ir taa, ka veelos iegaadaaties savu personisko auto, bet nevaru izveeleeties, jo piedaavaajums ir liels... es apjuku... varbuut varat ko ieteikt?
veelamie mashiinas parametri: 1000-2000eur, ne lielax par 2.0, virs 1994. gada, veelams sedans un veelams diizelis. tas taa laikam viss.
runaa, ka 3. golfi ruuseejot vairak par 2. golfiem, mitsu daargas detaljas. tad nu shitie divi taa kaa atkriit. volvo un ford manaa izpratnee vispaar nav mashiinas... japaanju izcelsmes auto arii neprasaas... no tiem, kas paliek, ko varat ieteikt?
Vislielaaka muljkjiba shaja raxtaa ir teikt ka veelos auto pa 1000 - 2000 EUR un negribot, to shito un veel nezin ko - pie shaadas attieksmes patieshaam neko normaalu dabuut nevar.
Jautaajums kaadeelj vajag sedanus - vai taisies glabaat grabazhniekaa mantas, taadas ko kaads vareetu iekaarot. Ja salons pamata staavees tukshs, tad principaa ir pilniigi vienalga vai hetchbeks ( jebkursh Golf) vai Sedans (Jetta, Bora utml.) vai universaalis, vai pat kupeja ( TOYO Celica, Porsche 911 utml. ).
Kamikadze rakstīja: SAAB un veel sedans ??? un veel ar 2.0 litru motoru ?? yaiks
vienīgais, kas neierakstās parametros ir dīzelis... 9000 būtu grūti atrast, bet 900tie ir pilns ss.lv... 1995./6. gads, 2.0... Tāpat krietni drošāks nekā mazie zārki... Ekstru ar diezgan...
DM rakstīja: Kā dāmai? Vajag SŪKĀT attiecīgo locekli, tad brauksi ar lielu jaunu džipu
MB un Volvo neesot mašīnas
Peec tik paarliecinoshas runas, pieljauju, ka pats parvietojies ar iipashi pagarinaatu Kadiljaku Eskalaadi
Nē man nav lielummānija, nav gribēšana dabūt auto, neesmu sieviete, kas uzskata, ka MB un Volvo nav mašīnas, jo visas tādas nojātas, un ja Tevi mans teikums tik ļoti aizkustināja, varbūt Tev ir problēma jāmeklē sevī?
gribu auto
ir taa, ka veelos iegaadaaties savu personisko auto, bet nevaru izveeleeties, jo piedaavaajums ir liels... es apjuku... varbuut varat ko ieteikt?
veelamie mashiinas parametri: 1000-2000eur, ne lielax par 2.0, virs 1994. gada, veelams sedans un veelams diizelis. tas taa laikam viss.
runaa, ka 3. golfi ruuseejot vairak par 2. golfiem, mitsu daargas detaljas. tad nu shitie divi taa kaa atkriit. volvo un ford manaa izpratnee vispaar nav mashiinas... japaanju izcelsmes auto arii neprasaas... no tiem, kas paliek, ko varat ieteikt?