Ziema

gr Reģ.: 23.07.2002

Nu ko kolēģi ziema sākusies. Manuprāt SAAB kā īstenam ziemeļu autiņam ar jaudīgu apsildes sistēmu tā ir stihija.

 
mixeris2 Reģ.: 30.12.2003
0 0 Atbildēt

Nu taa nedaudz apsazaveeros un secinaaju ka juus pashi esat dumi un nevrat man atgaadinaat par veel vienu detalju kas atrodas pa vidu starp gjenjgjeri un akji

Preciizaak iebuuveets iekshaa gjengjerii un mainaas kopaa ar ogliiteem

Un tipa latviski saucas relejs regulators kursh atkariibaa no akja sprieguma sasleedz kjeedi vai atsleedz

tetis Reģ.: 29.01.2004
0 0 Atbildēt

mixeris2 rakstīja: Nu taa nedaudz apsazaveeros un secinaaju ka juus pashi esat dumi un nevrat man atgaadinaat par veel vienu detalju kas atrodas pa vidu starp gjenjgjeri un akji

Preciizaak iebuuveets iekshaa gjengjerii un mainaas kopaa ar ogliiteem

Un tipa latviski saucas relejs regulators kursh atkariibaa no akja sprieguma sasleedz kjeedi vai atsleedz

malacis,kad gribi tad vari aridzam padomat

mixeris2 Reģ.: 30.12.2003
0 0 Atbildēt

Anglenee es zinu ka autinjam nav generator bet alternator taapeec arii aizdomaajos kas un kaa

Ja gribaas arii bormashiinu ar akji var uzlaadeet griezhot ar rokaam urbja patronu

mixeris2 Reģ.: 30.12.2003
0 0 Atbildēt

Un vispaar pa briividenaam biju Aluuksnee

Nenosalu viss OK.

Tur -27 bija daudz patiikamaaki neka shitie Riigas -27 ar mitro gaisu un veeju. Tur mieriigi vazaajos pat bez cepures utt

Diizelim gan iegaadaajos speciaalo liidzekli. Droshiibas labad. Varot atkauseet 120l sasalusha diizelja vai arii no sabizeinaajuma valjaa dabuut 200-300 litrus. Nezinu vai paliidzeeja bet droshaak jutos.

Abus riitus vajadzeeja darbinaat ar nospiestu gaazes pedaali, bet viss paareejais ok.

Vieniigais kas mani ir dakaitinaajis ir 9-3 aizmugureejas piekares bukses. Tas buus naakamais ko mainiishu peec jaunu lieto disku iegaades. Buus jaamaina pret poliuretaanu. Cena bez darba 40Ls, bet tai tizlajai gumijas groziishanas skanjai buutu jaapazuud

Un pats patiikamaakais. Ir ziemas trase

Ziemas trases izmeers Platība 15.9 km² Garums 6.6 km Platums 4.0 km

Preciizaak sniega lauks ar 5-10 cm biezu peiblieteetu sniegu kur dazha laba traektorija ir nedaudz izslidinaata un ir ledus kur vismaz autinju sanes.

Aatrums 150 tasinee vispaar bez probleemaam, bet man ar savu autinju taadaa atrumaa liikumaa negriobeejaas iet. Izveeleejos sapraatiigaak ap 100-110 Bikinj baile ka leekeejot pa to sniegu vienaa mirkli vinjsh man neizdomaa uz diviem ratiem nostaaties.

Vieniigi priekshpiedzinjai tajaa sniegaa baigi labi kjer pakaljeejos ritenjus iekshaa un taisno pakalju atpakalj taadeelj taada kaut cik sakariiga un gara saasnliide nesanaak, bet nu savu gabalu mierigii skjeersaam var novilkt.

Secinaaju ka mani neinteresee aatrums un ka man labaak patiik sacenes trasee kur ir jaamaak ne tikai iemiit pedaali bet arii pirms liikuma savaakties un peec iespeejas preciizaak sho liikumu izbraukt.

Bet nu kvatraam un pakaljpiedzinjai uz ezera jau nu paradiize

Un veel 9-3 tiiseim pateerinjsh pa pilseetu iipashi nemainiijaas, bet uz shosejas gan bija shinii aukstumaa eedeliigaaks

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

Ziņoju, ka SAAB 9000 no 89.gada ražojuma ar 300000 km šilti pēc 4 dienu bezdarbības šodienas -18C piešķīlās bez problēmām un pat klusāk kā 9-5! Viss strādā, viss silst un viss notiek, tas patiešām priecē!

Bez tam dzīvē beidzot ieraudzīju kā darbojas tā slavenā autonomā apkure - 9-5 auto paklusām dūc un sākumā arī kūp tvaiki no priekšējā riteņa. Nezinātu, padomātu, ka jādzēš, bet fīča tiešām rullē Pēc laiciņa motors silts, atliek tikai šķilt klāt un kā cilvēkam braukt nedrebinoties kā āda auksta vai logi aizsaluši! Pečka programmējama, vēl tikai saimniekam jātiek galā, ko no tās var prasīt - laicīgi pēc plkst. ieslēgties, piesildīt arī salonu utt.

Kredoks Reģ.: 25.09.2001
0 0 Atbildēt

Pumpas nost! Clean & Clear!

bizenajs Reģ.: 20.09.2002
0 0 Atbildēt

-28, lec kaa zvirbulis, drusku leenaak bet loec.;

Mix, poliue=retaans grab shaadaa salaa kaa traks domaa ko citu, ja tas ir iemesls mainjai

\

mixeris2 Reģ.: 30.12.2003
0 0 Atbildēt

Poliuretaans ta grab, bet nechiikst

Manam gumijas bukses chiikst taa kaa kaads buutu panjeemis gumijas shljauku un izzhnjaugtu kaa slapju dvieli

Uz katras bedres vai neliidzenuma vinjas chiikst. Ja bedre ir leezena un gara tad chiikst visaa garumaa un arii nedaudz peec tam kameer amiihsi beidz darbu

uculs Reģ.: 14.10.2002
0 0 Atbildēt

Jā tikai paskaties, cik lādē tuksgaitā. Ja kāds ir gatavs tādā salā sēdēt neapsildītā mašīnā pusstundu tad jau uzlādēsies, bet tā kā prasās arī nedaudz siltuma, tad nekāda dižā lādēšana tur nesanāk. Tad jau labāk izbraukt kādu līkumiņu. Bet vispār, ja ar to mašīnu nav paredzēts tuvākajā laikā braukt, tad nav vērts to mocīt un pašam arī mocīties, lai stāv un miers. Ne jau gadu to autiņu nekustinās, bet pāris nedēļas neskādēs, ja jau tagad var pielaist, tad arī siltākā laikā varēs. Tik ātri jau aķītis nenosēžas.

Valheru Reģ.: 27.05.2004
0 0 Atbildēt

Audi B4 2.0'92 benzins. Peec 4 peedeejaam aukstaakajaam naktiim diikstaavee staavoshais autinjsh pieleca nu taaaaaaaaaaaa, negribiigi.. Saakuma ruuca kaa traktors, domaaju jau, ka tulit motors izleks laukaa.. Bet uzsila ljoti aatri, peec 10 min jau silts iekshaa..

Tikai uzsakot braukshanu pamaniiju ka tahometrs bij iesalis, vairak par 5k bultinja neceelaas, ieklemmeejaas.. Un prieksheejie amortinji taadi sasalushi cieti - vismazaakaa bedriite rada zirga ratu efektu... (

tad peec briizha digitalais pulkstenis panelii izdzisa.. no jauna iedarbinot, atkal paradijas bet taads pablaavs, leeni domaajoshs..

Nu taa tas ir.. tikai taa traktor ruukshana, kad autinjsh auksts, man galiigi nepatiik.. skanja kaa dudududududu, baigi skalja, un dzirdama tikai salonaa.atverot kapotu, neka nedzird... piedodod gaazi liidz 2k, saak dunet kaa trrrrrrrrrr.. kaa shuvejmashiina.. besii!nav ausiim patiikams!!

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

pie saabistiem traapiiji..

lai gan skiet, ka OG saabiem taa pati bosh sprice, kas audi..

Crash Reģ.: 11.06.2002
0 0 Atbildēt

Jo Saabisti kā tur palika ar brīvkalniem 28 datumā ?

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

Crash rakstīja: Jo Saabisti kā tur palika ar brīvkalniem 28 datumā ?

Pārcēlās uz 5.februāri! Welcome!

mixeris2 Reģ.: 30.12.2003
0 0 Atbildēt

Nu taa. Tad kad aukstums saak iet uz beigaam es izdomaaju ka vajadzeetu tomeer saprast kaa programmeejas tas sasodiitais autonomais sildiitaajs.

Sapratu kaa vinju var iesleegt kad motors ir iesleegts.

Bet joprojaam nesapratu pat peec pamaaciibas lasot kaa vinju var iesleegt kad mototrs ir izsleegts. Preciizaak kaa vinjam ieprogrammeet laikus.

tetis Reģ.: 29.01.2004
0 0 Atbildēt

Gnoms rakstīja: Veikalā redzēju speciāli čīkstošām siksnām domātu aerosolu... (ne silikons)

ja ja krievu laikā smereja to čikstošo siksnu ar kalifoniju,bet tomer vislabakais ir to siksnu pievilkt

snow Reģ.: 03.05.2002
0 0 Atbildēt

9k virsu stav poly bukses un nedzirdu ka kas grabetu pat tagad ziema. vienigi ka no rita piedarbinu auto un saku braukt neredzu spidometru tas aizsvist vai aizsalst uz kadu laicinju orbit gan nekoshlaju...

migano Reģ.: 03.06.2003
0 0 Atbildēt

izskatās vasaras braucēji parādījušies, juglā pa pāris metriem garāka rinda bij no rīta

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

Paskatoties mūsu somu kaimiņu ceļu kameras (klikšķini provinces celiņus): www.tieh.fi/... , ir skaidrs kāpēc no viņu zemes nāk tik labi rallija piloti un skaidrs, ka esam čīkstētāju tautiņa

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

kops pamatskoklas nebiju kāpis uz distanču slēpem.. toreiz vel bija tada tehnoloģija, kad zābakus stiprināja ar tādu kā trosi..

vakar pēc daudziem gadiem pamegināju.. paņēmu nomā distancenes un tepat Ogrē pa Zilajiem kalniem.. iespaidi satriecoši.. aizmirsts slidsolis un pirmie pārdesmit metri pagāja krītot uz līdzenas vietas.. bet vēlāk ta lieta aizgāja.. braucām naktī - ar ciklopiem uz pieres.. un trase gāja gan pa līdzenām vietām, gan uzkalniņos, gan arī visai nopietnas nogāzēs, kad likās ka koki šīkstēdami gar saniem slīd..

pusotra divas stundas pilnīgi pietiek..

iesaku.. ja brīva diena.. vakars, tad pāris stundas veltīt šadam it kā šķietami garlaicīgam sportam noteikti ir to verts..

Nezinite Reģ.: 10.09.2002
0 0 Atbildēt

respect topikam! Šodien braucu un gr vārdus atcerējos

gr Reģ.: 23.07.2002
0 0 Atbildēt

Paldies

Mans sābiņš arī šodien sildīja labi

Galvenais, ka ziemā ir ziema, kā tam arī vajadzētu būt

ZingZeng Reģ.: 13.08.2002
0 0 Atbildēt

A es sodien izvizinajos ar vilcienu , bet ne jau tapec ka SAABs neiet, bet tapec ka otrai pusitei bija vajadzigs auto.

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

Pēc nedēļas aizmirstības izdomāju izbraukt ar večuku - 17gadīgais tīnis pieleca bez problēmām, vienīgi priekšējo logu nācās kasīt no iekšpuses un lietus laikā norautā rocene bija smuki piesalusi!

Kredoks Reģ.: 25.09.2001
0 0 Atbildēt

Es aizaizvakar savu ČČ no rīta nomazgāju domādams ka pa dienu būs nulle un viss štokos. Tā ..ājies sen neesmu... Sam s soboj da s levoj rukoj... Beidzot esmu piedabījis priekšējās durvis ciet un izmantoju tikai pakaļējās.... Kresiā roka smeldz

Nezinite Reģ.: 10.09.2002
0 0 Atbildēt

tātad nekas nemainās... Kredox vēl joprojām ziemā ir iecienījis vingrojumus čerez bagažnieku

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti