FAK!
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Apsveicaaammm !!! Turpinam pirkt lielos aparatus
Izskatiishu jebkurus piedaavaajumus diizeljdegvielas iegaadei, luudzu uz pastu laikss@inbox.lv , ja ir kaadam kaut kas lieks vai iekraajies
Neatceros pēdējo reizi, kad pildījos statoil - tikai neste vai citi santīm*sēji...
interese soljarka uz ritdienu 35l ne dargak par 40santimiem/litra!
Ksneps rakstīja:Neatceros pēdējo reizi, kad pildījos statoil - tikai neste vai citi santīm*sēji...
Es arī paceltu galvu braucu garām Statoiliem , gāze rullē.
driz bankas saks piedaavat jaunu pakalpojumu - degvielas kredīts
kāpēc drīz? Neste jau sen piedāvā pirkt degvielu uz kredīta! bez procentiem un ar atlaidēm (mikroskopiskas tās atlaides...)
nu ko tauta! Uzspēlējam totalizētoru - cik maksās E95 bendža rītdien 12:00 pa dienu Statoilā?
es saku 0,699...
... un kā par laimi Lexusiem... tieši šobrīd viņiem ir izvērsta reklāmas kampaņa jaunajam RX400h ar hibrīddzinēju... būs trāpījuši, kā naglai uz galvas!
blaviens,laaabi, ka shiem taa viesuljveetra pagadiijaas...taksh iemesls...
iespējams ka šodien būs kaut kāda masu psihoze un tauta metīsies iepirkt beņdžu vēl pa lēto...
Kāds, kas tuvāt pie benzīntankiem - nav jau rindas izveidojušās?
sintris rakstīja: (
Negribētos,lai tā būtu taisnība,BET:izgadījās privātsaruna ar diezgan augsti stāvošu-drīzāk gan sēdošu-Statoil administrācijas cilvēciņu.Pēc pāris pieklājības frāzēm apjautājos par fuel prais;vai tiešām neverending story?A vot labāk ij nebūtu jautājis Atbilde gana loģiska-eiro pret latu,kursu zini?Ja rietumpusē Polijai bendža vid.1,1-1,3 eiro/litrā,rēķini pats.Tobiš,Statmeņa vārdiem,uz Ziemassvētkiem 0,8Ls/litrā.
A šito es rakstīju pirms mēneša-5.08.2005.
abidna,da?
sintris rakstīja:
sintris rakstīja: (
Negribētos,lai tā būtu taisnība,BET:izgadījās privātsaruna ar diezgan augsti stāvošu-drīzāk gan sēdošu-Statoil administrācijas cilvēciņu.Pēc pāris pieklājības frāzēm apjautājos par fuel prais;vai tiešām neverending story?A vot labāk ij nebūtu jautājis Atbilde gana loģiska-eiro pret latu,kursu zini?Ja rietumpusē Polijai bendža vid.1,1-1,3 eiro/litrā,rēķini pats.Tobiš,Statmeņa vārdiem,uz Ziemassvētkiem 0,8Ls/litrā.
A šito es rakstīju pirms mēneša-5.08.2005.
Kādi ziemassvētki jau tagad 70.9 nakamnedēļ gan jau ka būs 79.9......
abidna,da?
Krievijas naftas kompānijas «Lukoil» prezidents Vagits Aļekperovs septembra beigās ieradīsies Lietuvā, lai tiktos ar valsts vadību un runātu par iespēju iegādāties koncerna «Mažeiķu nafta» akcijas, pavēstījis Lietuvas ziņu aģentūras LETA informācijas avots.
DM rakstīja:Krievijas naftas kompānijas «Lukoil» prezidents Vagits Aļekperovs septembra beigās ieradīsies Lietuvā, lai tiktos ar valsts vadību un runātu par iespēju iegādāties koncerna «Mažeiķu nafta» akcijas, pavēstījis Lietuvas ziņu aģentūras LETA informācijas avots.
Kas tad šiem atkal noticis?
Statoil" paaugstina degvielas cenas
13:13, 29 septembris 2005
RĪGA, SEP 29, BNS - Degvielas tirgotājs "Latvija Statoil" ceturtdien palielinājis degvielas cenu, un tagad pilna servisa uzpildes stacijās 95.benzīnu var iegādāties par 65,7 santīmiem, bet dīzeļdegvielu - par 62,7 santīmiem litrā, aģentūra BNS uzzināja kompānijā.
Tādējādi gan 95.benzīna, gan dīzeļdegvielas cena ir palielināta par diviem santīmiem.
Rekordaugstu cenu līmeni degvielas cenas Latvijā sasniedza 5.septembra vakarā, kad Latvijā tradicionāli dārgākais degvielas tirgotājs "Latvija Statoil", kura cenu politikai mēdz sekot arī citi tirgotāji, paaugstināja benzīna cenas par 7,3 santīmiem litrā, un 95.benzīna cena sasniedza 70,9 santīmus par litru, bet vēlāk vairākas reizes cenu samazināja.
"Latvija Statoil" ir lielākais degvielas mazumtirgotājs Latvijā ar aptuveni 22% tirgus daļu - pērn kompānija realizēja vairāk par 170 miljoniem litru degvielas, kas ir nedaudz vairāk kā 2003.gadā.
Laura Krastiņa, + 371 7088 612, eko_zinas@bns.lv
Ir ar tām cenām tāds ārprāts...
Man tuvāko 2 nedēļu laikā plānoti lieli braucieni (600km + 800km + pa Rīgu ~200) + man šobrīd ir tukša bāka... vot izdevumi ne pa jokam: kādas 4 bākas kopā sanāks = 4 x 55 = 220 litri
Vigants rakstīja:Ir ar tām cenām tāds ārprāts...
Man tuvāko 2 nedēļu laikā plānoti lieli braucieni (600km + 800km + pa Rīgu ~200) + man šobrīd ir tukša bāka... vot izdevumi ne pa jokam: kādas 4 bākas kopā sanāks = 4 x 55 = 220 litri
Varbūt varētu uzreiz sākt iepirkt 200 litru mucās pa lēto!
Interesanti, ka neviens nav painteresējies kādu iesmeslu dēļ radusies tāda atšķirība starp 98 un 95 benzīniem. Agrāk bija 0.5 s - 1 s starpība, tagad jau 3 !
Yukki rakstīja:Interesanti, ka neviens nav painteresējies kādu iesmeslu dēļ radusies tāda atšķirība starp 98 un 95 benzīniem. Agrāk bija 0.5 s - 1 s starpība, tagad jau 3 !
Nu kaa- veetras plosaas un veel tie ledaaji saakushi antarktiidaa kust
95. naak no mazhaikjiem 98. ved no somiem.
Arsmens rakstīja:95. naak no mazhaikjiem 98. ved no somiem.
dream on...
pinguin rakstīja:
Arsmens rakstīja:95. naak no mazhaikjiem 98. ved no somiem.
dream on...
Nu man to teica viens ar degvielaam saistiits cilveeks, taa ka pats galvu pa to kjiilaa nelieku.
Atkal un atkal par degvielu.
Tātad sākumam salīdzinājums:
Valsts Benzīns 95 Benzīns 98 Dīzeļdegviela
Igaunija 0.51 0.53 0.45
Latvija 0.47 0.48 0.44
Lietuva 0.53 0.55 0.49
Krievija 0.20 0.21 0.16
Tātad šajā mazajā eksperimentā ir novērots, ka no Baltijas valstīm mums ir lētākais benzīns, bet tie, kam 0.47 ir par dārgu, jāsāk meklēt kāds draugs pie Latvija - Krievijas robežas.