Es jau esmu uzvilcis ziemas kalašas...
P.S. Kādu laiku atpakaļ arī vienīgā reize, kad izmantoju VISA karti tajā gadā, bija nokasīt sniegu/ ledu no logiem.
Es jau esmu uzvilcis ziemas kalašas...
P.S. Kādu laiku atpakaļ arī vienīgā reize, kad izmantoju VISA karti tajā gadā, bija nokasīt sniegu/ ledu no logiem.
Ķirsons jau reklamējas tramvajos, ka no rītdienas var pie viņa slidot....
Ah jā, Labrītt!!
Hirsch rakstīja:Es jau esmu uzvilcis ziemas kalašas...
Nu es tas pat vairs nenemu nost, jo pie 20K km pa gadu nav jega pirkt 2 riepu komplektus.
ZingZeng rakstīja:
Hirsch rakstīja:Es jau esmu uzvilcis ziemas kalašas.../c]
Nu es tas pat vairs nenemu nost, jo pie 20K km pa gadu nav jega pirkt 2 riepu komplektus.
ZZ man jau bija aizdomas, ka esi bīstams satiksmes dalībnieks, jo auto uz ceļa neturas ne ziemā (dēļ nobrauktām ziemenēm), ne vasarā (dēļ sezonai neatbilstošām riepām)
tīģerīts ar laikam dienvidu pusē.. logi nesalst no rīta..
veel jau viss rudens liidz ziemai - kur ta steigties ar ziemas riepaam.. buus jau nobrauktas liidz kaartiigajam sniegam. un logi ar nesalst ciet. no riita var ar slotinju slapjumu notiiriit no tiem
ka ta isti jaliek tas ziemas riepas ?
kas vispar shoziem no ziemas riepam modee ?
snow rakstīja:ka ta isti jaliek tas ziemas riepas ?
kas vispar shoziem no ziemas riepam modee ?
Shoziem modee spilgtie riepu tonji
Novembra vidu sinoptiki jau sola stabilu sniegu visa Latvija
ZingZeng rakstīja:Novembra vidu sinoptiki jau sola stabilu sniegu visa Latvija
Ka tur ko bēdāties Varēs normāli frēzēt bez tam, daudzi ar "sniegoto ceļu fobiju" sirgstošie braucēji nometīs savus mobīļus mierā, līdz ar to vajadzētu uzlaboties satiksmei.
Super! Katru dienu gaidu, kad varēšu iemēģināt RWD... rwd jau asinīs ieaudzināts - fwd tās bija manas mokas - kaut gan esmu jau piešāvies.
FAR rakstīja:
Ka tur ko bēdāties Varēs normāli frēzēt bez tam, daudzi ar "sniegoto ceļu fobiju" sirgstošie braucēji nometīs savus mobīļus mierā, līdz ar to vajadzētu uzlaboties satiksmei.
Tie, kas paliks sakuma vilksies, jo pie sniega nebus velpieradusi un riepas nebus nomainijusi.
Celi pirmajas dienas ka parasti netiks kaisiti un tadel visa visuma satiksme pasliktinasies.
gimi ieliku tadel ka saksies "sals sezona", bet man ta nepatik, jo auto tiek pamatigi apskadets.
ZingZeng rakstīja:
Tie, kas paliks sakuma vilksies, jo pie sniega nebus velpieradusi un riepas nebus nomainijusi.
Celi pirmajas dienas ka parasti netiks kaisiti un tadel visa visuma satiksme pasliktinasies.
gimi ieliku tadel ka saksies "sals sezona", bet man ta nepatik, jo auto tiek pamatigi apskadets.
Nu par to, ka pirmajās dienās būs gliemežpārvietošanās ātrums un pēc tam iesālītie ceļi, ir jāpiekrīt.
Jautājums spečukiem:
Kādas riepas autiņam labāk izvēlēties???
1) YOKOHAMA IG 10
vai
2) Continental ContiWinter Contact TS 810
O
Iepriekš esmu braucis ar Nokijām Hakapelita Q (apnika)
Iet runa par ziemenēm.
oskarsk rakstīja:Jautājums spečukiem:
Kādas riepas autiņam labāk izvēlēties???
1) YOKOHAMA IG 10
vai
2) Continental ContiWinter Contact TS 810
O
Iepriekš esmu braucis ar Nokijām Hakapelita Q (apnika)
es nemainiitu rfiepas, bet mainiitu apnikumu... nopietni...
Nokijas jau nokalpojušas 2 sezonas - laiks mainīt.....
man ir pilniigi jaunas hp , pagaajushogad izmantoju tikai 2 dienas, kad bija tuss aadinju trasee, nu maini taqksh pret taadaam pashaam , ja vien esi apmierinaats ar darbiibu, vajag atlaides?? pabljausties tepat, ir tachu mums puishi, kas pazheelos Tavu macinju pret pazheeloshanu pretii
Pašreiz jaunajam Hakapelita nodelim kaut kādam XXXX itkā ekoloģiskajam jo tiekot izmantota rapšu eļļa vai kaut kas tamlīdzīgs nevis naftas produkti.
Latvijā nesamērīgi augsta cena.
starp citu man ljooti patika Tavas lidmashiinas skanja un atdeve uz asvalta Kalngalee, cik lopus vadi??
oskarsk rakstījaašreiz jaunajam Hakapelita nodelim kaut kādam XXXX itkā ekoloģiskajam jo tiekot izmantota rapšu eļļa vai kaut kas tamlīdzīgs nevis naftas produkti.
Latvijā nesamērīgi augsta cena.
piezvani mikserim...
itkā Kulbergs jaunākais kautkādus vadus lika pārbaudīja ar kompi un kautko pieslēdza arī gaitā - skaitot un rēķinot + uzstādītie teh. parametri nomainītām detaļām sanāca 270 Zs un 370 Nm
oskarsk rakstīja:itkā Kulbergs jaunākais kautkādus vadus lika pārbaudīja ar kompi un kautko pieslēdza arī gaitā - skaitot un rēķinot + uzstādītie teh. parametri nomainītām detaļām sanāca 270 Zs un 370 Nm
Kādas "smadzenes" tev stāv?
SAAB oficiālais tunings + sprauslas.....+ mans apgreids.....
Ziema
Nu ko kolēģi ziema sākusies. Manuprāt SAAB kā īstenam ziemeļu autiņam ar jaudīgu apsildes sistēmu tā ir stihija.