Biļete ir, bet vietas – nav! 10

 
LTV Ziņu dienests | 24.jūlijs 2022 17:10

Biļete ir, bet vietas – nav! Ar šādu paradoksu pašā karstākajā atvaļinājumu laikā tikai mirkli pirms ilgi gaidītā lidojuma sastopas arvien vairāk aviopasažieru.

Overbooking jeb latviski virspārdošana ir ierasta prakse avio industrijā. Lidsabiedrības pārdod vairāk biļešu, nekā ir sēdvietu lidmašīnā, pieļaujot, ka ne visi pasažieri ieradīsies uz reisu. Bet, ja tomēr ierodas visi, tad kādam ir jāpaliek aiz borta!

 
10 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
GTD2 24.jūlijs 2022 18:26
21 0 Atbildēt

domāju lai šo bardaku izbeigtu ir jadod iespēja piemaksāt pie biletēm ar garantiju ka par to tev neskars izsēdināšana ,kas nepiemaksā tas lai riskē, lai gan šis pasākums ir idiotisks bizness, vajadzētu prasīt vismaz aiz botrta palikusajiem vismaz 10 tukst. kompensāciju no avio kompāniju lai no tā biznessa atteiktos un tad izvēlētos riskēt vai neriskēt pirkt vairāk biletes.

Loch Air 24.jūlijs 2022 18:13
4 0 Atbildēt

Vai tad svētdienas dienā neviens lohrāceris nav ieplēsis Dižozolā vai parāvis sev līdzi debesīs 5 nevainīgus cilvēkus un auto vortālam jāķeras pie subproduktu tēmām? Lai nu tā būtu he he.

Par lidojumiem jāpiezīmē ka Trūcīgais Lohs un Taupīgais Lohs gribot lidot par cenu kas mazāka par attiecīgā gabala veikšanu perdošā autobusā, paši saviem spēkiem ir radījuši lidojošās Maxximas, kur tiek taupīts uz itin visu (vietā tīri pamatoti) un tikai pārpratuma pēc urinēšana uz borta vēl nav par maksu. Lidmašīna un viss kas ap un par lidošanu tomēr kautko maksā un nav brīnums, ka lietā tiek laists triks ar spēli "pēdējie paliek uz zemes".

Šāds triks mudina lidlohus izvēlēties sēdvietu jau pērkot biļeti (tā ir papildus nauda), kā arī apdrošināt lidojumu - kā redzam, nelielas papildus izmaksas palīdz aiztaupīt lielākus kreņķus. Bet lidlohs, kas taupīs pat uz kafijas, sakodīs zobus, ietaupīs un riskēs palikt uz zemes. Jā.

650 24.jūlijs 2022 18:50
3 1 Atbildēt

Jajā, paņem (lidojumu).Ierassta prakse- paņemt (mutē) kaut kādu suuudu un izbazūnēt pa visiem massu bazonanonēšanas plašlīdzekļiem.Jau nākamajā diennaktī tas (jebkas) izrādīsies sen jau ierasts,pašsaprotams un/vai un likumīgi (officiciāli) pieļaujams.Loham ir jāzin un jāatceras tikai pašu galveno- ka viņš ir Lohs.

Ja esi (par kaut ko) samaksājis (Lohs)- tātad no tā brīža tev būs pašsaprotami Baidīties.Vai saņemsi to, par ko esi maksājis.Jeb (iespējams), dabūsi piemaksāt un vienalga nesaņemsi neko.Un/vai.Varbūt.

Attiecīgi, ja šis te massu programmēšanas institūts ir tik fundamentāli iedibināts kā (mums) šodien, tad turpmāk tam Loham/regulārajam cerību un/vai izredžu tikpat kā nav.Ja kāds (šeit,vēl,pagaidām) nejūtas par Lohu,šī nepilnība jau vis vistuvākajājā nākotnē tiks oficiāli izlabota (novērsta).Jā.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti