Velobraucēji kritizē jauno nobrauktuvi zem Salu tilta (+ VIDEO) 42

 
LTV Ziņu dienests | 31.maijs 2022 10:05

Rīgas domes vadības klātbūtnē svinīgi atklātais gājēju un velobraucēju tunelis Rīgā, Maskavas ielā, zem Salu tilta, izrādījies īstas lamatas tiem, kuri pilsētā pārvietojas ar riteni. Vienā nobrauktuvē ir vairāki pagriezieni, kas liedz redzēt pretī braucošo velosipēdistu. Bet, ja ritenis ir ar kravas nodalījumu kā velokurjeriem, manevriem vietas nav

 
42 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Opis 31.maijs 2022 10:23
32 1 Atbildēt

Vai es vienīgais redzu 729. ceļa zīmi? Tas nav velo tunelis, bet pazemes pāreja, Karl! Pāreja, nevis pārbrauktuve. Tur nav jālido ar riteni, bet jāpārvietojas gājēja ātrumā, jo tur var braukt invalīdi ratiņos, vai māmiņa stumt bērnu ratiņus un atsaldēt pajolis uz velosipēdi, kas nesās lielā ātrumā ir tas, kok tur vajag vismazāk. Es tur pat vēl veiktu satiksmes mierināšanas pasākumus, saliktu soliņus un puķu podus, lai tur pat prātā neienāktu lidot. JA grib lidot, lai lido pa brauktuvi, kopā ar mašīnām, kā pilnvērtīgi ceļu satiksmes dalībnieki.

Es piedāvātu pirms tuneļa uzstādīt 305.ceļa zīmi, lai visa kustība pa tuneli būtu tikai ar kājām un ja kāds grib, tad lai stumj savu ciskudrilli.

Par gājējiem vispār neviens vairs nedomā, es pat no savas vārtrūmes nevaru droši uz ietves iziet, lai mani neapdraudētu lidotāji ar saviem velosipēdiem vai skūteriem. Ja vēl virzū uzbrauc kravas velosipēds, sekas būs drausmīgas.

Gājējs 31.maijs 2022 10:29
19 3 Atbildēt

To infrastruktūru projektēja gājējs priekš gājējiem! Atkal tie velosipēdisti sevi uzskata par pasaules nabu! Ko tev tās 10 dekundes mainīs? Nokāp no sava krutā braucamrīkam, izstum cauri tunelim un brauc tālāk. Atbrauksi par 10 sekundēm vēlāk, nekas traks nenotiks, toties neuzskriesi nevienam bērnam virsū ar kravas velosipēdu un nevienu netraumēsi!

Jūrmalnieks 31.maijs 2022 10:31
17 3 Atbildēt

Tieši tā, pilsētā priekšroka ir gājējiem! Pietiek domāt par velosipēdistiem un skūteristiem, jāsāk domāt par gājēju drosību. Prieks ka vismaz kaut kas uztaisīts priekš gājējiem, nevis izredzētajiem velosipēdistiem!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 5

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 26

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti