Manas riepas vairs nepārdodas
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Manas riepas vairs nepārdodas
Kred: nakamreiz kad uznak depresija (=auto paardoshanas maanija), aiziesim uz E Ch to visu aatri aatri noskalot
Man te ar ir viens ziemas komplektiņš pārdošanai. Michelin Maxi Ice II 195/65/15. Principā var teikt, ka jaunas. Brauktas apmēram vienu nedēļu. Cena varētu būt kādi 200,-LVL
1. Paardodu ziemas riepas Hankook 404, izmeers 185/65R15. Lietotas vienu ziemu - divas ir ljoti labas, divas biku padilushas. Cena: 80 Ls
2. Paardodu teerauda disku prieks E36 BMW. Cena: 60 Ls
Ja kas rakstiet: uga2001@one.lv[addsig]
Es gugi Maxi ice II varu dabuut pa 168 Ls un jaunas[addsig]
EDU
Tev ar to runāšanu tā nekas, bet tā piedalīšanās pasākumos klibo
Jā mix, Tavs cipars ir ļļļoti labs!
mnjaa, kred, un ar atbildeshanu ari sou-sou
Tapec ari uz Zvartas akmeniem vispirms zamaksaju, bet piesakos tikai tagad
Klau mix! Ko un par cik Tu varētu dabūt izmēram 205/60/15?
ziemai vai vasarai? Ja ziema tad tu esi traks ja gribi ar shitaadu riepu apkaart vazaaties[addsig]
Vajadzetu samesties mums Mix izmantotajiem un pasniegt shamajam kadu ordeni vai medali par nopelniem vai ka savadak gratulet!!!
mekleeju ziemas riepas 17" 225 ne taksh. Karoch, kur lai taadas leetaakas,bet jaunas gumijas lai dabuu? Bija viens variants,tas pachibeeja, nu ir auzas terminsh tuvojas, a riepu ta nava
ir 17" 235 Dunlop augstumu neatceros (varu apskatīties), bet drusku brauktas apm 10k, bet uz quatras.
Mix:
ja nu gadījumā tajā labajā noliktavā ir palikušas riepas - man apstākļi ( otram pilotam ar to braukšanu nu tā ...) spiež iegādāt labas ziemenes (195/65/15).Ir interese par Nokian Hakkapelliita Q vai Michelin Pilot Alpin . Ja iespējams - oglasitje vesj spisok uz iekšējo .Jā ... par pliku paldies man tā īsti nepatīk - varbūt par saprātīgu interesi (tavējo) arī derēs.
Un vēl - labās rokās atdošu M&S Kleber Krisalp3 . Brauktas 2 ziemas , bet protektors tīri ciešams - 1ziemai +vasarai derēs.
Savējiem - cena simboliska
to gunja:
...manuprāt tam bariņam vēl var Gislaved pieskaitīt - pats divas ziemas nobraucu ar NordFrost 3 - diezgan spēcīgi jāpapūlas lai "norautos". Vienīgi skaņas ziņā gan - absolūts traktors...
Es arī gribu Gislaved R15 185/65![addsig]
Visi kas veelas riepas suutiet luudzu pieprasiijumus uz ipastu, jo shitajaa topikaa savaadaak ir liela putra. Un protams ar noraadi ziemai vai vasarai, ja ziemai tad ar vai bez shipiem.[addsig]
Mix
skaties ka Tev kads riepu tirgotajs neuztaisa zilu aci
Es vienkaarshi taisu parasto draugu variantu. Galvenais lai taa nauda nonaak pie Riepu vai Ellju razhotaajiem. [addsig]
anonīmais, piereģistrējies un tad spied uz attiecīgās pogas, savādāk nevar.[addsig]
Anonimais
Varu vel papildinat - ja Mixeris tevi nepazist, tad pastav 99,99% iespeja sanjemt atteikumu
Izskataas ka driiz vareeshu vispaar nevienam neko neteikt. Visu manaa vietaa pasaka paldies par ruupeem. Vecumaa juus neaizmirsiishu [addsig]
Ziema
Nu ko kolēģi ziema sākusies. Manuprāt SAAB kā īstenam ziemeļu autiņam ar jaudīgu apsildes sistēmu tā ir stihija.