Veci, piedod. Bet vai tad ir jāpriecājās ka Tu, es vēl varam to ninīti ieiliet. Pats zini kur tas nodoklis nonāk. Tavi teksti ir tādi ka tas viss ir zebest.
Es daudz pīpēju un degvielu daudz izmantoju. Ir sanācis kādā tusiņā no kāda pīpīti kontrabandas nopīpēt. Degvielu nav sanācis kontrabandas liet. Mēs neviens neesam ideāli. Tu Dekster maisi ūdeni. Nu nav Latvijā ideāla valdība kura cenšās labu Tev un man darīt.
Labi. Turpinam diskusiju rīt, vai saskrienamies aci uz aci un parunājam. Es neesmu politiķis. Mazā jāliek gulēt.
Sretsked, beidz vienreiz murgot un tēlot aunu!
Godmaņa 1. valdīšanas laikā ne katrs valsts uzņēmums maksāja nodokļu, bet privātie vispār neko nemaksāja. Taču visas slimnīcas, skolas, pažarnieki un policisti strādāja, pie kam algu saņēma regulāri... un ne jau to mazāko.
Tagat viss ir tik tāl izzagts, ka naudas nav vairs vispār nekam. Vienīgais kam pietiek ir savējiem silē ko ieliet, i ta kviec ka maz sanāk, toties barokļu ir savairojies vismaz 10 - 20 reizes vairāk.
Sretsked rakstīja:
Varam arī satikties,iedzert kafiju vai zāļu tēju un parunāt par šo tēmu.
O...jūtu tiks likti pamati jaunai partijai, vēsturisks mirklis.
Kanibaals rakstīja:
Sretsked rakstīja:
Varam arī satikties,iedzert kafiju vai zāļu tēju un parunāt par šo tēmu.
O...jūtu tiks likti pamati jaunai partijai, vēsturisks mirklis.
Kura turpinās līdzšinējo LV grūšanu bezdibenī.....
Sretsked rakstīja: ...... Tās valsts,kurā viņi strādāja, tās vairs NAV. Tās valsts nauda aizgāja visādām Kubas revolūcijām,Kambodzas bērniem utt. Un atomieroču ražošanai.
Nulles punkts sākās 1991.gadā, tad sākas atskaites punkts mūsu valstij.
Kas Tavā izpratnē ir valsts? Primāri? Juridisks veidojums vai cilvēku kopums?
Nenoliedzot Tavu spēju ieskatīties lietu saknē, dažreiz, pirms kaut ko saki, der padomāt.
Sretsked rakstīja:
uge rakstīja: Tu esi prasta slaucama govs.
Tāpēc,ka nestresoju par benzīna cenu un nežēlojos?
Sūkā ledu,ambīli.
Cilvēks iedomājies ka ir dievs, nebūtu pēdējais laiks griezties pie psihiatra!? Man jau principā pie kājas, bet tev dekster visi 100% nu ritīgi nav, jeibogu nav...
Sretsked rakstīja: Nu,pastāsti,kas mainīsies,ja tu te netā sūkstīsies kaºtējo reizi,ka cena ceļas?
Tas TIEŠĀM ir smieklīgi.
Pats vari saskaitīt cik reizes esi sūkstījies, ritīgs gurinietis...
Sretsked rakstīja:
druknais1 rakstīja:
Sretsked rakstīja:
uge rakstīja: Tu esi prasta slaucama govs.
Tāpēc,ka nestresoju par benzīna cenu un nežēlojos?
Sūkā ledu,ambīli.
Cilvēks iedomājies ka ir dievs, nebūtu pēdējais laiks griezties pie psihiatra!? Man jau principā pie kājas, bet tev dekster visi 100% nu ritīgi nav, jeibogu nav...
Tev droši vien nav zināms ,ko par tādiem,pie psihiatra sūtītājiem-amatierīšiem, saka paši psihiatri ?
Varbūt vari padalīties ar informāciju?
Sretsked rakstīja:
druknais1 rakstīja:
Sretsked rakstīja: Nu,pastāsti,kas mainīsies,ja tu te netā sūkstīsies kaºtējo reizi,ka cena ceļas?
Tas TIEŠĀM ir smieklīgi.
Pats vari saskaitīt cik reizes esi sūkstījies, ritīgs gurinietis...
Redzi, es tā kā nesūkstos,mani besī kretīni,kas,neko daudz nejēdzot, sēj visos pārējos paniku.
Kurš tad bija tas, kurš aicināja visus uz ceļiem līdzi paķerot fočikus?
teorētiski neviens nevienam neaizliedz tirgot degvielu lētāk...

Sretsked rakstīja:
druknais1 rakstīja:
Cilvēks iedomājies ka ir dievs, nebūtu pēdējais laiks griezties pie psihiatra!?
Tev droši vien nav zināms ,ko par tādiem,pie psihiatra sūtītājiem-amatierīšiem, saka paši psihiatri ?
Varbūt vari padalīties ar informāciju?
Viņi ir primārie psihiatru klienti
Druknais,ja tagad būtu jācīnās par Latviju,kā to mūsu senči darīja 1918-1919. gados, tu droši vien sēdētu mežā,trīcētu un adītu zeķi,kopā ar visiem pārējiem skepses nomāktajiem jefiņiem.
Adīt neprotu, bet mežā sēdētu gan, ko es maisīšos pa kājām tādam cīnītājam kā deksters ( lasīt - komandoss )....