SAAB slēpotāji uūūū......![]()
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
SAAB slēpotāji uūūū......![]()
Sorry. ![]()
Vot snowam ,piemēram,ir jaka pa 600 eur.....tad jau viņš ir ass ,ja?
P.S. Obligāti jālielās ar to,ka jaku esi pa 600 eur pircis? tas pagarina???
Zābaki,tas varētu būt gandrīz galvenais...par to nestrīdēšos,pašam ir labi zābaki. Bet pirkt jakas ,bikses,veļas...par tūkstošiem,atvainojiet. Veikalnieki jau ņirdz,ka tā nekur Eiropā ,izņemot Monako,cilvēki nepērk inventāru kalnam.
Labi,labi,atkal sāksies aizvainoto spiedzieni. Es tik tā,atkal savas pārdomas izteicu,neņemiet ļaunā,Lielie Zēni!
Par izmaksaam attieciibaa pret kalnos pavadiito laiku - nav jau veerts aizbraukt e.g. vieniigaja atvaljinaajumaa un katru dienu justies slikti akustuma, veeja vai mitruma delj. Laikapstaakljus gruuti prognozeet, taapeec labs apgjeerbs pasargaa no vilshanaas un ir to veerts.
Es labi jūtos savā pa 50 eur Briseles centrā pavasara izpārdošanā pirktajā Killtec jakā un mazliet dārgākajās tās pat firmas biksēs. Es neesmu nekāds hercogs...un telefons man nav ar super fotokameru....nav,jo man to nevajag.
Smuki jau izskatās-cilvēks nopērk pa nenormālu naudu slēpošanas inventāru,slēpes pa 500 latiem....aizbrauc 4 reizes sezonā uz Siguldu( citur ne,tur viskrutākie pilsoņi brauc) ar savu izskatu. Un vienreiz gadā aizbrauc uz ārzemēm,jo tas ir populāri tagad. Tur viņš dabū iesnas un nodzīvo pa viesnīcu slēpojamo laiku. ![]()
Jo viņš ir no inkubatora-savas krutās jakas izlīdis mazliet pa ātru ![]()
![]()
Jo vairāk vīstīsies,jo ātrāk saslimsi un būsi tizls.
Reāls gadījums,ne izdomāts.
vai uz/pie kalna nekur netirgo tās jakas? brauc ar lēto, un ja akurāk ir slapdraņķis, tad nopērc labo
Pirmais rakstīja: man viens tāds nespeciālista jautājums...
vai uz/pie kalna nekur netirgo tās jakas? brauc ar lēto, un ja akurāk ir slapdraņķis, tad nopērc labo
tirgo tirgo!
un bankas tur ir un notaari - ja gadiijumaa siicene pietruukst tai jakai ![]()
un nedo dies' pagājušās sezonas jakā
deksters rakstīja: Gribēju pajautāt...ja jaka nav pa vismaz 150 latiem,tad es neesmu riktīgs slēpotājs,ja? Nu,tipa,nemāku neko labu,ja?
Vot snowam ,piemēram,ir jaka pa 600 eur.....tad jau viņš ir ass ,ja?
P.S. Obligāti jālielās ar to,ka jaku esi pa 600 eur pircis? tas pagarina???
Tieshi otradi dargaka jaka kas aiztur mitrumu u.t.t i labaka iesacejam kursh vairak pa sniegu dzivojas neka uz slepem vai deelja.
a ja neesi bijis ista veja pie -20 un vairak uz kalna tad labak muti nevirini ka apgerbam nav nozimes.diemzhel labas jakas ar vairakam kartam visadu gudru materialu ta maxa.uzjauta alpinistiem vai kads ar maxima pirktu jauku kapj kalnos.
saprotu vel pashas slepes var nepirkt uberdargas ja neesi labs braucejs bet apgerbam gan nezheloju jo tie tomer ir kalni un visadi var but. gan jau katram kas paris reizes gada brauc uz alpiem ir mazliet savadaka attieksme.
Peace.
Yukki rakstīja: Es arī, braucu vislaik ar getzu un uzskatu, ka tie visi, kas ar audi ir lielībnieki un zīmuļi! Jo no punkta A, vismaz līdz B, es tieku tāpat. Un nesalstu. Un visiem tā būtu jādara! Loģiski ne?
Logiskak butu ja Tu brauktu ar Dacia Logan vai ka vinu tur ![]()
snow rakstīja:
Yukki rakstīja: Es arī, braucu vislaik ar getzu un uzskatu, ka tie visi, kas ar audi ir lielībnieki un zīmuļi! Jo no punkta A, vismaz līdz B, es tieku tāpat. Un nesalstu. Un visiem tā būtu jādara! Loģiski ne?
Logiskak butu ja Tu brauktu ar Dacia Logan vai ka vinu tur
Nezinu kas nepatīk no LOGANa, bet pečka tur laba. Gais plūsmas sadalījums arī līmenī!
1.Innsbruck - it kā varot no Rīgas ar čarteru aizlidot, bet nav skaidrs vai tik liela pilsēta ir slēpošanai piemērota...
2.Livigno - esmu bijis, viss būtu OK, tikai tā jokainā nokļūšana - Rīga-Milāna lidot, tālāk ar vilcienu+autobusu, vai īres busiņu vai kā citādi nav līdz galam skaidrs....
3.cita vieta Itālijā vai Austrijā (Slovākiju un Franciju vairs nebraukšu, Šveice varētu būt par dārgu, Somija par aukstu
, patīk IT un AT![]()
Yukki rakstīja: Iesakiet normālu slēpošanas kūrortu, kur var piekļūt neizmantojot 2000 km braucienu ar auto, bet mājiņa atrodas pie kāda no pacēlājiem. Jautājums tāds jokains tāpēc, ka paredzēts nokļūt slēpot kopā ar dažāda vecuma bērnudārzu (1-8g.v.), tamdēļ 24 h brauciens ar auto šoreiz nekādi neder.
1.Innsbruck - it kā varot no Rīgas ar čarteru aizlidot, bet nav skaidrs vai tik liela pilsēta ir slēpošanai piemērota...
2.Livigno - esmu bijis, viss būtu OK, tikai tā jokainā nokļūšana - Rīga-Milāna lidot, tālāk ar vilcienu+autobusu, vai īres busiņu vai kā citādi nav līdz galam skaidrs....
3.cita vieta Itālijā vai Austrijā (Slovākiju un Franciju vairs nebraukšu, Šveice varētu būt par dārgu, Somija par aukstu, patīk IT un AT
vislabaak, ja vari atljauties aizlidot uz Innsbruck, no turienes jau 2h brauciena raadiusaa ir pa pilnam visaadu kuurortu. Personiigi varu ieteikt Bad Gastein.
var lidot ar liidz Munich, bet tad transfeers buus veel garaaks liidz tuvaakajam pusliidz Ok resortam.
P.s. ja gribi lidot , jebkuraa gadiijumaa reekinies ar transfeeru 2-5h garumaa no lidostas liidz kurortam.
P.p.s. es tomeer njemtu Livigno ![]()
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
1
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
21