kas ir. vai slabo ar vasareneem? driiz tachu vasara buus
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
kas ir. vai slabo ar vasareneem? driiz tachu vasara buus
kada i laba cena par 195/65/15 Pirelli Carving (bez shipiem) ?
Mixer, Hakkapeliita Q gan tev daargas... Mans veicii redzeeja jaunas pa Ls46.9 dabuujamas.... Bet kur - neteikshu!!
to latvaans: tas dzheks no kaa es piedaavaaju hakkapelites nav oficiaalais izplatiitaajs, bet riepas peerk no cita, kaa rezultaataa vinjsh jau arii kaut ko grib nopelniit, bet savukaar Michelin es peerku no dzheka, kas shiis riepas tur noliktavaa un taas tu nekur nevareesi atrast pa zemaaku cenu, ja nu draugu Michelin ruupniicaa[addsig]
kada i laba cena par 195/65/15 Pirelli Carving (bez shipiem) ?
Es jau uzprasiiju. Driiz pateikshu.[addsig]
Ellooo, visiem!!!
PIRELLI SnowSport ira dikti labas riepas (abiem saviem SAAB -uzliku) un n-e-n-o-zh-ee-l-o-j-u !!!
(kaadreiz pats biju baigs Pirelli ienaidnieks, deel sliktaa P6000)
Ira izmeiginaatas visaadas - jaatdziist: Pirelli ir topaa!
Klusas,
Labi vadaamas,
Izturiigas!,
Nedilst,
pat -30c ir elastiigas.
Pirelli P7 (V) savukaart ir godam iztureejushas divas (drakoniskas) sezonas un veel kaadus 5-7K Km izturees!
...ziema naak... Brrr
Pirrelli driizaak viss ir ir otraadi, jo vasaras riepas vinji maak taisii a ziemas gan nee, domaaju ka nokiaanji, gislavedi un goodyari buus par galvastiesu paaraaki par pirelli.
Palasieties kaut vai avtorvju ziemas riepu testus : http://www.autoreview.ru/new_site/year2002/n19/winter/1.htm
To: Carsh
Nea, Pirelli tomeer ir uztaisijushi baigi labu ziemas modeli !
Runa iet par SnowSport 190 H
Esmu jau 10K nobraucis un arii pie 200+ Km/h viss ir Ok!
nu Prelli ziemenes jau shtuko Vacija tadel jau nav ko baidities ka ziemenes taisa valsti kur nav sniegs
Pirelli ziemenes testos ir uzradijushas diezgan labus rezultatus kaut es vairak tici pazinju stastitam un ja Belochka vai kads cits saka ka labas ta taa ari ir.
Testi imho i diezgan perkama lieta.
Snow: a man ir SnowStar
Kādi komentāri par Continental Viking Sport ar radzēm ?[addsig]
Ta ko Jūs te visi ziema, ziemas riepas ...
Tagad tak īstais kabrioletu laiks !!!
Labvēlis
Domā kabrioletiem nevajaga ziemas riepas?[addsig]
vai kads jau i uzlicis ziemenes a ?
Talsos shodien bija pirmas sniega parslas jau taa gan.
Jā, uzliku jau aizvakar Kleberus HP
Mani Pirelli P6000 sak palikt kokaini, vislabak to var just uz videji leniem un leniem pagriezieniem.
Domaju pec paris nedelam likt virsu Nokian NRW, ta jau bus otra sezona. Pa ieprieksejo sezonu tas gandriz nemaz nenodila. Pa ziemu uzvedas loti labi, it seviski sniega, uz ledus gan bez sipiem nav tas labakas, bet cik tad mums (vismaz man) ta ledus.[addsig]
Es ar šodien - aizgulējos līdz pus12, izdomāju, ka pie reizes tad jau var arī ziemenes uzlikt.
uzliku ziemenes pats shodien.
izradas man mashina nebija ritenu atslega ko nopirku un uzreiz saverpu labi ka veikala samainija pret citas firmas atslegu.
te par Pirelliem
i ko palasit ari Volvo braucejiem jo tieshi uz vinu vagjiem tas testetas :h :8
Hi,
Varbuut kaads veel nav paspeejis savu SaaBu apriikot ar ziemas riepaam, tad nu varu piedaavaat Pirelli SnowSport 190 195/65 R15 (kaadus 3 ziemas meneshus brauktas). Gribu Ls 25 par gab. Var arii ar visiem R15 (3 spoke) lietajiem diskiem. Par diskiem gribu Ls 30 gab. Iespeejams arii citi varianti.
Ja ir ince mailojiet uz iekseejo vai aab9000@inbox.lv" target="_new">Saab9000@inbox.lv
varbuut mans jautaajums kautkur jau ir aprunaats, bet nu pienjemu, ka uzjautaat buus mazsaapiigaak nekaa visam izbrowseet cauri.
tipa ja vasaraa braucu ar 205/50/R16 riepaam, vai ziemai taadu pashu izmeeru nebuus par platu/zemu etc.? vai tomeer labaak likt R15 riepas, teiksim 195/65??
Ziema
Nu ko kolēģi ziema sākusies. Manuprāt SAAB kā īstenam ziemeļu autiņam ar jaudīgu apsildes sistēmu tā ir stihija.