viagris rakstīja:
sebs rakstīja: Neviens jau nesalīdzina ar kautkādu PATROL, Mazdinieks paveiks savus darbus standarta bezceļos un uz štrāses varēs izgriezt pogas lielākajai daļai vieglo un dizains moderns, stilīgs, pārdošanas apjomi paši par sevi runā. Vienkārši izteicu to kā variantu. Nav jau PSRS laiki kad nebija izvēles un bija jāpriecājas par to ko var dabūt.
10 pārdotās mašīnas līdz 1.septembrim
Iesāli to Mazda. Pastāsti labāk no kā un kāda viņai pilnpiedziņa, kas bloķējas utt
Un ko tad Tu piedāvā A/T? No štatiem
P.S. Par Patroliem. Ir klientam gadīgs melns ar melnu ādu 7 vietīgs, mehānika. Noskrējiens ap 8000 km, tātad vēl 2 gadi/92000km garantija. 36000 EUR gandrīz ar PVN.
Sveiks !
Cik nopratu Tu strādā pie nisaniem in ir saprašana par piedziņām .
Ņemot vērā manu mazo zinšanu par piedziņām ,gribu šo trūkumu labot
Ko nepareizi rakstu lūdzu palabo
1.Ir Part time 4wd . .Ir pazeminātie .Ar šiem autiņiem, ar visiem saslēgtiem tik pa dubliem .
darbibas princips ir cieti saslēgtas abas asis .Diferenciāļi ir tik starp riteņiem (patrolis ,sport pajers.....)
Vai starpriteņu diferenciāļi arī bloķējas????
2.Full -time .Ir pazeminātie. ir patstāvigi vis salēgts (dažiem varot atslēgt ...laikam pajeram )un diferenciālis ir starp asīm kuru var bloķēt .Piemēri LC.pajers
3.Parketnieki ...nu šeit es vismazāk es orientējos . Nu princips tāds , normāli velk priekša ja saslid pievienojas mugurējie.
Cik noprotu šeit ir lielaa atšķirība no salēguma veidiem (visko muftas, haldex u t t ).. vai par šo segmentu varētu kādu saprotamu iedalījumu un īsu darbības aprakstu ..
Ja runā par parketu.. Esmu dzirdējis ,ka bieži pieslēdzas ar novēlošanos. Ja iestieg dubļos(apstājas) tad autiņš pārvēršas par parastu priekšpiedziņas ,jo pakaļa nemaz nepieslēdzas ( jo vajadzīga kustība)
šodien skatījos pa TV gada auto . Tur piemēram xtreils braši pa smilšu kalniem nesās ,lai gan skaitās parkets .
Un vēl.. Skanstes ielā ir uztaisīts stāvs kalniņš ,kuri no nisaniem to var pieveikt ??