Qashqai Gada auto 2007

superb Reģ.: 26.04.2003

ko teiksiet?

 
1 2 3 4
edzulis Reģ.: 17.11.2001
1 0 Atbildēt

Nē, nu ja uz pasaules dzīvotu tikai tādi kā es tād vispār nebūtu jēgas citiem autoražotājiem. Bet pasaulē ir dažādi cilvēki ne tikai pēc iespējām, bet arī domāšanas. Ja cilvēkam auto ir tikai pārvietotājs + cilvēks negrib liet bākā 3x vairāk, ja var liet mazāk, tad viņš pirks visu to ko piedāvā plašais tirgus. JA cilvēks grib savu auto indiviluazēt, ja grib kvalitatīvu, moedru, jaudīgu auto un ja auto nav tikai pārvietotājs, tad viņš izvēlas BMW, MB, Audi, Porsche utt.

Tā kā viss ir ok. Vienkārši man nepatīk lasīt, ja sonāti pielīdzina BMW vai pat ceļ augstāk

edzulis Reģ.: 17.11.2001
1 0 Atbildēt

+ etiķete. nebrauks svarīgs cilvēks ar ne premium klases auto (izņemot politiķus jo viņi nav pelnījuši neko vairāk par getzu). Un nestāsti te ikdienasviesi par saviem paziņām - nopietnajiem cilvēkiem, kas ir pārkāpuši uz Sonātām Konkrēta uzņēmuma vadošie cilvēki ik pēc 2 gadi pērk jaunus MB (dārgos) jo tā vajag. It īpaši, ja otra darījuma puse ir 'nejauši vēlējusies' zināt ar kādu auto brauc partneris

opelis Reģ.: 03.10.2005
1 0 Atbildēt

nomiks rakstīja:

opelis rakstīja: ... Kamēr manējam darba VW servisā risināja kārbas problēmu. ... kad brīvdienā iekāpu savā džetā, uzreiz sapratu, kāda starpība starp vācu un korejiešu auto...

Nu ja - starpība ir tāda, ka vācu izslavētā kvalitāte VW vairs faktiski neeksistē, ja ņem vērā, ka tikpat kā jaunam auto VW servisā jau risina kārbas problēmu.

Par Huyndai nekas tāds nav dzirdēts, bet par VW diezgan bieži.

Darbā pirms 2-3 mēnešiem tika iegādāti padsmit jauni Golf V un diviem no tiem arī bija kārbas problēmas.

Nu sorry, manam darba VW Transpoter ir jau gandrīz seši gadi un 300 000 km pa Latviajs ceļiem no tiem 50% pa granteni un kārbu pats nokāvu , valkājot piekabi ar tehniku, kas sver 3,5-4 tonnas. Esmu gandrīz pārliecināts, ka korejieši tādos apstākļos tik ilgi nedzīvo... Par savu Jettu, kam nepilni divi gadi un 90 000km pārsvarā pa granteni , nekādu problēmu. Ejot skati pēc pirmā gada skates veči, kas mani personīgi pazīst, teica , ka hadene pēc nobrauktajiem 60 000km ir kā jauna, ko nevarot teikt par tādos pašos aostākļos ekspluatētu korejieti...

opelis Reģ.: 03.10.2005
1 0 Atbildēt

IkdienasViesis rakstīja: Domāju, ka OPELIS kritizējotjauno Sonāti, nedaudz ir pārcenties, vai arī tā Sonāte (kā jau maiņas auto) bija jau piebeigta. Un tas pilnībā ir iespējams. Viens mans paziņa, toijotas centra mehanikis, nesen stāstīja, ka mūsu izcilie autovadītāji pamanījušies GADA laikā līdz "klinķim" nodzīt vienu no servisa maiņas auto - pavisam jaunu toijotu. Pats ar sonatu esmu nobraucis divas vasaras sezzonas(ziemās gan braucu ar mondeo), un kaut kā neesmu līdz šim pamanījis, ka Sonatai ir mīksts atsperojums - tas mani pat izbrīnīja. Pat pirmajā teh. apkopē es servisniekiem apvaicājos - KĀPĒC auto ir tik ciets atsperojums , uz ko šie man atbildēja, ka tikai pie 25 000km palikšot mīkstāks....Arī par klusumu salonā sūdzēties nav pamata - salons ir tieši tik pat kluss kā 500-tās sērijas BMW auto, un tas ir neslikts rādītājs. Arī gaita un stabilitāte uz smilšainiem lauku ceļiem ,trepes, ir ļoti laba. Vairākkārt esmu braucis pat sliktos ceļa apstākļos pa autoceļu Rīga- kangari- ērgļi ,un ne mirkli neesmu manījis vājas noturības pazīmes vai nestabilitāti vadot sonāti. Domāju, ka OPELIS ir kaut ko pārspīlējis, vai arī braucis ar "jau nojātu" auto. Ieteiktu viņam paņemt Hyundai salonā jaunu ,labu tml. auto, un izbraukt ar to. Drīzāk jau pēdējos gadus dižo vāciešu ražojumi saņem izcili daudz kritikas par sliktu "sborku" um materialu kvalitati. Un ne tikai golfu un opeļu klasē, be tarī merša s-klases līmenī. Lai cik arī tas skumīgi un bēdigi neizklausītos, korejieši pēdējo gadu laikā modernajās tehnoloģijās vāciešus ir pat apsteiguši - to pilnībā atdzīst arī daudzu eiropas un ASV autožurnālu eksperti. Laiki mainās.

Nu, ja sonāti var nokaut pa 8000 km...

nomiks Reģ.: 30.10.2002
1 0 Atbildēt

edzulis rakstīja: + etiķete. nebrauks svarīgs cilvēks ar ne premium klases auto (izņemot politiķus jo viņi nav pelnījuši neko vairāk par getzu). Un nestāsti te ikdienasviesi par saviem paziņām - nopietnajiem cilvēkiem, kas ir pārkāpuši uz Sonātām Konkrēta uzņēmuma vadošie cilvēki ik pēc 2 gadi pērk jaunus MB (dārgos) jo tā vajag. It īpaši, ja otra darījuma puse ir 'nejauši vēlējusies' zināt ar kādu auto brauc partneris

Jā un nē (tas par to etiķeti).

Piemēram, mans lielais boss (uzņēmums, kurā strādāju ir TOP 5 gan pēc peļņas, gan apgrozījuma), ikdienā brauc ar vairākiem, manuprāt veciem, auto (Nissan Patrol 2002, Hyundai kaut kāds limuzīns 1995, un pat GAZ3109 1992).

IkdienasViesis Reģ.: 24.02.2003
1 0 Atbildēt

Itin labi zinu, ka savulaik popularais policijas komisars Staris nomainīja savu bmw 328 pret Santa fe, ar Santa Fe brauc arī populāra latviešu/starptautiska žurnala redaktore, Sonāti (arī maiņā pret bmw) nesmādē cienījama Grūtupa biroja advokāte...saraksts kopumā varētu būt pagarš.

TDI Reģ.: 29.01.2002
1 0 Atbildēt

Oopels drusku paarcentaas golpu ar zonaati saliidzinaat bik dazjaadas klases xundajz H1 ar nebuus suunainaaks par VW , jo ir vecaa Hiaces kojota , peec buutiibas tas ka izskataas peec ..... tas i cic jautaajums

Nomika boss var atljauties praukt ar GAZiem

Es perzooniigi nepirku jaunus 'dizjo ziimolu ' pepelocus , jo vinju servissi iesmird , a xudaju nepirku jo vinjam ne tikai serviss iesmird bet arii zantiimu ie3,14st nesanaak -nau vish tik ljoti leec nemaz .

Citaadi zinu cilveekus , kuriem patiik kashkjeeties ar skrandumotooru servisu un kuri joprojaam peerk micu un xdajus - kaac nu kuram gobijs katrs izklaideejaas , par savu naudu , kaa grib

Bet nu viens ir fakc - nevar saliidzinaat xdaju ar bmw - vakardienu ar riitdienu

Pat jaunajai oktaavshkodai panelis ir patiikamaaks par xdai zonaati - kaareizz taac kaa E46 bezmaz kaa ar alcantara apvikc

Nezinu , mani persooniigi traki izbriina 'shodienas' autosi ar 'aizvakardienas' saloona apdares izpildijumu . Waj tad nu tieshaam nevar saruupeet jeedziigaku plastmasu un bik paruupeeties par trokshnju izolaaciju ?! a to starpiiba cenaa-nekaada ( paaris kls -> 3gadi )

edzulis Reģ.: 17.11.2001
1 0 Atbildēt

IkdienasViesis rakstīja: Itin labi zinu, ka savulaik popularais policijas komisars Staris nomainīja savu bmw 328 pret Santa fe, ar Santa Fe brauc arī populāra latviešu/starptautiska žurnala redaktore, Sonāti (arī maiņā pret bmw) nesmādē cienījama Grūtupa biroja advokāte...saraksts kopumā varētu būt pagarš.

Nu tu man te atsevišķus piemērus izvilki. Pieļauju, ka tās kundzes neatšķir santa fe no piemēram X3. Tipa 4 riteņi ir 5 durvis ir abiem, značit labs auto ghgh Nav ne vainas protams jaunajam santa fe. Cilvēkam bez īpašām prasībām tieši laikā. Un tie ko tu man te nosauci nebūt nav tajā līgā ar tiem ko es nosaucu, kas pērk jaunus MB pa sešciparu skaitli katru otro gadu. Patiesībā vienam cilvēkam jau būs ceturtais MB piecu gadu laikā. Max pilns cl500.

Nomik, kur tu strādā? Nu tā jau ir otra galējība... būt top5 uzņēmuma vadītājam un braukt ar vecu, necilu auto

Labi, te jau normāls offtopic.

Runa ir par kasqish vai kā viņ tur.

Auto dienā palasīju biš. Prieks, ka apdares materiāli kvalitatīvi, pieejams 2.0d un kopumā esot sakarīgs auto.

TDI Reģ.: 29.01.2002
1 0 Atbildēt

nee edzuli , gjosha urna pa baigo daargo vish i (:

tikko 2ldieselis un max pakojums -taa praiss pamet planeetas 'zeme' orbiitu un skatiens veershas RAV vai CR-V virzienaa

bet nu gan jau ar visaadiem marketinga trickiem alnju bari sapirksies to 'gada auto' ar baudaamo 1,5dci , lupatinjas saloona apdari un ,protams , FWD jo tikai taa vinjsh zem 20keur palien

VWfans Reģ.: 21.02.2004
0 0 Atbildēt

edzulis rakstīja:

Nu tu man te atsevišķus piemērus izvilki. Pieļauju, ka tās kundzes neatšķir santa fe no piemēram X3. Tipa 4 riteņi ir 5 durvis ir abiem, značit labs auto ghgh Nav ne vainas protams jaunajam santa fe. Cilvēkam bez īpašām prasībām tieši laikā.

Jaunais Santa-Fe ar 2,2 litru dīzeli un automātu man liekas varen baudāms. Pavasarī ar to izbraucu testa braucienā.

Izteikšu ķecerīgu domu - Santa-Fe man patīk tikpat labi kā Audi-Q7, ar kuru mani vasarā vienās viesībās izvizināja, kā arī labāk nekā jaunais BMW-320d, ar kuru es pats esmu izbraucis testa braucienu.

IkdienasViesis Reģ.: 24.02.2003
1 0 Atbildēt

ha,ha - mēs šeit apspriežot autolietu pozitivisma un negativisma diplomatiskās nianses, visi esam piemirsuši ši rakstiņa pamatproblēmu : gada auto laureātu nissan "kaščeju" . Brīnums, ka vēl neesam saņēmuši redakcijas piezīmi.

nomiks Reģ.: 30.10.2002
1 0 Atbildēt

TDI rakstīja: Nomika boss var atljauties praukt ar GAZiem

Naudas ziņā viņš varētu atļauties braukt arī ar Maybach, bet tas manam bosam nav primārais!

Tiesa ar "valdības" Volgu viņš brauc pareti un norkastīt šo auto neļauj, jo ir nostaļģiskas atmiņas pret šo auto.

Huyndai arī rezu tikai šad tad pa retam izbraucam no stāvvietas. Pārsvarā šefs brauc ar 5 gadīgu Nissan Patrol.

Vispār Nissan markas auto mūsu darba vieta ir iegādājusies diezgan daudz, tiesa gan Note, X-Trail un Navara. Transporta daļas priekšnieks nav īpašā sajūsmā par dīlera attieksmi un mašīnu kvalitāti, tāpēc izskatās, ka nākotnē no šīs markas auto laikam atteiksimies.

Tīri personīgi man Qashqai šķiet kaut kas tāds, kas grib būt RAV 4, bet nesanāk Visneglītākā detaļa (vieta), manuprāt, šim auto ir priekšpuse - nu kaut kā neiet kopā ar visu pārējo mašīnas koptēlu.

Ja vēl varu saprast, ka pērk šo auto 4x4 izpildījumā, tad nesaprotu jēgu pirkt šo auto 4x2 izpildījumā, jo no SUV tur ir tikai izskats. vietas salonā ir dikti pamaz!

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Tak par to jau stasts, ka to 4X4 jau nevienam nevajag. Vnk vajag lai izskatas pec sportista. Tipa adidas trenninterpa moderna (dargaka) versija.

Man personigi ari ar sedanu neizdevas nekur iesesties, kaut dzives stils tads, ka varetu. Nu nav vajadzigs nevienam tas 4X4 un paaugstinats klirens. Tikai pazimeties. Un tam tas Kaskaish ir tiesi laika. Ta ka uz tirgus par Ls 1,5 kilograma Adidas trenninterps

edzulis Reģ.: 17.11.2001
1 0 Atbildēt

Nomik, tavs šefs noteikti negrib lai jūs ejat pie viņa un dīcat lielāku algu tādēļ nezīmējas un braukā ar veciem šrotello

nomiks Reģ.: 30.10.2002
1 0 Atbildēt

edzulis rakstīja: Nomik, tavs šefs noteikti negrib lai jūs ejat pie viņa un dīcat lielāku algu tādēļ nezīmējas un braukā ar veciem šrotello

A vot neuzminēji. Algas pārskata divas reizes gadā, ja kas.

Viņš vienkārši ir tāds cilvēks, kuram absolūti neintersē, ar kādu auto viņa šoferis viņu ved. Un ārzemjui partneriem arī ir pie kājas, ar kādu auto mūsu šefs brauc.

Jāsaka, ka personīgi man gan ir tā, ka ar vecu miskasti braukt ir kauns. Ne jau tāpēc, ka statuss, bizness, bla, bka, bla, bet vienkārši ir tā pierasts pie jauniem labiem auto, ka pat negribas kāpt iekšā fāterīša Golf III.

Pie laba ātri pierod.

A ja par tēmu. Nav strīda, ka "a la SUV" klasē Nissan Qashqai ģimenes maciņam ir ļoti draudzīga izvēle.

opelis Reģ.: 03.10.2005
1 0 Atbildēt

Nedaudz par kaškai - man te kolēģis vienu tādu sev iepirka. Izbraucu gan pa asfaltu, gan pa dubļiem. Dikti jau jocīgs braucamrīks izlikās. Kārba automāts tur ļoti lielus dzinēja apgriezienus un izraisīja man asociācijas ar 80-to gadu Ļeņingradas autobusu ar automātisko kārbu. Kolēģis lepni deklarē, ka tas esot variators. Pa dubļiem auto ar priekšpiedziņu iet daudz stabilāk nekā kaškai ar savu pilnpiedziņu, šļūkā kā pīle pa saviem mēsliem. Pilsētas mašīna...

edzulis Reģ.: 17.11.2001
0 0 Atbildēt

IkdienasViesis rakstīja: ha,ha - mēs šeit apspriežot autolietu pozitivisma un negativisma diplomatiskās nianses, visi esam piemirsuši ši rakstiņa pamatproblēmu : gada auto laureātu nissan "kaščeju" . Brīnums, ka vēl neesam saņēmuši redakcijas piezīmi.

Šeit tak nav redakcijas

RHINO Reģ.: 02.10.2001
0 0 Atbildēt

opelis rakstīja: Nedaudz par kaškai - man te kolēģis vienu tādu sev iepirka. Izbraucu gan pa asfaltu, gan pa dubļiem. Dikti jau jocīgs braucamrīks izlikās. Kārba automāts tur ļoti lielus dzinēja apgriezienus un izraisīja man asociācijas ar 80-to gadu Ļeņingradas autobusu ar automātisko kārbu. Kolēģis lepni deklarē, ka tas esot variators. Pa dubļiem auto ar priekšpiedziņu iet daudz stabilāk nekā kaškai ar savu pilnpiedziņu, šļūkā kā pīle pa saviem mēsliem. Pilsētas mašīna...

variators ne variators bet lai ar pusotru litru kustinatu visus chetrus ritenjus tur ir jabuut nejegaa apgriezieniem! tapat kā kvadriciklim! nu vobshem Quashqai tads piecvietīgs kvadra vien ir

Biideklis Reģ.: 14.05.2007
0 0 Atbildēt

edzulis rakstīja:

IkdienasViesis rakstīja: Itin labi zinu, ka savulaik popularais policijas komisars Staris nomainīja savu bmw 328 pret Santa fe, ar Santa Fe brauc arī populāra latviešu/starptautiska žurnala redaktore, Sonāti (arī maiņā pret bmw) nesmādē cienījama Grūtupa biroja advokāte...saraksts kopumā varētu būt pagarš.

Nu tu man te atsevišķus piemērus izvilki. Pieļauju, ka tās kundzes neatšķir santa fe no piemēram X3. Tipa 4 riteņi ir 5 durvis ir abiem, značit labs auto ghgh Nav ne vainas protams jaunajam santa fe. Cilvēkam bez īpašām prasībām tieši laikā. Un tie ko tu man te nosauci nebūt nav tajā līgā ar tiem ko es nosaucu, kas pērk jaunus MB pa sešciparu skaitli katru otro gadu. Patiesībā vienam cilvēkam jau būs ceturtais MB piecu gadu laikā. Max pilns cl500.

Nomik, kur tu strādā? Nu tā jau ir otra galējība... būt top5 uzņēmuma vadītājam un braukt ar vecu, necilu auto

Labi, te jau normāls offtopic.

Runa ir par kasqish vai kā viņ tur.

Auto dienā palasīju biš. Prieks, ka apdares materiāli kvalitatīvi, pieejams 2.0d un kopumā esot sakarīgs auto.

iisteniibaa edzulja domas velk uz pareizo virzienu tikai ir viens bet...

tavs daudzreiz piesauktais mb mainiitaajs apgrozaas videe, kur tas ir primaarais, tb ar kaadu mashiinu tu brauc. Neapvainojies, bet taa ir urlu vide- saveejiem maksaat nevar, bet pac brauc ar kruto autinju

Ir tak arii normaali cilveeki uz pasaules, kas vismaz jeedz nodroshinaat saviem straadniekiem cilveeku cieniigus darba apstaakljus.

VWfans Reģ.: 21.02.2004
0 0 Atbildēt

Tikko krastmalā redzēju jaunu brūnas krāsas Qashqai ar GZ sērijas numurzīmēm. Skaists auto!

tt Reģ.: 02.01.2003
0 0 Atbildēt

kas tur skaists, tas kaškai izskatās tāda kā piepūsta vabole uz tievām kājām

vinstrol Reģ.: 31.05.2006
0 0 Atbildēt

Visu jauno budžeta krosoveru dizaina proļēma ir šaurās riepas(tievkājainība) ,kuzovi neļauj pat kā opciju iebāzt kaut ko platāku par 245,lielā diam. diski neko neglābj.

edzulis Reģ.: 17.11.2001
0 0 Atbildēt

Kā var kaut ko tādu nosaukt par skaistu? VWfan, ielieši tev pilnu bāku ar dīiiizeli, ja piekrīti intervijai

msh Reģ.: 16.04.2007
1 0 Atbildēt

...Intervija tiks nopublcēta powerī ar virsrakstu "kādi mēs nedrīkstam palikt"

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
0 0 Atbildēt

nja... Poweraa jau saak aptruukties zviedzamgabalu... tb glamuurie ZS jau piebremzeejushi...

bet iisteniibaa doma-laba galugalaa savulaik Bimmers te tak ar drosmiigi atraadiijaas

1 2 3 4
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti