- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Esmu gatavs nopirkt par sakarīgu naudu ...
Zemnieks
Piedavaju SAAB originalos dzelzs diskus ar ziemas riepam.
Leti un atri ![]()
Perfektas ziemenes. Shodien izbaudiiju. PLatums 165 nodroshina shaados pljuras apstaakljos labu sakjeri ar celju, jo izspiezh visu sniegu. Un radzes savukaart paliidz ja ir kaads ledus plekjis, bet vispaar es varu normaali paarvietoties pa pilseetu nevis taa kaa citi indiviidi ar savaam kruta prikrutajaam mashiinaam velkas uz 40-45 km/h ![]()
![]()
[addsig]
raic, nopircis ziemai ljitakus un driiz pirks arii ziemenes.
pamēģini sacensties labāk ar auto, kuram vispār nav riepu, tavs prieks būs vēl lielāks !!
uzliec pilnpiedziņai labas ziemas riepas un pamēģini
Es tev gribetu teikt sirsnigu paldies!
Pats zini par ko
Vienigais chehu alus dzerajam ir sunaina skanjas izolacija ritenju arkam un brizhiem skanjas delj rodas iespaids ka lidene paceljas
Bet tiesham domaju ka ta ir skanjas izolacijas vaina nevis virtulju! ![]()
taada diena. izbaudiiju 3 dazhaadas riepas uz sava auto shodien.
1. 215 sliki uz klapkalnieciemu. bija ok 1 liikumaa ar roceni nesaraxtiijos tikai.
2. m+s hakapelita ar kuraam braukaaju visu vasaru gonkaas nu bij bish labaak bet neesaaja
3. jaunie dunlopi
tas ir psc kaa zveeriigi iet. nekaadas atshkjiriibas no vasaras - shujos pa joslaam kaa nelabais un vakara nosleegumaa jau raxtiijos staavvietaa ar roceni ideaali
nu baigi labi pavadiita diena raustot roceni un raxtoties
26.10.2003 19:56
Par Audi 100 ver2 Quattro.... stāv uz evakuātora (neierakstijās Maskavas ielas līkumā un... salūza lielie un dažādie ļitaki) nu var jau saprast piesalis galaļods un ar roceni jau ... nu neko nevar piestūrēt
[addsig]
Vakar dabūju iestumt galīgi bezpalīdzīgu tjūning BMW ar platajām vasarenēm un lielu Mersi no kupenas
[addsig]
pieredze.
primo
Latvaan: paldies, apskatīju (http://www.carexpert.ru/html/tyres/klbkap3.htm). Sapratu tagad par maliņām.
Shodienas pieredze
[addsig]
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
18
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13