- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
snow rakstīja:man aka ieteica izmantot pineacle studio vai ulead video kaukadus softus.
es kameru pirku Vacija un neskaidribas bridi to CD ar softiem notureju pa CD kursh neskan un izmetu
neskaidriibas briidiii....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
apskaidriibas briidi naakamajaa dienaa kodi pirkstos??![]()
ms.lv/?q=UutRzyfnz8xNa2LPr86Pzhfnz8tRz8CxdX6Nl4==
pats chakareejos, chakareejos, nospljaavos
(apnika gaidiit visas taas rendereeshanas, burrrrningoshanas uz DVD utt) un nopirku parasto DVD rakstiitaaju ko zem televizora liek un dziivoju mieriigi - ierakstu DV kameraa, un no taas pa taisno uz DVD diska,
naf kaa holivudaa... protams ![]()
un vai likt zem jebkura TV ?
savadak visadi var gadities![]()
snow rakstīja:apdroshinies tur kur strada pazistami apdroshinashanas kompanija !
savadak visadi var gadities
Jau gadījās
"Pazīstamie" no Ergo iedeva vissūdīgāko ciparu, kādu es vispār mūžā biju redzējis un biju domājis, ka tas vairāk piestāv vācu auto, bet pēc jūsu aptaujas izrādījās, ka daži no jums maksā vēl lielākas prēmijas (%procentos), tā kā man nav pamata kurnēt. Jancīgākais, ka "nepazīstami" no tā paša Ergo deva tieši pretēji - vislabākās likmes, arī BTA bija labas prēmijas. Balta - dārga. IF bija pa vidu, bet viņiem ir bijusi laba sadarbība ar SAAB servisiem, un beigās viņi arī iedeva patīkamāku cenu. Kopumā tirgū prēmijas 4.5%-6.5%
, līgumos un praksē ļoti būtiski atšķiras pieeja servisiem, atlīdzību izskatīšanas laiki, izmaksu tāmes apstiprināšana (lasi pozīciju "svītrošana"
un galu galā attieksme pret klientu.
taga apdroshinajos BALTA
un pie reizes ieteikt resiveri un DVD.
vari te apskatīt. Cenas gan tur ![]()
es a grib nemt to RRR un Tavs viedoklis var but dikten svarigs H !
kas pa subi ?man neko nerada ![]()
P.S. Pārsvarā skatos uz cenu
un atbilstošu kvalitāti.
a kadu jemsi DVD un resiveri?
Resiveri paņēmu pirms kāda laika un uz to brīdi uzticējos pārdevējam
un cenu diapazonā (kurš gan tika pārsniegts), kurā gribēju iekļauties, piedāvāja šo modelis: Panasonic SA-XR50E-S
var līdzīgi kā iepriekš piemeklēt te
www.xnet.lv/index.php?zoomid=7779
cena saitā protams atkal ir ![]()
man majas yamahas CD atskanotajs un nevaru sliktu vardu teikt
varbut vari apjautaties ko lai ieperk?