Gribētos pēc šasijas numura pārbaudīt auto vēsturi Vācijā. Vai kāds zina, kā to var izdarīt?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Gribētos pēc šasijas numura pārbaudīt auto vēsturi Vācijā. Vai kāds zina, kā to var izdarīt?
DM rakstīja:
protams rakstīja:
DyingBride rakstīja: Paldies, protams
Nu es it kā zvanīju uz Toyota servisu un gribēju noskaidrot, vai mašīnai ir garantija, bet man teica, ka viņi bez servisa grāmatiņas neko nevar pateikt. Atbildot uz jautājumu - Toyota Corolla hečbeks ar Linea Sol komplektāciju 2004.g.
VIN: JTDKZ20E700063375
Lohi tie servismeņi,ņormālos kantoros pietiek ar vin-a pēdējiem cik tur cipariem.
Nebija pamatojuma ķēpāties, ja man pazvanītu kautkāds sievišķis un prasītu pēkšņi informāciju par kautkādu mašīnu, es arī teiktu, ka neko nezinu.
Vajag ar to konkrēto mašīnu aizbraukt uz to konkrēto servisu, pie reizes uztaisīt diagnostiku un paprasīt (pieprasīt) vēsturi pēc VIN koda.
Kas tur ko ķēpāties?Piezvanu,saku-nopirku auto,gribu apkopties,nosaucu vin,saņemu atbildi par garantiju.
protams rakstīja:
Kas tur ko ķēpāties?Piezvanu,saku-nopirku auto,gribu apkopties,nosaucu vin,saņemu atbildi par garantiju.
Tak saku, ka pazvanīju un teica, ka bez servisa grāmatas nav garantijas. Meģinās kaut ko noskaidrot WessMotors, kad vedīšu uz diagnostiku.
DyingBride rakstīja:
protams rakstīja:
Tak saku, ka pazvanīju un teica, ka bez servisa grāmatas nav garantijas. Meģinās kaut ko noskaidrot WessMotors, kad vedīšu uz diagnostiku.
Latvijas tīleru attieksme-nekāda.
DyingBride rakstīja: Man piedāvā iegādāties 2004 gada auto par saprātīgu cenu, bet ir pamatotas aizdomas par to, ka mašīna ir bijusi pamatīgi sista, apdrošinātāju norakstīta, pēc tam sataisīta un atdzīta uz LV.
kapec nevar vienkarshi noskeneet virsbuuvi? Paradiis gan vietas, kas parkrasotas un nav origjinala kraasa, gan to cik biezs mm ir spaktels. Tas maksaa 15-20 LVL.
AutoNets rakstīja:
kapec nevar vienkarshi noskeneet virsbuuvi? Paradiis gan vietas, kas parkrasotas un nav origjinala kraasa, gan to cik biezs mm ir spaktels. Tas maksaa 15-20 LVL.
Vēlreiz - mani nesatrauc špaktele, bet gan tas, vai mašīna nav salikta no 2 un riteņi nav avārijas rezultātā aizgājuši tādā līmenī, ka nemaz tehnisko nevar iziet utt. Jo ja kāds ir ieskrējis sānos, tad bēda maza nākotnē, bet ja visa priekša ir bijusi norauta utt, tad nu gan tādas lietas diezin vai tā skenēšana parādīs.
ibio, es tak netaisos svešai mašīnai savirzi taisīt ![]()
DyingBride rakstīja: Un tad pie viena varbūt kāds var ieteikt, kur var noskenēt to auto?
Čalis ir?
protams rakstīja:
DyingBride rakstīja: Un tad pie viena varbūt kāds var ieteikt, kur var noskenēt to auto?
Čalis ir?
Kārumnieks ![]()
Vai arī kārumnieks... ![]()
protams rakstīja:
Čalis ir?
....ŠITAIS LAIKAM VAIRS NAV PAR AUTO ![]()
DM rakstīja: ...man arī interesē, čalis ir?
Jā...
DyingBride rakstīja:
AutoNets rakstīja:
Vēlreiz - mani nesatrauc špaktele, bet gan tas, vai mašīna nav salikta no 2 un riteņi nav avārijas rezultātā aizgājuši tādā līmenī, ka nemaz tehnisko nevar iziet utt. Jo ja kāds ir ieskrējis sānos, tad bēda maza nākotnē, bet ja visa priekša ir bijusi norauta utt, tad nu gan tādas lietas diezin vai tā skenēšana parādīs.
Atvanojiet, bet Jums vajadzetu izguleties.
Nez ka var auto 'salimet' kopa to pec tam nespaktelejot un nekrasojot? Un skeneshana ka reizi paradiis kjimijas rezultata tapushas parvertiibas. Skeneshanas rezultata saprot, kur sists utt un tad jau var domat kas aizgajis skjiibi - jumts, prieksha vai kads no tiltiem.
Te meitene vienkārši čakarē visiem prātu.
pabraukt nevar?
velk uz grāvi vai uz korķi?
,nu pastulba tauta par babam nerunajot,
parasti sataisa ta ka krutie' spečuki' novertē un atzist ka esot nesists
tetisizbanotais rakstīja: interesanti, ja auto ir labi sataisits, turas uz ceļa,vizuali ok,ka sišana var iespaidot jusu bumbierveidigo braukšanu
,nu pastulba tauta par babam nerunajot,
parasti sataisa ta ka krutie' spečuki' novertē un atzist ka esot nesists
Un pēc gada sāk rūsa nākt ārā no visām šķirbām, jo bleķi no Ķīnas un sarūsējuši jau zem "ražotāja" grunts +veicot "kvalitatīvo" remontu parasti nesaliek visu savās vietās ieskaitot elektrības pravodku un tad pastors gļuks būs neatņemama mšīnas sastāvdaļa.
DyingBride rakstīja:
DM rakstīja: ...man arī interesē, čalis ir?
Jā...
Značit maini nost![]()
Man iepriekšējam auto pēc neliela bum nākošā 1/2 gada laikā izlīda tik daudz visādu draņķību, plaisa kolektorā, nolūza dzinēja stiprinātāja kronšteins, pārplīsa radiators u.t.t., ka nekad dzīvē neparakstītos pirkt pat nelielu avāriju piedzīvojušu auto.