man šodien iepatikās viena siena slampa. Bet kur viņa lai ņem elektrību? siena jālauž vaļā? Vai kaut kur var pasūtīt elektriķi sienas lampas piemontēšanai?
Nez
man šodien iepatikās viena siena slampa. Bet kur viņa lai ņem elektrību? siena jālauž vaļā? Vai kaut kur var pasūtīt elektriķi sienas lampas piemontēšanai?
Nez
piemoteesanai jau nevajag elektriki, tas vajadziigs, lai aizgaadaatu elektriibu liidz vajadziigajai vietai....
ieej www.building.lv
Labrītt! Cik dīvaini gan ir likumi, biju es uz namu parvaldi, gribeju noslegt apsaimniekosanas līgumu, kuru neesmu nosledzis jau 4 gadus tur dzīvojot, dzīvokli es pērku līzingā no Hanzalīzings, viņi arī mudinaja mani to izdarīt, jo rēķini nak nevis uz manu vardu, bet gan uz Hansalīzings! Namu parvaldē man izskaidroja, ka faktiskais īpasnieks ir Hanza līzings, un tāpēc rēķini nāk viņai, un nekadu līgumu ar mani neslegs, bet vēl pateica, ka ja tajā dzīvoklī dzīvoju ARĪ ES.... tad turpmak tos maksajumus, kurus rēķina uz dzīvojošo skaitu, tagad rēķinās uz diviem, uz mani un uz Banku, ar kuru sanak ka es dzīvoju kopā!!!! . Normāla situācija????? Murgs kaut kads! Ko darīt???
Sviestc rakstīja:Labrītt! Cik dīvaini gan ir likumi, biju es uz namu parvaldi, gribeju noslegt apsaimniekosanas līgumu, kuru neesmu nosledzis jau 4 gadus tur dzīvojot, dzīvokli es pērku līzingā no Hanzalīzings, viņi arī mudinaja mani to izdarīt, jo rēķini nak nevis uz manu vardu, bet gan uz Hansalīzings! Namu parvaldē man izskaidroja, ka faktiskais īpasnieks ir Hanza līzings, un tāpēc rēķini nāk viņai, un nekadu līgumu ar mani neslegs, bet vēl pateica, ka ja tajā dzīvoklī dzīvoju ARĪ ES.... tad turpmak tos maksajumus, kurus rēķina uz dzīvojošo skaitu, tagad rēķinās uz diviem, uz mani un uz Banku, ar kuru sanak ka es dzīvoju kopā!!!! . Normāla situācija????? Murgs kaut kads! Ko darīt???
Un kā tas līzings gultā?
Solīt solīja, bet nedeva.....
.. ilgi maģim antena pussalocīta stutēja sienu.. beidzot sīkums to šodien piebeidz un nolauza līdz galam.. | un ka sāka diriģēt ar to kociņu..
Sviestc rakstīja:Labrītt! Cik dīvaini gan ir likumi, biju es uz kuru sanak ka es dzīvoju kopā!!!! . Normāla situācija????? Murgs kaut kads! Ko darīt???
aizsūti uz "Bez tabu" vinnēsi televizoru...
Sviest, labāk dodies uz Hanza līzingu, paņem vienu biroja administratori un saki, ka tev po ustavu pienākas ar jamējo dzīvot kopā. Nu, tālāk jau pats sapratīsi, vai ta maziņš
kursh var uzzimet kurbadu ?
Labrītt! Mekleju "galus" Zemgales priekspilsētas sociālās palīdzības dienestā........nevar neviens neko ieteikt?
Svietc, palīdzēt nevarēšu, BET, kad vienreiz pienāks mums tādi laiki, kad viss notiks kā tam jānotiek, nevis jāmeklē "gali"
P.S. Pašam cik daudz reiz tā nav bijis
Nu jāāā, viens no uzņēmējiem bij teicis, neatceros kurš, ka visoptimistiskakā prognoze par korumpetību Latvijā ir tada, ka tā nekad netiks noversta!
Bet par tiem socialajiem runajot, lieta ir tada, ka cilveks 15 gadus stāv dzīvokļa rindā, un tagad ir kautkads 1500 no sakuma.. viņam ieteica, ka ja viņš parformēsies par maznodrosinato, tad viņš ilgstavošo rindā, bet maznodrosinato sarakstā būs kaut kads 200, un tad ir cerība nakošgad saņemt vienistabu dzīvokli, bet tam, lai iegūtu sādu statusu, ir jaatnes kaudze ar maksajumu kvītīm, īre, gāze, elekrība un t.t....nu vot, bet šādu kvīšu naf, jo rēķini naca uz cita cilvēka vārdu, a bez šādu maksājumu uzrādīšanas, cilvēks nevar tikt pie maznodrošinātā statusa...Ko darīt?
bet kaapeec vinjsh nevar krediitu... ...
snow - tu domaji mani ???
tell me ... a
nea man firmai un viesu majai vajag logo tobish Kurbadu apmeram taa
Nezinite rakstīja:bet kaapeec vinjsh nevar krediitu... ...
Nu laikam ir drusku atškirība, vai 15 gadus pogat bankai 100Ls menesī, vai dabūt dzīvokli pa brīvu, kurs gan skaitās valsts, bet nu dzīvošanai tak der.....Turklat tak 15 gadus ir stāvēts rindā....
es tad zinatu kur katru menesi tos 100Ls paarpogaat
par veļas mašīnām
man, kopš, 90. gada ir vācu "foron". iespējams, ka viena no pirmajām, ko še ieveda. un pagaidām iet tip top.
toreiz samaksāju 5000 koka rbļ. par 10 000 - 20 000 varēja nopirkt mazo sēnīti un par 25 000 - 30 000 gadīgu vosmjorku.
vot, laiki bija!
a tagad tikai momenti.
nu ja izdodas, pieraxtiet mani arī tajā dzīvokļu rindā - man arī haļjavas dzīvoklis par ļaunu nenāktu. Varētu izīrēt - i degvielai sanāktu i citiem labumiem
snow - palasi pasaku par "kur bads, tur pat kjidas gardas ..." teemu, mos rodas kaada laba ideja ...
ari labprat nopirktu dzivokli Riga 2-3 istabu velams neremontetu bet sakariga vieta savadak Jums tur metrapole visadi tusinji un taa.
Nezinite rakstīja:nu ja izdodas, pieraxtiet mani arī tajā dzīvokļu rindā - man arī haļjavas dzīvoklis par ļaunu nenāktu. Varētu izīrēt - i degvielai sanāktu i citiem labumiem
Pierakstīt jau var, bet lieta ir tada, ka tagad ir pienakusi karta dalīt dzīvoķļus tiem, kuri stāv rindā no 1989.gada, bet šajā sarakstā maznodrosinatie saņem pirmie, a nodrosinatie pec tam, bet to maznodrosināto sarodas ar vien vairak, tapēc nodrosinatie nemitīgi nokļūst rindas aizmugurējā galā.......Ja tagad Tu pierakstīsies, un dabūsi vēll maznodrosinātās statusu, tad skat, varbūt ka arī 2020. gadā dzīvoklis būs Tev rokā.... Vienkarsi, vai ne?
snow rakstīja:ari labprat nopirktu dzivokli Riga 2-3 istabu velams neremontetu bet sakariga vieta savadak Jums tur metrapole visadi tusinji un taa.
Mans kaimiņš pardod pa 40 eirām, 2 izstabas, 6 stāvs, skats uz Juglas kanalu. tramvajs, Rimi un bārs naf talu.....
SAAB sadz. un jurid. kons topx
topiks nopietnu sadzīves problēmu risināšanai. Nav tehnisks. Nedrīkst izdzēst un piespamot