu apmērā par izdarītajiem pārkāpumiem.

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
vietējais 4.marts 2023 9:27
19 13 Atbildēt

Jelgavā, Rīgas ielas un Brīvības bulvāra stūrī uz ietves stāv BMW bez numuriem. Varbūt šādus auto var ukraiņiem piedāvāt?

Latvietis 5.marts 2023 6:19
9 5 Atbildēt

Tur jāizsauc pašvaldības policija, viņi noskaidros īpašnieku un ja nav Tehniskā apskate ar evakuātoru aizvāks. Ir jau izmēģināts, strādā!

Es 5.marts 2023 8:02
5 6 Atbildēt

Latvijā gadiem transporta pilicija barojās un čakarē mazos uzņēmējus. Lielie krāmē bezjēgā un viens šoferis rullē bezmiegā, kā slepkava.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 22

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti