Galvenais rakstīja:
Yorg rakstīja:
Galvenais rakstīja: bet īstenībā - ar kuru moci tad nav patīkama pārvietošanās It īpaši, ja salīdzina ar auto
Nu nesaki viss, pirmais mociic ar kuri instruktors iedev pa laukumu panjemties bij briesmiigs - Daelim choperiic 125cc. It sevishkji pie maniem 1.93m/bez kapeikam 100kg rumpja. Laukos pat delta likaas eertaaka. Bet nu liidzko tika uz taa bembja ta bij baigi labi, tik labi ka pat savas muljkjiibas deelj uz aceem pacentos noraut
nu es uz aci noliku, liekot CSDD eksamenu Bet braucu tulin pat otrreiz un viss bija cikinieka
Galvenais rakstīja:
drRD rakstīja:
Galvenais rakstīja: .... Lai saulainaa laikaa +25 graados aizbrauktu no Imantas liidz centram uz 50 - 60 km/h nav jaastuukjee virsuu dainese. ... vot kad braucu aarpus riigas, tad ari sageerbjos.
Man īstenībā po... ko Tu mugurā velc. Man atkal liekas tieši otrādi, ka Rīgā un lielā satiksmē tam ir lielāka jēga, nekā uz laukiem, ja pieejam no tāda viedokļa vilkt/nevilkt. Intensīvā satiksmē viss kas var gadīties. Pats zinu kādas ir sajūtas šļūkt pa dolomīta atsiju segumu kādus 20 soļus(+pirms tam vēl 20 pa gaisu), kad virsū ir tikai šorti un kedas, labi nav.
jēga ta varbūt ir, bet jebkurā gadījumā es nevilkšu ādas, lai nobrauktu 4 km... tad jau labāk ar riteni - arī nekādas vainas patiesībā. Bet īstenībā ar riteni es starp mašīnām lienu vēl vairāk kā ar moci, nu tas tā
man ir bail braukt ar moci ātri, un vēl vairāk man ir bail ātrumā nokrist, tāpēc ģērbjos, kad braucu ārpus pilsētas.
Es gan 3 intensīvu braukšanas sezonu laika nekad neesmu nokritis, un arī netaisos. Pat ar riteni ne reizes neesmu nokritis 25 gadu laikā
Galvenais rakstīja:
drRD rakstīja:
Galvenais rakstīja: .... Lai saulainaa laikaa +25 graados aizbrauktu no Imantas liidz centram uz 50 - 60 km/h nav jaastuukjee virsuu dainese. ... vot kad braucu aarpus riigas, tad ari sageerbjos.
Man īstenībā po... ko Tu mugurā velc. Man atkal liekas tieši otrādi, ka Rīgā un lielā satiksmē tam ir lielāka jēga, nekā uz laukiem, ja pieejam no tāda viedokļa vilkt/nevilkt. Intensīvā satiksmē viss kas var gadīties. Pats zinu kādas ir sajūtas šļūkt pa dolomīta atsiju segumu kādus 20 soļus(+pirms tam vēl 20 pa gaisu), kad virsū ir tikai šorti un kedas, labi nav.
jēga ta varbūt ir, bet jebkurā gadījumā es nevilkšu ādas, lai nobrauktu 4 km... tad jau labāk ar riteni - arī nekādas vainas patiesībā. Bet īstenībā ar riteni es starp mašīnām lienu vēl vairāk kā ar moci, nu tas tā
man ir bail braukt ar moci ātri, un vēl vairāk man ir bail ātrumā nokrist, tāpēc ģērbjos, kad braucu ārpus pilsētas.
Es gan 3 intensīvu braukšanas sezonu laika nekad neesmu nokritis, un arī netaisos. Pat ar riteni ne reizes neesmu nokritis 25 gadu laikā .....................................
Galvenais, Jūs esat baigais lielībnieks! Citā topikā jūs rakstat, ka nēesat nekad nolicis uz muti, bet te izrādās ka pat eksāmenā- gar zemi!!!