Kas to tagad saka Girla vai Nezinite ?
Jums abam ir tadi sizofreniski teli te iAuto, ka normalie netiek gudri
Kas to tagad saka Girla vai Nezinite ?
Jums abam ir tadi sizofreniski teli te iAuto, ka normalie netiek gudri
nezinite Girla te manā kompī ielogojās un slinkums...
Ja nav njuss...mmm. njamm.. un mazvārdiņi - sniedziņš, kalniņš, utt, tad parasti raxtu es. Ja ir minētais tīņu slengs, tad Girla..
Tie riebigie ... mazie... neredzamie... vinu del man nesanaks sajos svetkos atklat sezonu
saslimi
ārstējies! medus, rutki, groks..
Biju 25.12 Milzkalnaa. Nu super!!!! Vieniigais ka tauta sameeraa daudz, pie bugelja jaapaniikst, bet ja sleepee otraa pusee tad ir ok, rindas nav.
Žagaraa vakar vakarpusee rindu tikpat kaa nebija un arii vienu otru sen neredzeetu SAABistu vareeja saatikt
Milzkalne bija burviiga tajaa sarmas naktii-pirms ziemassveetkkiem NSNF izbraukumaa
jebkurā gadījumā - ziema ir sākusies
23. decembrī veicām nelielu avantūru - devāmies slēpot uz Somiju. Tā kā bija ļoti ierobežots laiks, tad sanāca tāds izlūkbrauciens. Bet esam apmierināti...Runa iet par izklaides vietu Himos (www.himos.fi). Starp citu - salīdzinoši daudz mašīnu no Latvijas. Vieta ir iecienījuši arī tūristi no Krievijas. Ja problēmas sagādā valoda - uz vietas slēpju nomā strāda cilvēks, kas ļoti labi runā krieviski. Bet braucienu ieteiktu plānot vismaz uz divām-trijām dienām...:0
Uz Slovaakjiem shoziem neviens netaisaas?
Arsmens rakstīja: Uz Slovaakjiem shoziem neviens netaisaas?
vakar Žagarkalnā viens SAABists teica, ka februaarī turp došoties - lai piesakās pats
Nu mani rada gabali vakar devas uz Sveici. 2 lidmasinu reisi un tad 4 stundas ar vilcienu. Nu nezinu vai tas ta verts lai tiktu pie 5 km gariem nobraucieniem un sagaiditu jauno gadu Alpos.
Smuki jau laikam ir, bet nu nezinu ...
ZingZeng rakstīja: Nu mani rada gabali vakar devas uz Sveici. 2 lidmasinu reisi un tad 4 stundas ar vilcienu. Nu nezinu vai tas ta verts lai tiktu pie 5 km gariem nobraucieniem un sagaiditu jauno gadu Alpos.
Smuki jau laikam ir, bet nu nezinu ...
Nea, tas ir pa civilizeetu! Ta jau labaak iekaapt autobusaa, atveert pudeli un pamosties Slovaakijaa! Vai veel labaak ar savu auto aizvilkt.
shodien pirmo reizi baudiju kakjiti un esmu looti apmierinats !
labs kalns zhel ka tik iss
varbut kads zin kas tas pa kalnu kas drizuma atversies netalu no kakjiti saucas korde vai kauka taa? bushot vel stavaks!
snow rakstīja: shodien pirmo reizi baudiju kakjiti un esmu looti apmierinats !
labs kalns zhel ka tik iss
varbut kads zin kas tas pa kalnu kas drizuma atversies netalu no kakjiti saucas korde vai kauka taa? bushot vel stavaks!
tas ir blakus bobsleja trasei uz kaķīša pusi.
kad pēdējo reizi tur biju nogājis atliet pagājušajā sezonā, bija
vēl atliekas no seno laiku pacēlāja un nekas neliecināja, ka spīd
slēpot tuvākā nākotnē. rudenī klīda runas, ka kaut kas tiekot betonēts. būs svētdien jānočeko.
Golgata (mans gaizinja kontrolpunkts) super!
oftopiks..
Gribu gāzt uz Poliju slēpot(partneri uzaicināja) bet, vai Polijā un Lietuvā var braukt ar riepām ar rādzēm? Paldies.
Vai kāds ir bijis Passo Tonale marta vidū? Kā bija?
piektdien beidzot izlēmu un sodienu braucu - uz Slovākiju.. ehh...
Nezinite rakstīja: Vai kāds ir bijis Passo Tonale marta vidū? Kā bija?
atkarībā no Marta... vienreiz bija ļoti OK, daudz daudz saules, un prīmā sniegs, bet otreiz saule arī bija OK, bet sniegs ielejās jau gura. Augstāk gan bija OK
turbopiile rakstīja: piektdien beidzot izlēmu un sodienu braucu - uz Slovākiju.. ehh...
un - paldies Smaidīgais!
jau atpakalj..
nogurums taads it kaa nedeelju buutu straadaajis akmenlauztuvees, bet loti loti apmierinaats ar braucienu..
turbopiile rakstīja: jau atpakalj..
nogurums taads it kaa nedeelju buutu straadaajis akmenlauztuvees, bet loti loti apmierinaats ar braucienu..
Stāsti vairāk, kad es tur biju, tad paika maksāja tikpat cik pie mums, tik alus 2x lētāks, toties rindas pie pacēlāja, kā sociālisma celšanas ziedu laikos Pēc tādas pieredzes es nolēmu braukt SLĒPOT uz citām zemēm, jo ALU PADZERT nav jābrauc tik tālu
taa kaa tas bija mans pirmais šāds brauciens, tad viss likaas loti jauki.. pamatiigaaku aprakstu sagatavošu līdz vakaram.. ar visaam bildēm..
Kalnu slēpošana.
Veidojas laba grupiņa atpūtai Itālijas Alpos CORTINA D"AMPEZZO 23.02-05.03. 2006. Brauciens ar Impro.
SAAB slēpotāji uūūū......