Vai kadam nav lieki bleķa diski priekš 9000 ????
Esmu gatavs nopirkt par sakarīgu naudu ...
Zemnieks
Vai kadam nav lieki bleķa diski priekš 9000 ????
Esmu gatavs nopirkt par sakarīgu naudu ...
Zemnieks
Zemniek
Piedavaju SAAB originalos dzelzs diskus ar ziemas riepam.
Leti un atri
Un ko es teicu, ka pie pirmaa sniega visi BMW un audi quatrro uc autonji paliks krustojumkos spoleejot.
Perfektas ziemenes. Shodien izbaudiiju. PLatums 165 nodroshina shaados pljuras apstaakljos labu sakjeri ar celju, jo izspiezh visu sniegu. Un radzes savukaart paliidz ja ir kaads ledus plekjis, bet vispaar es varu normaali paarvietoties pa pilseetu nevis taa kaa citi indiviidi ar savaam kruta prikrutajaam mashiinaam velkas uz 40-45 km/h [addsig]
blin, ziema ruljez to vien daru, kaa laiku pa laikam braucu paslidinaties pa rajonu btw, mixeri, neesi tik tendenciozs savos izteicienos - opircis labas ziemenes, un tagad blato
raic, nopircis ziemai ljitakus un driiz pirks arii ziemenes.
2 Mixeri
pamēģini sacensties labāk ar auto, kuram vispār nav riepu, tavs prieks būs vēl lielāks !!
uzliec pilnpiedziņai labas ziemas riepas un pamēģini
Nez kāpēc divi SAABISTI šorīt prasīja piepīpēt, un vēlāk tos ĀŽUS redzēju Rumbulā krutās navarkas pērkot. Bet uz QUATTRO nediršiet, viena nelaime , atkal nospēra lukturus.
janovakte tie zagli un plaukstas a ciir nost
Mix
Es tev gribetu teikt sirsnigu paldies! Pats zini par ko
Vienigais chehu alus dzerajam ir sunaina skanjas izolacija ritenju arkam un brizhiem skanjas delj rodas iespaids ka lidene paceljas Bet tiesham domaju ka ta ir skanjas izolacijas vaina nevis virtulju!
EEEEEEEEEEEJTUUUUUNOOOOOOOOOST SNIEGS!!!
taada diena. izbaudiiju 3 dazhaadas riepas uz sava auto shodien.
1. 215 sliki uz klapkalnieciemu. bija ok 1 liikumaa ar roceni nesaraxtiijos tikai.
2. m+s hakapelita ar kuraam braukaaju visu vasaru gonkaas nu bij bish labaak bet neesaaja
3. jaunie dunlopi tas ir psc kaa zveeriigi iet. nekaadas atshkjiriibas no vasaras - shujos pa joslaam kaa nelabais un vakara nosleegumaa jau raxtiijos staavvietaa ar roceni ideaali nu baigi labi pavadiita diena raustot roceni un raxtoties
YIIIIIIIIIIIIIHAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! Cool-Jazz!!!! Sniegs + vasarenes!!! Un viss chikiniekaa!!! A redzeeju dazhus labus ar coolaam riepaam buchojamies... Braukt iemaacaties, malakasosi!!!![addsig]
To: Anonymous
26.10.2003 19:56
Par Audi 100 ver2 Quattro.... stāv uz evakuātora (neierakstijās Maskavas ielas līkumā un... salūza lielie un dažādie ļitaki) nu var jau saprast piesalis galaļods un ar roceni jau ... nu neko nevar piestūrēt
[addsig]
nu ko es varu pateikt par pirmdienas riitu 27.10.2003 - LUBLU EXTRIM!!!!!!!
gribās dzirdēt atsauksmes par Gislaved Soft Frost no gunjas un par Euro Frost no gr...
Ieri! Gan šodien pa Rīgu, gan vīkendā braucot pa Ziemeļu stīgu un Via Baltica atsauksmes par Gislaved Euro Frost (185/65 R15) ir vislabākās. Nezinu kā būs pa tīru ledu, bet īpaši trakot nevajadzētu, ziema tomēr
Vakar dabūju iestumt galīgi bezpalīdzīgu tjūning BMW ar platajām vasarenēm un lielu Mersi no kupenas [addsig]
gr: paldies par komentiem! svārstos starp šiem abiem modeļiem (rev.2) ... It kā jau Soft Frost izskatās krutākas & ir baigi mīkstās.. bet cik tad sanāk pa tiem sniegiem braukāt.. Rīgā jau parasti viss notīrīts..
manā skatījumā, labas ir ziemenes ir ar kantainu protektora ārmalu nevis noapaļotas.
pieredze.
primo
labas ta labas tikai skalas ar kantaino malinu!
A vot i nepiekriitu - ne visas riepas ar kantaino malinju ir skaljas.. Un ne visas skaljaas ir labas. A par kantaino malinju gan taisniiba. Arii pieredze
Varētu man dot kāds piemēru riepas modelim ar apaļo un kaitano maliņu?
nju man dunlopiem ir kantainaa malinja. 2003. gada modelis dzheki kur mainiija teica baigi labaas es vinjiem par godu veel skaidu noshkjeelu pie servisa vot tikai hvz kaa sauc. netaa nevaru atrast nekur. baigi labas riepas velk aaraa no sliideem taaka priex
Es tev nepopulaaros brendus ar kantaino malu saukshu, jo braucu ar tiem - nav ne vainas, un uz pusi letaaki - Sumitomo SC 900, SC 910; Falken Espia; Uniroyal Ms5, MS 55, MS Plus Soft; Kleber Kapnor 2, laikam arii 3.....
Bad: mozh tev Dunlop SP WINTER SPORT M3?
Latvaan: paldies, apskatīju (http://www.carexpert.ru/html/tyres/klbkap3.htm). Sapratu tagad par maliņām.
Ieri: riepas izskatās baigi labās... bagāžniekā - biju izbraucis aiz žoga , naktī ieraudzīju to kupenu , zem kuras vakarā mēģināšu atrast mašīnu ...un mazāko rindu , bet šodien -sab.trans.
Arii labas vasarenes rullee
Shodienas pieredze[addsig]
Ziema
Nu ko kolēģi ziema sākusies. Manuprāt SAAB kā īstenam ziemeļu autiņam ar jaudīgu apsildes sistēmu tā ir stihija.