- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
pusotrs gads
rēķinu par stāvvietu nepiestādija???
viņi tur specuki uz žiķeļu un gazika līmeņa auto virsbūves un tās detaļu labošanu un krāsošanu!
neko labāku gan viņiem labāk nedot lai arī parex ar viņiem labprāt strādā
man jau no augusta vidus sola sola sola... bet solījumus nepilda.
kvalitāte karoč bēdīga. pie sevis esmu nolēmis ciest vel kādu nedēļu un tad braukt aprunāties ar tās krāmu bodeles šefu, ja nebūs rezultātu tad raksts tiks arī i-auto redakcijai. ![]()
Tagad nopirkts Saabs... Kolēģis savu remontē iekš Avēnijas (Ganību dambis) viņš tur remontē savus saabus kopš 90to gadu vidus... Pagaidām nekādu specifisku problēmu nav bijis, tādēļ tikai nelieli remontiņi pēc saaba nopirkšanas... Uz Avēniju ir OK vest mašīnu pārbaudīt pirms pirkšanas... 9:00 veras vaļā, kamēr vēl neviena mašīna nav uzdzīta augšā izskatīs, pateiks, kas jāmaina un vēl palīdzēs cenu nosist...
Servisā tiešām laba attieksme... Viena problēma - sasodīti grūti sazvanīt...
YR... Uz šo servisu ir vests Mitsubishi Lancer '91, Mazda 323 '88, Peugeot 306 '00 un Saabs 9-3 '98... Lanceram bišķi bremzes paremontēt, Mazdai savest kārtībā piekari, bremzes un motoru, Pegijam vienkārši siksnas un rullīšus pamainīt, Saabam nomainīt eļļu, antifrīzu, filtrus... Par darbu kvalitāti tikai vienreiz bija iebildumi - Saabam nedalēja antifrīzu
Cenas - 15Ls stundā + detaļu cena... Kas ir ļoti pozitīvi - vienmēr piezvana, kad mašīnu var savākt, piezvana informēt par detaļu cenām, piezvana, ja uzpeld kāds defekts, kuru var pie viena sataisīt... Ja pats zvani, bez problēmām var sazvanīt...
Strādā līdz no 9:00 līdz 20:00... Ja gluži netiec uz 20:00, var sarunāt, ka pagaidīs pus stundiņu...
Rezumējums... Ar ikdienišķām lietām YR meistari tiek labi galā, patīkams darba laiks, viegli sazvanīt... Arī atrodas man netālu no darba... Ja man kaut kas nopietnāks noplīsīs Saabam, tomēr laikam vedīšu uz Avēniju... Galu galā džeki remontēja saabus laikā, kad uz saabu skatījās kā uz kaut kādu brīnumu...
elf rakstīja: Pusotru gadu servisā ??????vai tik pati pie tā nēsi vainīga.Pastāsti kas bij par problēmu auto.
Man ir 99saab 76g .. ir ir rets, bet vienmeer tak var runāt ar klientu un jautāt viņam kas un kā, nevis pēdējā brīdī nolikt fakta priekšā
Viņiem darbinieki mainās pa dienām un neviens par iepriekšējo darīto neatbild... kā arī paši savā starpā nezin ko kurš un kapēc ir darījis. BEEDIIGI
TheGirL rakstīja:
TheGirL rakstīja: Man ir 99saab 76g .. ir ir rets,
Bet kāpēc topiks BMW zonā![]()
Uggga rakstīja:
TheGirL rakstīja: Man ir 99saab 76g .. ir ir rets,
Bet kāpēc topiks BMW zonā
Tādēļ .ka vinju klienti lielaakais vairums ir BMW īpašnieki. Tādēļ arī brīdinu jūs
Un cenas, kas tā jau augstākas nekā pie daža laba ofic.dīlera, pa telefonu kā vairumbāzē nosauc, bez PVN ![]()
BMW328 rakstīja: Runājot par BMW vislabākais noteikti ir Latbema.Cenniks normāls, kvalitāte normāla,pilns piedāvājumu serviss.
BMW ir geju auto, jo tam ir pakaļpiedziņa. Pilnīgi pretīgi skatīties, kā tie gej-auto ielas slīpē.
Motorolers rakstīja: Jaunu tēmu cept negribēju, paceļu kko vecu!
Gribēju aprakstīt savu pirmo pieredzi ar BMW oficiālo dīlerservisu Dārzciema ielā.
Tad nu tā, piezvana man, pasaka, ka mašīnai rūpnīcas atsaukums, mainīšot ieplūdes kolektoru, viss apmaksāts, saku, OK! Izvēlamies datumu, vakar no rīta ierodos, tik tālu viss ok.
Par cik man dienas grafiks saspringts, prasu cikos būs, saka, līdz 13.00 būs gatavs, bet nu piezvanīšot, kad braukt pakaļ. OK! Prasu, ko tad darīs, ieplūdes kolektoru mainīs, kko rakājās datora, nē, to nē, kko kārbai skatīšoties utt. Izbrīnīts saku, ka teica par ieplūdes kolektoru, noliedz - Nē!
Pienāk plkst. 15.30, ne bū ne bē, man laiks spiež zvanu pats, ā jā esot gatavs var braukt pakaļ...forši! Paķeru taksi no otra Rīgas gala, aizbraucu, iedod atslēgas, prasu, nu ko ta sadarīja - mainīja ieplūdes kolektoru!
Iekāpju auto, pielaižu...skatos visi iestatījumi pa nullēm, telefonu neatpazīst, salona apgaismojums cits, visi borta datora rādījumi pa nullēm, nu ok, ko darīt, saregulēju lēnām visu atpakaļ. Piespiežu gāzes pedāli, kkas nav, sāku kustēties, mašīna mironis, knapi kustās, turpat nometu malā, ieeju atpakaļ saku, neiet auto! Sāk kko zvanīties, pēc kāda laika atnāk čalis, kas dzinis ārā no boksa, ā jā jutu ka neeiet!!! BLE, kā tu tādu mašīnu vari atdot klientam!!! Iedzen auto atpakaļ, ne piedodiet, ne atvainojiet, par tādu greznību vai kafiju vai tēju pat nerunāsim, prasu cik ilgi jāgaida, atbildi nesaņēmu...elektriķis ķipa skatoties...tā nonīku tur kādu nepilnu stundu, izdzina man auto...prasu kas bija, tas izdzinējs saka, nevaru Jums teikt, prasiet servisa pieņēmējam, ķipa tam bijis man jāizskaidro, prasu lai skaidro, kkur aizklīdis tas...pēc kāda brīža atvilkās, kko bezsakarīgu murmināja zem deguna par kkādu šļauciņu, joprojām nekāda atvainošanās! Tā arī aizbraucu netikdams gudrs kas tur bija!!! Laipni lūgti oficiālajā BMW servisā...auto 7 sērijas BMW, ar ko pie viņiem ir jābrauc, lai būtu normāla attieksme pret klientu?
vispār jau sākums daudzsološs, kolektors jāmaina vai kas tur pēc atsaukuma... Un vēl dīlerītis ar pretenzijām uz dieva lomu. Jautri, apsveicu.