uz kuras pogas jāspiež
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Augšā sarkaniem burtiem rakstīts iPasts.
P.S. Obligāti ieraksti tēmu.[addsig]
ja teema nepatiik, tad Uculs nemaz nelasa
mixeris atkal nelasa, ja niks nepatīk
uculs atkal nenaak ja Mixerim nepatiik[addsig]
Mixerim atkal nenaak niks,ja uculs nelasa
(rakstu sho,jo gribeeju uzzinaat cik pulkstens)[addsig]
? un cik tad bija (pulxtens) ?
Visi mutes ciet, lai var normaali Judas priest pie datora paklausiities. savaadaak ar juusu skaljo uzvediibu neko nevar dzirdeet.
Riepu cenas ja kaadam veel interesee, bet tikai un vineiigi saab iipashniekiem un nevienam citam
205-60-15 Michelin Maxi Ice BR60
195-65-15 Michelin Ivalo 2 BR48,75 AR52,5
195-65-15 Nok. Hakepelite Q BR57,00
195-65-15 Pirelli Snowsport BR48,00
185-65-15 Gislaved Nortd frost 3 AR45,2
185-65-15 Gislaved Euro frost 2 BR39
185-65-15 Pirelli Winter Plus BR35,17 AR38,2
185-65-15 Mich. Alpin 2 BR46,40
[addsig]
Mixeri, cenu ta nav, tikai izmēri.[addsig]
Sorry, ieraudzīju. Nu i sašifrējis.[addsig]
Man arii ir Pirelli SnowSport 190 R15 195/65 vienu sezonu brauktas. (~8 mm veel i)
Atdodu pa Ls 25 gab.
Var ar visiem R15 SaaB originalajiem lietajiem diskiem.
Ir visaadi varianti.
Saaber ziemas riepaam nav tik svariigs tas mm daudzums cik gumijas vecums. Man piemeeram atjaunotajaam peec trim sezonaam veel bija diezgan daudz mm, bet gumija bija jau saplaisaajusi.[addsig]
Oki nestriidos . . .
Nopirku pagaajusho gadu, tipa uz riepas tocna ir 2002 gads, bet par nedeelju: kauc kaada 30 nedeelja . . . ja kaadam tas incee
SaB
Ka tas Pirelli Snow Sport ziema uzvedas? Ka pa sniegu, ledu un ka skidoni?
Diezgan tizls nosaukums "Snow Sport", kas man asociējas ar slīdēšanu, jo tā taču parasti ir "sniega sportos", bet es jau saprotu, ka snow grib savu niku arī uz riepas redzēt.
Joks![addsig]
a man jau tagadejam i
Saucas Vredestein Snow Track kuras kopa ar dzelzs diskiem pardodu jo domaju ziema braukt ar 16"Aero diskiem un attiecigi vajag citas riepas.
Pa sniegu un slapdranki loti labi uzvedaas, uz ledus taa, tipa ir labaakas, peec testiem turaas augsgalaa, vismaz tad kad njeemu . . .
Nu Tu gan Snow esi traks, ziemaa ar Aero diskiem, nebuus zeel, veel daargaas ziemas riepas jaapeerk . . .
es gan ziemaa aero diskus liksh nost. zheel ir bet ko var dariit bet vispaar, ja uzliek vasarai kaut kaadus 18" tad var arii ar aero pa ziemu dzenaaties
snow: kaadi izmeeri taam riepaam+diskiem, ko paardod? cik sezonas esi braucis, un pret cik naudinjaam esi gatavs vinjas iemainiit?
ZVZ
Braucu vien ziemu smukas pec skata neesu daudz protektoru deldejis.
185/65/15" ar visiem originalajiem SAAB dzelzs diskiem.
Gribetu 120Ls.
SNOW:
smukas peec skata, ja?
anyway, uz 900taa 95.gada jau vajadzeetu dereet, ne? ja taa, tad njemu!
Ziema
Nu ko kolēģi ziema sākusies. Manuprāt SAAB kā īstenam ziemeļu autiņam ar jaudīgu apsildes sistēmu tā ir stihija.