- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Kredoks rakstīja:
bizenajs rakstīja: Apsveicu Kredoku ar jauno amatu!
Labs!!! Kredoks kļūst par NATO spēku virspavēlnieku
vai: www.atradumubirojs.lv: Pazuda suns - vidēji liels puika, 11 gadu vecs, vilka un kollija jauktenis (vairāk līdzīgs vilkam), melns ar baltu kakliņu un ķepām. Atsaucas uz vārdu Kredoks. 29.12. Ādažos.
Atslodzei par tēmu: čalim respekt par numura DM-101 iegūšanu: www.bmwpower.lv/...
. Vienīgais, kas pārsteidza pie tās galerijas ir komentāri - es nebrīnos, ka sīkie nezin, kas ir DM, bet brīnos par to, ka tagad jaunatne ar nezināšanu lepojas!?
Kad mēs augām![]()
![]()
, tad nezināt kādu vokāli instrumentālo ansambli, ko zin klasesbiedrs, bija kauns, pat ja tā nepatika bija pačots zināt par ko ir runa
.
Kad pirku pirmo auto, tad par šo numuru aizdomājos, sen tas bija, kādi 10gadi vismaz atpakaļ.
APSVEICU ! ![]()
Yukki rakstīja:
Kredoks rakstīja:
bizenajs rakstīja: Apsveicu Kredoku ar jauno amatu!
Labs!!! Kredoks kļūst par NATO spēku virspavēlnieku
www.tvnet.lv/...
![]()
Klau, komandas biedri un citādi domājošie, kad apniks lauzt tos 9000 iekš iAuto rallijā, laižam uz Dakāru? ![]()
Starp citu potējušies esat ? Man lai tiktu uz Ganu bija jādabū 12 potes + Āfrikā katru dienu vēl riju tabletes pret malāriju.
Bez starptautiskās potēšanas pases Āfrikā netiksiet, to tāpat kā pasi pārbauda uz robežas iebraucot valstī.
gr, Tu varētu no tā sava čoma uzzināt tās izmaksas, šķiet, ka kautkur jau minēji vai viņš minēja, ka nemaz nebija kosmiski tie cipari, pie tam tas ir atvaļinājums, piedzīvojums pašam par ko ir vērts maksāt.
99 ir pietiekoši augsts un ar labu caurejamību, bet jau smagāks, bet tajā ir vairāk vietas kravai.
Zinot Āfrikas autoparku un attiecīgi tur pieejamās detaļas es apsvērtu braukšanu ar 70.-80.g. Nissan, Datsun, Toyota, Mazda.
Remonta izmaksas "servisā" tev netiks noteiktas pēc cenrāža, bet gan pēc ādas krāsas - baltais, tātad ir nauda!
Esmu šo pieredzējis.
96 būtu grūtak sameklēt
a ja ne ar saabu, tad ar 240 volvo, vienīgi pasmags tas..
ZingZeng rakstīja: Tavs 9K ar Āfrikāņu kvalitātes benzīnu nosprāgs līdz tuksnesim neticis
Remonta izmaksas "servisā" tev netiks noteiktas pēc cenrāža, bet gan pēc ādas krāsas - baltais, tātad ir nauda!
Esmu šo pieredzējis.
Pa to benzīnu - negribu ticēt, ka nosprāgs. Man liekas, ja es būtu savam vecajam 9k lējis dīzeli atšķaidītu ar benzīnu, tad ar šis būtu gājis. Un kas ta viņam nu tā lūzīs?
Uz ādas beņķiem svils pakaļa
Puņķi no AC.
Pie beņķiem toč piecepsies, tos var nomainīt.
Pārējais nelūzīs. Vis maz man laužot 9k OG pusotra gada laikā tā arī neizdevās salauzt. Kā reiz pa Ls 100 atdevu ejošu, ar apskti un apdrošināšanu, šrotā. ![]()
Manam 9K nav klimatkontrole un nav ādas beņķi, nav arī turbīnas, visas lietas kas smilšu tuksnesī varētu traucēt. Ir gaisa filtrs salonam, lai gan Arnijs teica, ka nav
. Nu vot mellais bloks, gaisa mērītājs un sazin vēl kādi tur elektro brīnumi gan varētu saniķoties. Varbūt man sākt liet 92 benzīnu, lai auto "pierastu"?![]()