par to, kā spoileri liki...
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
par to, kā spoileri liki...
iedodiet nopirkt kredoka 9k pasažiera logu. saplīsa . es neko - vajag. DD 29212389 vai tādi donori mēdz būt?
Pasveicu Ēvaldu vārda dienā. Tā paskatoties uz to puisi, man šķiet, ka Kredokam 2.vārds bija ēvalds
Kāds arī augšām cēlies sk. augstāk.
A man problēma, nomočīju doom 3 visus monstrus, a pēdējo nevaru nomočīt , jau apnika, kā viņu var nobeigt?
nebija jox|! logu vajag.... ibanāti! 9.marts būšot vīriešu diena lai nav komplexu pēc 8ā - pamosties nekam vajadzīgs
diggen rakstīja: iedodiet nopirkt kredoka 9k pasažiera logu. saplīsa . es neko - vajag. DD 29212389 vai tādi donori mēdz būt?
zvani tak uz keguma ielu...
tur ir....
Ja Tev ir 9k, tad Tev ar mazlietotiem ātribūtiem palīdzēs keguma ielā un kundziņsalā..
kas ta to nezin
diggen rakstīja: iedodiet nopirkt kredoka 9k pasažiera logu. saplīsa . es neko - vajag. DD 29212389 vai tādi donori mēdz būt?
29267876
Jelgavā donors stāv un pirms nedēļas vēl ar durvīm bija..
diggen rakstīja: nebija jox|! logu vajag.... ibanāti! 9.marts būšot vīriešu diena lai nav komplexu pēc 8ā - pamosties nekam vajadzīgs
ui blee kaadi purni kas ta nu, teicies taksh esam dusmiiks??
Nezinite rakstīja:
29267876
Jelgavā donors stāv un pirms nedēļas vēl ar durvīm bija..
Kegumiela ir zemdegunē un naf dargi.. a līdz Jelgavai caur cauro logu var vē'jš frizūru sapūst tūtā...
nē tak! es to nebraucinu.... logs pazuda. paldis visiem. kaut ko izšķetinās.... 4T uz nevajag zvanīt. runāt apgrūtina
pumpurum.. pumpurum.. paļdes!! par teloniem Jelgavā un kegumielu, frizūrs paliks vietā.. nav vairs caurvējš.. stikls ir ielikc!
visiem atslodze! logs ir! im just asking - kas nozīmē ka esmu vienkārši lielisx no aizmugures. braucam tālāk!
Kaimiņ, ko NĀKAMpiektdien darīsi? Mani liek ārā no dzīvokļa nav kur palikt Varbūt ciemos uzaicināsi?
super! man sieva ar meitenēm lido uz berlīnes tirgu.... man maļ4išņix. līdz 1dienai.... pērc ziedus un apzinies meitenes!
btw. - uz cikiem vannā ielaist H2o? berzīsi pac! vai kā?
Nu tas ir nākamo, ne šodien!
diggen rakstīja: btw. - uz cikiem vannā ielaist H2o? berzīsi pac! vai kā?
Nu plē, ta jau spicku izvilksim un izlozēsim.
nu ka nākamo ! šis endc jau izplānoc. tevi tur neatrodu saraxtā... mēle pa muguru
diggen rakstīja: nu ka nākamo ! šis endc jau izplānoc. tevi tur neatrodu saraxtā... mēle pa muguru
nu šo weeku arī nevaru, kā ar tālāko kaimiņu?
Prieks, ka Dig pīpē joprojām to pašu, ko agrāk . Nezinu, kas tas ir, bet šķiet exluzīva manta, jo citiem TĀ nesanāk.
Bet vakar šķiet uz ielas redzēju Tavu sievu. Iekš 9-3SS.
janci! laulībā gºūtākie ir pirmie 30 gadi! jo 3 jau tev bija pašām. atālāk - kā sakritīs. un ja vel ir spinogrizi ( kas grāmatvedībāi ir aptgādājamie) - nebūs jādomā kurp iebāzt iekrājumus turies! saule vel tālu!
nē! yukki turpina pīpēt to pašu ko iepriekš! sievu varēji rredzēt bet ne iekš SS. SSS deabuja vasaras riepas un iesala dubļôs ps. kaut gan iespēujams biji manā stāvvietā un grābstiji manu ... vadītāju. agri rītā
Visiem jauku vīkendu.. pietix strādāt.punkc
diggen rakstīja: janci! laulībā gºūtākie ir pirmie 30 gadi! jo 3 jau tev bija pašām. atālāk - kā sakritīs. un ja vel ir spinogrizi ( kas grāmatvedībāi ir aptgādājamie) - nebūs jādomā kurp iebāzt iekrājumus turies! saule vel tālu!
Nē nu mani jau no mājas liek laukā, jo meitenēm tusiņš, ne jau, ka gadi jāskaita. Ja būtu tik traki, tad jau es arī šodien neverētu iet uz māju
SAAB stelpe 2006
Laimīgu Jano 2006.gadu un sākam no jauna šeit .