Nu šis izskatās apetelīgs:
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Nu šis izskatās apetelīgs:
btw b- par vakar.... tie kam ir kaut neliela saskarsme ar galhohohohoho - vakar jau nāca ar kāju vai brauca TTp ir jābūt dumam - pārgriezt sev kāju un iet pētīt vai šajā pelķē ir haizivis labāk nopirku slēpes. moš nodeēs
H, zēniem tātad tusiņš pie Diggena? Tev jau sen tāds auto neder, jāņem ar Es-tēta aprīkojumu .
Ko saka diggens, es joprojām nesaprotu, bet man šķiet, ka ar viņu atkal runā kaijas. Ne tās, kas ventspils.
es aizbraukšu prom, attā, RĪT KLIŅĢERIS!
Yukki rakstīja: H, zēniem tātad tusiņš pie Diggena? Tev jau sen tāds auto neder, jāņem ar Es-tēta aprīkojumu .
Arī šiem ir liels grabažnieks un ratus jau kādu laiku nevajadzēs
Digg'en mūs aicina kliņģerī! Brauksim?
neatkāpj0s neviena vārda - iespējamasas drukas kļūdas - 1. vienmēr smu bijis laimīgs uzņemt sakarīgus ļaudis. Sevišķi nezinīti kas nenāk! man nerūp dzelži - man noder labi cilvēki ! izkrāso pac! nauda smird!
Nezinīte arī pie manis (mums) nenāk
Tāpēc jāmaksā ar karti, lai nesmirdētu kabatas
ok- cilvēki! esmu gatavs sarīkot 9o martu! man gimens vingro ar vīriešiem un grib atgūt TO kā vairs nekad nebūs... tapēc mannas durvios ir atvērtas - kā mie moskvi4a - 412- bauskas 4-12. prom nedzīs - tikai bemnberus. nenāk - nevaig. iztix 29212389
ui, paldies!
Rīt atstāšu tēvzemi un kādu nedēļu vēl arvien ne pie viena neiešu.
Pēc tam gan!!!
Tik pasiki ka door number two, a to būs kā es pagāsreiz uzkāpu uz trešo a tur NAV!!! - 12
kā gribat!? eju ijieraaaaaa :-d nekā nebūs
Cik tālu jau esi, manējais arī ies uz māj, varbūt pa kausiņam?
292123289 vienmēr atvērc1 domāju ar ko kopā mājās neaiziet...
mājnieki runā vakar esot viesojies ar Hirshu.. žēl ka nav fotogrāfiju . pat skaņu ieraxtu nav 9ais marts nav labs datums
Pareizāks ir nākošdienis...
reizēm....
bet nu tas jau katram ir pa savam..
diggen rakstīja: mājnieki runā vakar esot viesojies ar Hirshu.. žēl ka nav fotogrāfiju . pat skaņu ieraxtu nav 9ais marts nav labs datums
Hirsch rakstīja: Nu šis izskatās apetelīgs:
www.autonet.lv/...
Jau aizrunāts, esot pat e&s šodien bijuši
čau, perdeļi
stelpē baigie dubļi...
Bizenājs joprojām karājās tur stabā
neaizmirstiet savus varoņus: www.iauto.lv/...
viņš jau no staba nost, šodien redzēju sveiku un veselu
Graafs rakstīja: viņš jau no staba nost, šodien redzēju sveiku un veselu
...ar visu stabu ******
stabu bija atstājis mašīnā
Jā, tirgoju, var apskatīties topikā ES pārdodu SAAB
vai manā galerijā...SAAB96 neaiztikt...
SAAB stelpe 2006
Laimīgu Jano 2006.gadu un sākam no jauna šeit .