Nu ko kolēģi ziema sākusies. Manuprāt SAAB kā īstenam ziemeļu autiņam ar jaudīgu apsildes sistēmu tā ir stihija.
Nu ko kolēģi ziema sākusies. Manuprāt SAAB kā īstenam ziemeļu autiņam ar jaudīgu apsildes sistēmu tā ir stihija.
trīs gadi kopš ražošanas
trīs gadi kopš ražošanas
paldies, aprunāšos ar junioru..
225/45/17 vai 205/50/17 (vajadzētu tādas, kas varētu turēt Aero)
Paldies.
225/45/17 Li90 Graspic ds2 Ls94
205/50/17 XL GT Radial wt-ax Ls58
vzriepas(at)inbox.lv
Pī-pī-pī (lietota necenzēta leksika), a 24h ātrāk nevarēji iesviest koordinaatas? Jau paņēmu grasspic par 102 ls gabalā...
Paldies visiem par info saistībā ar ziemas riepu iegādi.
Paņēmu jaunos Nokian WR G2... saprotu, ka tās nav tās 'smagākās' ziemas riepas, bet cena ir kaut cik ciešama... un pilsētas režīmam arī būs Ok.
Paņēmu jaunos Nokian WR G2... saprotu, ka tās nav tās 'smagākās' ziemas riepas, bet cena ir kaut cik ciešama... un pilsētas režīmam arī būs Ok.
man arī tādas, kaimiņ! ![]()
225/45/17 vai 205/50/17 (vajadzētu tādas, kas varētu turēt Aero)
Paldies.
225/45/17 Li90 Graspic ds2 Ls94
205/50/17 XL GT Radial wt-ax Ls58
vzriepas(at)inbox.lv
Pī-pī-pī (lietota necenzēta leksika), a 24h ātrāk nevarēji iesviest koordinaatas? Jau paņēmu grasspic par 102 ls gabalā...
Nu ko dariis, nepardziivo, nebija jau tik liela starpiiba cenaa soreiz
Uz citiem izmeeriem un riepu modeliem ir veel daudz labaakas cenas
man arī tādas, kaimiņ!
Forši, tad pagalmā varēsim samērīties... ar nodilumiem... ![]()
Nu, laikam varētu teikt ziema sākusies...
Pa dienu pastāvēja plusā tagad viss sasala un tagad jautrā braukšana sākās.
Arā jau tīrākā ziemā bet ceļus (Rēzeknē) šodien nemaz nesakopa, kā citur ar šo lietu ?
Šodien tik uzliku ziemas apavus, bet no rīta knapi no pagalma ārā tiku ar ar vasarenēm
. (un sāku domāt vajadzēja moz labāk kādu quattro ņemt)
bija jau pirmie "ziemas upuri" pareizak sakot losiisi, kas riepas vel nav nomainiijusi ![]()
Godīgi sakot man ar ziemas ripelēm nebijdiz ko omulīgi, it īpašī nepatika tas ka uz ceļa iemīcīts sniegs un ledus, bet nevar pat pabērt...
Luksoforos uz kalniem daudzi slīdēja atpakaļ nevis uz priekšu.
Sakarā ar domu specializēties uz Thule (patiesībā vairākus gadus man nav nekād sjumta bagāžnieks) pārdodu MontBlanc jumta bagāžniekam pievienojamus slēpju turētāju. Ievērt var vismaz 2 slēpju pārus (63cm veramā daļa), mazlietots bet kādus 3-4 gadu vecs, atslēdziņa viena, ja atradīši pievienošu arī citas. Cena 25Ls. Call ![]()
Godīgi sakot man ar ziemas ripelēm nebijdiz ko omulīgi, it īpašī nepatika tas ka uz ceļa iemīcīts sniegs un ledus, bet nevar pat pabērt...
Aizej pie roku un galvas daktera.
Shalala Lala (hitradio Mix)
![]()
Aizej pie roku un galvas daktera. [/c]
Lab kā atgadināji, kāreiz pēc izziņas jāiet uz slimnīcu
Bize! A vot ritvakar! Varbūt... ![]()
Bize! A vot ritvakar! Varbūt...
![]()
es kaa reiz riitvakar tiekos ar klasesbiedriem muusu peedeejaa tikshanaas vietaa...![]()
4 kg ledus dereeS??? darbaa kauseeju morgu![]()
![]()
![]()
skarbi ![]()
![]()
![]()
es kaa reiz riitvakar tiekos ar klasesbiedriem muusu peedeejaa tikshanaas vietaa...
losis
kapos, vai? ![]()
![]()
![]()
suks plee![]()
Stellists karmazovs
karamazovs, plē
Yukki! Sametamies! Vaiņagam! ![]()
ei, bārda!
varu piedalīties?
atnaakat, sametaties, tad no jums arii vainjagus darinaas!!![]()
un sniega rozha buus par aanusu, kur to pukji spraust![]()
Autosportists Mārtiņš Sesks WRC 1 pastāsta par savu dalību Red Bull Show Run 15. augustā krastmalā (+ VIDEO)
Kiberuzbrucējiem izdevies daļēji piekļūt CSDD IT sistēmai un izgūt vēsturiskos maksājumu kvīšu datus
F1 formula jau Rīgā, bet tu to varēsi redzēt 15. augustā plkst. 14.00 un 15.00 Krastmalā - Rīgai 825 (+ VIDEO)
3