sviestc - es labāk izdomāšu, kā kļūt daudznodrošināta - tas ir interesantāk lai tie haļavas dzīvokļi tiek tiem, kas paši tiešām nevar..
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
sviestc - es labāk izdomāšu, kā kļūt daudznodrošināta - tas ir interesantāk lai tie haļavas dzīvokļi tiek tiem, kas paši tiešām nevar..
Sviestc rakstīja:
snow rakstīja:ari labprat nopirktu dzivokli Riga 2-3 istabu velams neremontetu bet sakariga vieta savadak Jums tur metrapole visadi tusinji un taa.
Mans kaimiņš pardod pa 40 eirām, 2 izstabas, 6 stāvs, skats uz Juglas kanalu. tramvajs, Rimi un bārs naf talu.....
un sviestc kaimiņos
snow rakstīja:ari labprat nopirktu dzivokli Riga 2-3 istabu velams neremontetu bet sakariga vieta savadak Jums tur metrapole visadi tusinji un taa.
neremontētu tāpēc, ka tusiņi
vakar iegriezos, alfas ķīmiskajā tīrītavā.. un atklāju patīkamu pārsteigumu, ka tur ir zemjumta stāvvietas... ļoti ērta padarīšana.. kamēr atradu pašu tīrītavu pagāja padsmit minūtes... sen neesmu bijis tagad tur tik daudz visakā....
Nezinite rakstījaviestc - es labāk izdomāšu, kā kļūt daudznodrošināta - tas ir interesantāk lai tie haļavas dzīvokļi tiek tiem, kas paši tiešām nevar..
Tā jau ir, Tev ir taisnība, bet runa jau iet par to, ka cilvēks, kurs ir 15 gadus gaidījis, nevar tagad tikt pie ta dzīvokļa, jo nevar uzradīt elektrības, gāzes un īres kvītis uz sava varda! Stulbums kaut kads! Tapec arī mekleju iespeju, kā to var atrisinat bez šīm kvītīm!
Nezinite rakstīja:
neremontētu tāpēc, ka tusiņi?
Ko darit ja ERGO neapstiprina autoservisa tami SAAB remontam (KASKO) ???
Nu nevar par ERGO atlauto pikji saremontet auto
Ko darit a ???
Nu pašriska daļa (ja tāda ir/bija) ir jāsedz pašam. Nu un jāskatās ko un kā remontēt, ja serviss uzgriež baigo ciparu tad jau ir tā kā ir
uzlika mazliet zem 300
man lietots bampers vien 150 kur vel priekshejais lukturs, sparns, pagrieziena lukturis un darbs ???
pashrisks 10%
nekas nav uzgriezts
galvenais ERGO pashi ieteica AUTOFAVORITU !
Snow, ko esi sadariijis, tak sniega un ledus naf?
a man sniega nevajag es tapat svabadi auto dauzu
johaidi ja ERGO nemaksas izbazuuneshu pa TV un avizem ka jamie nemaksa tas viniem izmaksas dargak !
kura vieta Riga labak skatit dzivokli ?
te domaj
. . . tur kur naakotnee tam buus lielaaka veertiiba . . . kad gribeesi notirgot . . .
Njem Maarupee i maaju nevis dzivokli . . .
naf man veel vienu maju.
mekleju tuvaja pardaugava stalina maja nup agenskalna tur pie ranjka dambja nu forsha vieta var ari otrpuse teikaa
Hello gurusi!
Ir kāds GURU par nekustamajiem īpašumiem, līgumiem?
Ieri a ko vaig?
kursh dzivo Agenkalna apkartne ? Vai vieta laba dzivoshanai ?
snow rakstīja:Ieri a ko vaig?
kursh dzivo Agenkalna apkartne ? Vai vieta laba dzivoshanai ?
hirsch dziivo
Es dzīvoju Āgenskalna priedēs Tas gan nav pie Āgenskalna tirgus, bet blakus Kalnciema tiltam Par vietu nesūdzos. Līdz centram brīvdienās ar mašīnu ~ 6-7 min. Bet labs raj. ir aiz Radisona, tur kādreiz dzīvoju, līdz Vecrīgai ar K2 ~ 10 min. no Vecrīgas ~ 20-25 min.
hammers rakstīja:... quatrro rezhiimaa
aga
SAAB sadz. un jurid. kons topx
topiks nopietnu sadzīves problēmu risināšanai. Nav tehnisks. Nedrīkst izdzēst un piespamot