- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Tas, ka pa 9 Ls vareetu noziimeet zemaaku kvalitaati, tipa vairaak "meeslu" tiek tam cauri. Taapeec jau tiem ritiigajiem filtriem ir vairaakas kaartas un taas elljas, kas maximaali savaac visas siikaas puteklju dalinjas un gaiss iepluudes sisteemaa ir maximaali tiirs. Tad jau vareetu vispaab bez filtra rullet . . .
Kārtējais labais piemērs: auto izgriež uz ielas pāri dubultajai līnijai un izraisa CSN. OCTA pārdevējs tagad prasa naudu un liek samaksāt 3 pusei zaudējumus motivējot, ka autovadītājs rupji pārkāpis CSN!
Kāda jēga pirkt OCTA, ja tāpat no Tevis pēc tam piedzen zaudējumus???
Konkrētajā situācijā zīme "braukt pa labi" nebija, dubultā līnija nebija redzama un CSN izraisīšana viennozīmīgi jātraktē kā "aiz neuzmanības", nevis "rupji". Apdrošinātājs sola sniegt lietu tiesā!
Ko darīt, uzreiz meklēt juristu, riskējot no 200 Ls izaudzēt sev zaudējumus uz 2000 Ls jeb ir vēl kādi gudrāki varianti?
ja ir, tad toč nav vērts ![]()
Cel saulite sho apdroshinashanas kompaniju ! Lai citi ar zin.
jautaajums, kas nosaka, ka tas bijis rupjshs?? ceru, ka tas ir tiesas vai CP nevis pasha OCTAs paardeveejkantora kompetencee ..
turbopiile rakstīja:soriit peeksni atklaaju, ka beigusies OCTA.. labi ka taa... iebraucu tuvaakajaa benziintankaa a tur apdrosinaasanas kompaanija parex... ko tik sie nedara... apdrosinaaju uz 3 meenesiem (leetaak nekaa baltaa sanaaca), jo vairaak nebija naudas.. bet tad gan izveeleesos ruupiigaak.. bizenaajs ieteica ergo...
nu snows atkal ergo neiesaka![]()
![]()
![]()
![]()
snow rakstīja:Yukki
Cel saulite sho apdroshinashanas kompaniju ! Lai citi ar zin.
Vēl nav laiks publiskoties, sākumā ies ar viņiem parunāties, lai gan tas šķiet būs vienos vārtos, laikam jau tas likums arī būs kārtīgi jāpalasa. Es biju šokā, kad šito uzzināju, jo līdz šim domāju, ka pofig, kur ņemt OCTA, bet izrādās, ka jāskatās, jo viss var tikt sagriezts pret OCTAs pircēju.
snow rakstīja:Es tak ludzu nepieminiet man ERGO
Mani arī vairs ERGO negrib ![]()
Dabuju jemt pa dārgāki un citā kantorī ![]()
Hirsch rakstīja:
snow rakstīja:Es tak ludzu nepieminiet man ERGO
Mani arī vairs ERGO negrib Dabuju jemt pa dārgāki un citā kantorī
nu man shkjiet, ka mani naakoshgad arii ERGO atshuus![]()
![]()
gribu vsara pludmale uzlikt bet vajag tadu ko pec tam var panemt uz maju lai kadas zagligas rocinas neaiznes.
pludmalee jau savaadaak nevar.. plavaa vieglaak...
ka no kameras to visu dabut laptopa un ka, ar ko to visu apstradat ?
nu 1variants caur DV in jeb firevire(tas pats ILink un IEENrNrNr) bet ja ir USB2 tam laptopam tad arii caur to! Programmmas jaanaak liidzi DV kamerai!!! Neiedomaajies tik to kameru piesleegt compim - neienstaleejos pirms tam softu kas naak liidzi DV camerai!!!
es kameru pirku Vacija un neskaidribas bridi to CD ar softiem notureju pa CD kursh neskan un izmetu ![]()