ar trosi zin ka pameģini....Panem no spieķa uzgriezni izbaz cauri un galu ar pusautomatu pieķer,vajadzetu kadu laiku turet
sagribeeji salodeet ar parasto lodalvu,vot i briinaas
der tikai taa saucamaa lampinju lodalva(vai cietaaka). kaa arii jaaizmanto patjkas panjeemiens,i citas metodes.
a lampinjas kjeedi tak tik viegli izcjekot ! no bloka liidz panelim. a shvaki deg kaapeec? to tak tu zini. taa ir uzbuuveets. ja eljas pleeviite par biezu,vai kontaktinsh vaaji skaras.
THX! Neesmu visās lietās tik advancēts...
Kas ir patjkas panjeemiens?
Ksneps rakstīja: THX! Neesmu visās lietās tik advancēts...
Kas ir patjkas panjeemiens?

spams pret batjku
spiekja gala panjeemiens
P.S. ursis nepelniiti izbanots 
kursh ir batjka tak ir skaidrs,vai ne

Es vēl ceru nopirkt vietā citu trosi. PSC - tās nopērksamās troses nekur neder - par garu un bremžu roktura gājiens nav tik liels. Attiecīgi tā trose jāsaīsina. Tikuntā neko nevar iesākt ar pliku trosi, jāgriež pušu...
whatevaaaa!
man jau nevari piezvanit? numuru esi pazaudejis,pats vainigs
es taka šogad rihtejos uz braukšanu,apdrošinajos lai,vel tik vajag kasaļaku pielikt un lidz tehniskai aizbraukt
tetis rakstīja: man jau nevari piezvanit? numuru esi pazaudejis,pats vainigs
es taka šogad rihtejos uz braukšanu,apdrošinajos lai,vel tik vajag kasaļaku pielikt un lidz tehniskai aizbraukt
Labi, gaidi zvanu!
Tev kaut kādas rezerves daļas no jawas ir palikušas, kuras būtu gatavs pārdot?!
kas tev ir pa jawu.man kaut kadi klami ir tik japamekle.Ja ko atradišu derigu atdošu pa velti
"batka"
to ratu no tava Smiltēnieša nopirku. Labs ar visu hromu un jaunu gumiju. Jauns. Ir prieks par pirkumu 
nu re.teicu ka jauns.Tas jau ari biju es kas tev vinu pardevu.tam kam piedereja nebij laika tev vinu aizvest
batka rakstīja: kas tev ir pa jawu.man kaut kadi klami ir tik japamekle.Ja ko atradišu derigu atdošu pa velti
Tāda jawa kāda man ir galerijā... vajag bremžu trosi, priekšējā riteņa asīti, izpūtējus, jaunus riteņu disku... Tas itkā viss. Pārējais +/- jau ir savākts.
Man tā priekšējā ass mētājas jau gadu pa mašīnu...

)) mainu pret diviem užavas aliņiem....da nu vecīt padod ziņu kad vari uz cēsu ielu pieskriet un ņem ciet...

) kuru trosi? priekšai vai pakaļai?
Man tā priekšējā ass mētājas jau gadu pa mašīnu...

)) mainu pret diviem užavas aliņiem....da nu vecīt padod ziņu kad vari uz cēsu ielu pieskriet un ņem ciet...

) kuru trosi? priekšai vai pakaļai?
spekulants...asi par diviem uzavniekiem

labi ja vienu senciiti -i ta buus paarmaksaats
sviestdienis rakstīja: spekulants...asi par diviem uzavniekiem labi ja vienu senciiti -i ta buus paarmaksaats
Nejaucies mūsu lietās..
)) Ksnepam tie jau ir procenti par preces nesavākšanu laikus..
)
fokz rakstīja:
sviestdienis rakstīja: spekulants...asi par diviem uzavniekiem labi ja vienu senciiti -i ta buus paarmaksaats
Nejaucies mūsu lietās..)) Ksnepam tie jau ir procenti par preces nesavākšanu laikus..)
nu ja procji tad viens uzavnieks man... 
sviestdienis rakstīja:
fokz rakstīja:
Nejaucies mūsu lietās..)) Ksnepam tie jau ir procenti par preces nesavākšanu laikus..)
nu ja procji tad viens uzavnieks man...
izspiedējs....lai notiek...
)
nebus man to lietu ir kaut kadi bloki un motora vaki,kaut kas no atrumkarbas laikam,es ipaši neatškiru tur ir kaut kas gan no 250 gan no 350
##########################
##########################
Īsi sakot - beiedzot esmu dabūjis pie dzīvības savu Jawu un vakar pat nedaudz pavizinājos.
Problēma: izpūtēji skaļi purkšķina, jo izpūtēja "iekšas" ir izņemtas ārā. JAUTĀJUMS: ko darīt, kamēr neesmu iegādājies jaunus izpūtējus?
Kā lai uztaisa izpūtējus klusākus?
Citādi kauns braukt ar tādu purkšķi.
panem ielaid cauruli izputeja no aizmugures.Kadreiz pļerdakiem ta darijam paliek klusaks,nezinu cik klusaks bus bet labak vajadzetu but