Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Anekdote ... :)

Dzēsts lietotājs Reģ.: 27.11.2024

sodien sudigi ar jokiem..

Imka Reģ.: 26.02.2004
0 0 Atbildēt

www.autonet.lv/...

SAAB ar olimpisko motoru

pirdiens Reģ.: 22.09.2004
0 0 Atbildēt

Imka rakstīja: www.autonet.lv/...

SAAB ar olimpisko motoru

Sludeklī 2.3 bet bildē olimpiskais 1.8

150zs Reģ.: 27.09.2005
0 0 Atbildēt

Kopēts no mbclub.lv, ievietojis dadziic.

Labs!

www.gign.lv/...

un www.gign.lv/...

farruhs Reģ.: 01.02.2006
0 0 Atbildēt

Leišu bračkas Dakārā...

www.youtube.com/...

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

farruhs rakstīja: Leišu bračkas Dakārā...

www.youtube.com/...

Shis ir labaaks! www.youtube.com/...

subaru Reģ.: 23.08.2002
0 0 Atbildēt

Graberis rakstīja: No offence, bet šodien tā ar vienu čomu runājot, izdomājām jaunu apzīmējumu kādam auto modelim - PASRĀTS.

es jau konkreeto paziimeejumu kaadus 2 gadus lietoju - taa ka veci jaunumi tev tur

krix Reģ.: 04.10.2002
0 0 Atbildēt
garuda Reģ.: 07.02.2003
0 0 Atbildēt

Divi veči saderēja, ka izstāstīs visneticamāko 'medniekstāstu' , pie tam nepārkāpjot ticamības robežas.

- Mēs ar draugiem izdomājām nedēļas nogalē aizšaut uz nakts copi.

- Un?

- Nu, aizbraucām pie ezera, iekūrām ugunskuru, uzslējām telti, iemetām makšķeres. Forši. Kluss, mierīgs. Sēžam. Uzpīpējam. Un tad pēkšņi konstatējām, ka mazās glāzītes esam mājās atstājuši... :-!

-

- Nācās vest šņabi atpakaļ uz mājām neattaisītu...

- Nu, vecīt, var jau d*rst, bet ne jau tik nekaunīgi!!! :-! :-! :-!

DM Reģ.: 14.11.2002
0 0 Atbildēt

garuda rakstīja: Divi veči saderēja, ka izstāstīs visneticamāko 'medniekstāstu' , pie tam nepārkāpjot ticamības robežas.

- Mēs ar draugiem izdomājām nedēļas nogalē aizšaut uz nakts copi.

- Un?

- Nu, aizbraucām pie ezera, iekūrām ugunskuru, uzslējām telti, iemetām makšķeres. Forši. Kluss, mierīgs. Sēžam. Uzpīpējam. Un tad pēkšņi konstatējām, ka mazās glāzītes esam mājās atstājuši... :-!

-

- Nācās vest šņabi atpakaļ uz mājām neattaisītu...

- Nu, vecīt, var jau d*rst, bet ne jau tik nekaunīgi!!! :-! :-! :-!

Patiešām nekaunīgi

COPE ir tā pati DROPE tikai gumijas zābakos

0 0 Atbildēt

Мама подходит к сыну:

- Я принесла тебе фотографию. Это твой настоящий отец.

- О Боже!! Я ребенок фотографии!

Если у вас нет отца, то щелкните правой кнопкой мыши на рабочем столе, и выберите "создать папку".

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

pirdiens rakstīja: Мама подходит к сыну:

- Я принесла тебе фотографию. Это твой настоящий отец.

- О Боже!! Я ребенок фотографии!

*

Tu jau pats sāc atkārtoties

0 0 Atbildēt

Jāāā..

0 0 Atbildēt

Vēl Jackass:

www.latvija.tv/...

Nezinite Reģ.: 10.09.2002
0 0 Atbildēt

Pa Londonas ielām pastaigājas vīrietis ar zābaku galvā. Visi garāmgājēji atskatās, bet neviens neko nesaka, līdz beidzot tomēr kāds vīrietis neiztur un jautā:

- Kāpēc jūs pastaigājaties ar zābaku galvā, ser?

- Es trešdienās vienmēr pastaigājos ar zābaku galvā! - uzrunātais paskaidro.

- Ser, šodien ir ceturtdiena...

- Ak, Dievs! Tad es laikam izskatos kā pēdējais muļķis!

shmurger Reģ.: 29.10.2006
0 0 Atbildēt

RICHS1 rakstīja: tas par to raxtu delfos

svaigs

forums.delfi.lv/...

BadAss Reģ.: 27.09.2006
0 0 Atbildēt

Lauķu izpriecas:

www.youtube.com/...

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Bucefals rakstīja: Lauķu izpriecas:

www.youtube.com/...

Kas tas jopcik par riepaam tam Dodge, kas tik to vien dara kaa spolee, jeb tas vispar kaut kaads nolaapiic RWD only.

0 0 Atbildēt

Arī neko sev...

auto.delfi.lv/...

Funkypeter Reģ.: 05.12.2002
0 0 Atbildēt

316i rakstīja: forums.delfi.lv/...

var palasiities , ja nav ko dariit

mļjā.....LABAIS!! augstvērtīga eseja, protams maniakālā stilā, bet literārā puse izcila!!!!

R99 Reģ.: 09.02.2005
0 0 Atbildēt

Johnny, 22.01.2007 22:32

-\"Klau, amigo, a tu tiešām varēsi?\" nedaudz satraucies vaicāja Hulio Ferera. Pusaudzis bija ieradies tetovēšanas salonā lai uz muguras uztetovētu savas iemīļotās futbola komandas logo. Viņš bija satraucies, nobijies un lepns. lepns par sevi, jo bija sadūšojies uz šo soli ko viņa draugi jau bija izdarījuši sen. Tagad arī viņam starp lāpstiņām būs Boca Juniors emblēma. Viņu apskaudīs, viņa vecāki ar dēlu leposies, bet vecmāmiņa iespējams, nopirks saldējumu.

Tetovētājs viņam nepatika. Viņš it kā smaidīja, taču smaids bija samākslots, acis nejaukas, bet no mutes oda pēc vecas zivs. Tomēr šis bija labākais pilsētā, Nu ta vismaz viņam stāstīja.

-\"Nemīz, amigo, es savu darbiņu protu, es... ha, ha hā!\"nevaldāmi sāka zviegt tetovētājs. Hulio smējās līdzi. Vecais izrādījās varens jokupēteris. Nē, šis džeks viņam patika.-\"Es tūlīt sākšu, būs tev Boca... HA, HA, HĀĀ!\" gārdza meistars.-\'Un vēl jubniors ar...HĀĀĀĀ! likās, ka vecais no smiekliem nomirs.

Hulio kļuva jautrs. Viņam patika šis džeks.

-\"Tu arī fans?\"draudzīgi ierunājās Hulio.

-\"Jā, es arī. Es tiešām esmu FANS, es fanoju par vislabāko komandu pasaulē.\" meistars piemeta pie mutes alus pudeli.

-\"BOca forever!\"iekliedzās Hulio.

Meistars aizrijās un izlaida aliņu ne tikai pa nāsīm, bet arī nedaudz pa ausīm, un pavisam nedaudz pa krūtīm. Uz viņa kreisā pupa bija uztetovēts gepards. Likās, ka tas sāk siekaloties. Viņa roka sažņaudzās un pudele sašķida 100 gabaliņos. Nu varbūt 200, Hulio neskaitīja īpaši uzmanīgi.

-\"Kas jums, onkulīt?\"

-\"Nekas, dēliņ, astma nolādētā, sāksim nu.

Un darbiņš sākās. Hulio sāpēja. Bet viņš cietās. Domās viņš jau redzēja sevi pliku slājam pa ielām un saņemam uzslavas no visiem garāmgājējiem. Droši vien viņu uzlielīs pat Pačito, Boca Juniors fanu vadītājs!

Meistars pa laikam aiz muguras smējās. Tad smējās arī Hulio. kad smējās Hulio, likās, ka meistars no smiekliem nobeigsies. Vienu brīdi Hulio ar izbīli spogulī pamanīja, ka tetovētājs pavēris vaļā savas bikses ar interesi pēta savu dzimumlocekli.-\"Pederasts?\" nodomāja Hulio, taču tā viss nebija. Nedaudz paskatījies lāgā vecis ielika savu mantu atpakaļ un smiedamies ķerās pie darba.

-\"Alles gut!\" noteica tetovētājs un atkal sāka zviegt. Hukio gribēja redzēt darbiņu, taču onka pārliecināja jauno censoni sapulcināt draugus un tikai tad rādīt šo šedevru. sava taisnība tur bija.

-\"Paldies, simtkārt paldies, un te jums laba dzeramnauda.\"Hulio nebija skops. Kā uz spārniem viņš atskrēja mājās. Pa ceļam viņš it kā nejauši atkailināja muguru paejot garām meiteņu kompānijai pie picērijas. Iestājās klusums. Viena meitene skatoties uz viņu picas vietā sāka grauzt krēsla kāju, otra nervozi raustīja lūpas, bet trešā sāka kliegt.

-\'Stulbās River Plate fanes, tā jums arī vajag!\'

Mājās Hulio piezvanīja saviem draugiem, pieaicināja vecākus un vilka kreklu nost.

Atskanēja būkšķis. Hulio atskatījās. Uz grīdas gulēja māte un ķēra gaisu. Tēvs meta krustus, bet draugi aibildinoties ar nevaļu devās prom. Hulio apstulba. Viņš tuvojās tēvam, taču tas paķēris Dievmātes bildīti no skapīša, skaitīja pātarus un slacīja uz Hulio svēto ūdeni no pudelītes.

Hulio paskatījās spogulī... un likās, ka viņa sirds apstāsies. Uz muguras bija uztetovēts falls. Ar dažādiem uzrakstiem.- jaunajam censonim no River plate!. Lai dzīvi idioti! Nāvi žurkām un begemotiem!, kā arī uzraksts uz kakla vēstīja-\" Boca juniors- sūkātāju brigāde!

Hulio izvēmās un paķēris lauzni metās atpakaļ uz salonu. Uz durvīm bija zīme- slēgts uz neatgriešanos. Kā bija Hulio? un apakšā gozējās smaidiņš

Policijā viņu saņēma ar dalītām jūtām. Policisti juta līdzi lai gan rēca nenormāli.

pats nelietis tiek meklēts

oriģinālu skatīt šeit: www.delfi.lv/...

martinello Reģ.: 15.03.2003
0 0 Atbildēt

atļaušos ielikt šis vārsmas:

SAABs pielec pat tad,kad tu jau sen esi nosaldējis pautus stumdot savu drapaku pa pagalmu un nodedzinajis pus ziemas malkas normu,zem dzinēja kurinot ugunskuru.

SAABS pielec tad,kad dēļ aukstuma tev čaiņikā ūdens nespēj uzvārīties un drūmā ablomā tu velc slēpes,lai varētu tikt uz darbu... bet ja tev nebūtu tik atsaldētas smadzenes,tad tu saprastu,ka tādā aukstumā uz darbu tev nav jāiet,jo diez vai kads gribēs pa dīķi vizināties ar tiem katamarāniem,kuriem tu tirgo biļetes...

SAABs pielec tad,kad tu no rīta nevari nolikt kluci,jo sūds tev ir tā sasalis,ka nevar izņem zarnās pēdējo līkumu...

SAABs pieleks pat tad,kad tu jau trīs gadus no vietas jau būsi sniegavīrs...

0 0 Atbildēt

Останавливает гибэдэдэшник автомобиль. Подходит к машине, сворачивает кулек из газеты, просовывает его водителю в окошко и говорит:

- А, ну-ка дыхни!

Водитель бросает 5 долларов.

Гибэдэдэшник:

- А, ну-ка еще дыхни! Что-то я не разобрал!

Водитель бросает в кулек 1 доллар.

Гибэдэдэшник нетерпеливо:

- А, ну, дыхни как в первый раз, астматик хренов...

Мужик прыгнул с парашютом и спускается к земле...

Мимо летит орёл:

- Привет танцорам!

Парашютист:

- Я не танцор, я парашютист!

Орёл:

- Слышь, мужик - там внизу ТАКИЕ КАКТУСЫ!!! Способности придут мгновенно...

0 0 Atbildēt

Šumahers-dārznieks

autosports.delfi.lv/...

0 0 Atbildēt

Lai uzzinātu, kurām slavenībām esi līdzīgs, ielādē savu fotogrāfiju www.myheritage.com/...

0 0 Atbildēt

mazdainis rakstīja: Baigā figņa, bet parotaļāties var... Man max bija kaut kādi 65% līdzība, bet bija cilvēki kuri bija liidz pat 90% līdzīgi

Uggga rakstīja: Lai uzzinātu, kurām slavenībām esi līdzīgs, ielādē savu fotogrāfiju www.myheritage.com/...

Es arī max 60% esmu līdzīgs (daudz kas atkarīgs no bildes), bet toties man sieva ir kaut kur ap 75% līdzīga, Andersonei, Hiltonei un Lopesai

Lasītākie raksti

Jaunie raksti