Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Trakie tramvaji! :D

joop Reģ.: 21.04.2006

Katru dienu braucot pie stūres esmu redzējis daudz un dažādus satiksmes negadījumus,bet šī rīta cirks uz Maskavas ielas kad divi tramvaji nesadala ,nevis ceļu,bet sliedes...INDIJA

Nortel Reģ.: 16.03.2007
0 0 Atbildēt

Izskatās, ka daži Rīgā iebrauc tikai uz Vienotības organizētiem pasākumiem. Jā, patiešām, tas ir kautkas nebijis - Ušakovs māk strādāt, māk attīstīt un uzlabot savu pilsētu. Līdzīgu veiktspēju uzrādīja tikai Lembergs.

Ja runājam par Dienvidu tiltu, tad, lai arī kā viņa būvniecību noliktu, viņš tiešām bija vajadzīgs. Vairāk kā ūdensrozes kanālā.

Piemēru ir daudz, vajag tikai rakt. Paprasiet kādam no Rīgas skolotājiem, kura mēra laikā viņam bija augstākā alga.

Ja Rīgu vadītu Vienotība, tad tā droši vien tā arī vienoti kopā ar valsti noietu pa burbuli...

Miezis_69 Reģ.: 01.12.2012
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Kas ir saceltas? Slāvu penžām soc mājas?? PAr pilsētas naudu, protams.

Atkal tev nav taisnība. Būtu kaut vai aizbraucis uz kādu no tām 9-stāvenēm, štoļi, pirms te raksti aplamības.

Tāpat visas Rīgas skolas un bērnudārzi ir izremontēti, labi atceros kā vienā skolā sporta zālei tecēja jums un kopš Ārgāļa laikiem neviens tai naudu nedeva. Ušaks nāca un saremontēja. Letiņiem bija poh, štelles bija jābīda, kādas vēl skolas tur...

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

tāpēc Pirmais saka - tas nav UZBLIEZTS PĀRKRAIDS

tas nav me uzbliezts, ne arī pārkraids

tā ir vienkārša pašvaldībai piederoša daudzstāvu stāvvieta pie "sociālajām" mājām

piekrītu - ja jau gribēja zīmēties ar parkraidu, tad varēja palaist kaut vienu autobusu (piemēram 52-o centra virzienā ) caur teritoriju

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

un par to kā strādā SC - protams, ka viņi tērē naudu.... tajā skaitā savai reklāmai...

bet ja pie naudas kaisīšanas virs rajona būtu vienotība, tad kāposts tik un tā būtu izkaisīts, bet bernudārzam jumts turpinātu tecēt....

par sociālajām mājām - Pirmajam jamās nepatīk un nekad nepatiks.... kaut vai tāpēc, ka uz tām mājām man ir aizgājuši vairāki (vecie no padomjlaikiem) īrnieki - pie tam paliekot man parādā īres maksu par vairākiem mēnešiem...

vēl kamēr citi ņēma kredītus bankās un pirka par spekulantu uzdzītajām burbuļcenām sev dzīvokļus, tikmēr atradās umņiki, kas spēja izkarot sev "sociālo"... un vēl trakāk - pamanījās jamo izīrēt....

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Cik noprotu, gan Nortels gan GB12 ir pārlaimīgi par SC krievu valodas atbalstu un dažu labu misteru 20%

PAr Dienvidtiltu painteresējieties, zēniņi, kā tur viss turpina notikt...Parkraidu uzblieza vietā, kur nav sab satiksmes

Treniņtērpa nēsātāju faneļi..

Kuri okupantiem bija lielākie pakalpiņi ? Latvieši, ne? Nu, 40. gadā, 69. gadā..vergu dvēsles jūs. Lēto pīrādziņu pielūdzēji.

Redzi, dekster, psihologiem un psihiatriem tu būtu ideāls disertācijas objekts. It kā neesi dumjš cilvēks, tai pašā laikā tavs domu gājiens tiešām būtu eksperimentu vērts. Tu pārmet it kā SC un slāvu pielūgšanu. Te nu būtu tā kā pirmais jautājums - no kurienes tu rāvi, ka man patīk SC vai Ušakovs? Bet, nu, pieņemot, ka tu, kā parasti, no konkrētiem jautājumiem gļēvi izvairīsies, laikam nav vērts cerēt uz atbildi. Kaut gan, Ziemassvētki ir brīnumu laiks... Bet, nu, pie tēmas. Ar ko labāka vai sliktāka ir SC pielūgšana par fanātisku, sektantisku Vienotības pielūgšanu. Ja grūti ar saprašanu, paskaidrošu. Es nevienā vietā neesmu tevi nosaucis par idiotu, laizītāju un sazin ko vēl tāpēc, ka tu pielūdz Vienotību. Un tikai pamēģini pateikt, ka nepielūdz. Tu šobrīd rīkojies kā nozombēts sektants - nedod die's, kāds kaut ko sliktu pateiks par taviem elkiem, uzreiz idiots, bezsmadzeņu dvēsele u.c., nemaz neiedziļinoties lietas būtībā, šajā konkrētajā gadījumā, ka es nebūt nefanoju par SC, tas, ko es gribu teikt, ir, ka, jā, SC nav tas labākais variants (ko arī atbildē Nortel rakstīju, bet tu jau to negribēji pamanīt, kā parasti), bet V nav ne ar ko diži labāki. Arī viņiem lien āža kājas ārā, pie tam, iemesls, kāpēc man savā ziņā jājamzirdziņš ir tieši V, tā ir viņu nepārtrauktā liekulība, melošana un pārmešana citiem lietas, ko paši dara. Un šo liekulīgo politiku, saki ko gribi, bet "tiesiskuma partija" piekopj visvairāk no visiem. To, ka slāvu penžām mājas tiek saceltas par pilsētas naudu tu redzi, bet to, ka futbola skolai par pilsētas naudu dod ķipa ziedojumus, to, ka kaut kāds vienotības funkcionārelis bļauj no tribīnes, cik visi ir korumpēti, bet, ka paša mašīnām 3 reizes "sabojājas dators vai atrodas stāvvietu abonements" tā vietā, kad būtu jāmaksā sods par neatļautu stāvēšanu, tu neredzi.

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Nortel rakstīja: Jā, patiešām, tas ir kautkas nebijis - Ušakovs māk strādāt, māk attīstīt un uzlabot savu pilsētu. Līdzīgu veiktspēju uzrādīja tikai Lembergs.

nu, es taču teicu,ka apdolbītu tantiņu līmeņa cilvēciņš. Šitāda viena tantiņa bija TV studijā un baigi aizstāvēja Lembi

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Uzspodrinās spalvas,sakarinās makaronus lēttizīgajām tantuņām aļa gb12,norteļi utt uz ausīm un tie ar pavērtām mutēm skries un balsos atkal par projektu bīdītājiem

Redzi, pirmkārt, man makaronus uz ausīm sakarināt būs pagrūti, jo man Rīgā balsot nemaz nav tiesību, neesmu deklarēts. Otrkārt, ja jau par makaronu karināšanu, man makaronus karināt visticamāk mēģinās tieši tavējie čomi, kuriem vajag 4 gadus, lai sakārtotu vienu no galvenajām pilsētas ielām, kuras garums ir apmēram 2 kilometri un kurā ir tāds ticējums - ja uz ielas tiek uzklāts asfalts, tad gada laikā noteikti plīsīs kāda truba. Un tā ir tikai viena no daudzajām neizdarībām, kas tur notiek. Un vēl par makaronu karināšanu, tu esi vistipiskākais piemērs tam, kā strādā makaronu karināšana. Sākot ar "kā var nesolīt" un beidzot ar to visu, kas tagad notiek...

0 0 Atbildēt

Nortel rakstīja:

Ja Rīgu vadītu Vienotība, tad tā droši vien tā arī vienoti kopā ar valsti noietu pa burbuli...

Tu spēj salikt savā prātiņā kopā agrākos notikumus, esošos notikumus, dažādus citus apkārtējos notikumus un izdarīt kaut zemākā līmeņa analīzi? Tavs šis teikums gan par to neliecina.

0 0 Atbildēt

Nortel rakstīja: <

Da labi, nebur drāmu, nav jau tik traki...

0 0 Atbildēt

Miezis_69 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Atkal tev nav taisnība. Būtu kaut vai aizbraucis uz kādu no tām 9-stāvenēm, štoļi, pirms te raksti aplamības.

Tāpat visas Rīgas skolas un bērnudārzi ir izremontēti, labi atceros kā vienā skolā sporta zālei tecēja jums un kopš Ārgāļa laikiem neviens tai naudu nedeva. Ušaks nāca un saremontēja. Letiņiem bija poh, štelles bija jābīda, kādas vēl skolas tur...

Nu ja, nu jā, tāpat kā Padomju Savienība uzbūvēja Latviju, tās rūpniecību utt, kuru sliktie sagrāva .

0 0 Atbildēt

Miezis_69 rakstīja:

Redzi, taisnība tā ir mana. Tev ir tava.

Bet patiesība ir tāda, ka Ūšaks ir Kremļa puisēns un cenšas te ieviest krievu valodu kā valsts valodu, atbalsta okupantu-slepkavu svētkus, tai pašā laikā neļaujot rīkot latviešu karavīru piemiņas pasākumus.

Piedevām vēl izmanto pašvaldības naudu sevis reklamēšanai.

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: , bet to, ka futbola skolai par pilsētas naudu dod ķipa ziedojumus, to, ka kaut kāds vienotības funkcionārelis bļauj no tribīnes, cik visi ir korumpēti, bet, ka paša mašīnām 3 reizes "sabojājas dators vai atrodas stāvvietu abonements" tā vietā, kad būtu jāmaksā sods par neatļautu stāvēšanu, tu neredzi.

Redzu. Bet pamēģini salīdzināt Dienvidu tilta esošās lietriņas ar stāvvietas čekiņu

Tas jau ir klasika,jums komuņagu demagogiem, salīdzināt pinci ar pirkstu un bļaut skaļi jo skaļi 'krievus sit'.

PS. Krievi tak tagad labie, uzcēl pensikam socmāju Un pārkraidu bez savienojumiem.

Ek jūs, plānās pieres...

Vienotība viņiem valsti sagrāvusi..ko ar tādiem diskutēt...

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Redzi, taisnība tā ir mana. Tev ir tava.

Aizmirsi tikai piebilst, ka, ja tava taisnība nesakrīt ar manējo, tad tu esi lohs, deģenerāts, urla, idiots utt...

V, protams, nemūžam...

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja: , bet to, ka futbola skolai par pilsētas naudu dod ķipa ziedojumus, to, ka kaut kāds vienotības funkcionārelis bļauj no tribīnes, cik visi ir korumpēti, bet, ka paša mašīnām 3 reizes "sabojājas dators vai atrodas stāvvietu abonements" tā vietā, kad būtu jāmaksā sods par neatļautu stāvēšanu, tu neredzi.

Redzu. Bet pamēģini salīdzināt Dienvidu tilta esošās lietriņas ar stāvvietas čekiņu

Tas jau ir klasika,jums komuņagu demagogiem, salīdzināt pinci ar pirkstu un bļaut skaļi jo skaļi 'krievus sit'.

PS. Krievi tak tagad labie, uzcēl pensikam socmāju Un pārkraidu bez savienojumiem.

Ek jūs, plānās pieres...

Vienotība viņiem valsti sagrāvusi..ko ar tādiem diskutēt...

Tāāāā, no šejienes, lūdzu, sīkāk...

Konkrētu vietu, kur esmu apgalvojis, ka V ir valsti sagrāvusi?

Vai es pareizi sapratu, ja zog mazliet, pie tam, ja to dara V pārstāvis, tad tā drīkst?

Un, tātad, vēlreiz, kurā vietā es fanoju par komuņagiem?

Nu, Vadoni, nav taču pārāk grūti atbildēt uz 3 elementāriem jautājumiem, vai ne?

0 0 Atbildēt

Valsti nesagraus vienotība, kremlis, SC vai sazinkasturvēl. Valsti sagraus tādi kā DekstersFF, kas sēj naidu un negācijas tautas iekšienē, kas nespēj atbildēt par saviem vārdiem, kas nespēj saglabāt pašcieņu, kas nolaižas līdz urlas līmenim...

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Valsti nesagraus vienotība, kremlis, SC vai sazinkasturvēl. Valsti sagraus tādi kā DekstersFF, kas sēj naidu un negācijas tautas iekšienē, kas nespēj atbildēt par saviem vārdiem, kas nespēj saglabāt pašcieņu, kas nolaižas līdz urlas līmenim...

Runāt ar demagoģiskiem meļiem nav iespējams korekti nu jau vairs. Tas jūsu kremļa līmenis ir pavisam tizls palicis. Demokrātija

0 0 Atbildēt

Deksters nekad nav apgalvojis, ka V ir bez saviem grēkiem un dīvainiem pārkāpumiem.

Bet Deksters apgalvo,ka V ir mazākais patlaban pieejamais ļaunums.

Un Deksters tik tiešām ir izbrīnīts par to cilvēciņu spriešanas spējām, kuri var apgalvot, ka Ušakovs ir baigais Rīgas saimnieks un sakārtotājs.

Rīgas saimnieks defaultā nevar būt cilvēks, kurš atbalsta krievu kā valsts valodas ieviešanu un veic dažādas citas interesantas darbības.

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

V, protams, nemūžam...

Lūdzu piemērus.

SC tādu ir hoķ žopoj ješ.

0 0 Atbildēt

Kā tur bija, Vadonu, vai tiešām tie 3 jautājumi ir tik grūti?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Runāt ar demagoģiskiem meļiem nav iespējams korekti nu jau vairs. Tas jūsu kremļa līmenis ir pavisam tizls palicis. Demokrātija

Ir iespējams. Es vēl plus mīnus ar tevi runāju pietiekami korekti...

Bet pastāv jau arī otra iespēja - nerunāt vispār. Bet, šķiet, tas neiet kopā ar tavu interneta atkarību...

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Un Deksters tik tiešām ir izbrīnīts par to cilvēciņu spriešanas spējām, kuri var apgalvot, ka Ušakovs ir baigais Rīgas saimnieks un sakārtotājs.

Nu, tu esi izbrīnīts par visu spriešanas spējām, kuru viedoklis nesakrīt ar tavējo. Pie tam, tev vēl piemīt tāda tieksme - piedomāt visu ko klāt, piemēram, ka es uzskatu un pat apgalvoju, ka Ušakovs ir baigais Rīgas saimnieks un sakārtotājs. Tāds tirgus bābas līmenis...

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Rīgas saimnieks defaultā nevar būt cilvēks, kurš atbalsta krievu kā valsts valodas ieviešanu un veic dažādas citas interesantas darbības.

Nu, kā pats atzini, interesantas darbības veic arī v biedri... interesants uzskats - krievu valodas atbalstīšana ir mazāks ļaunums par zagšanu un melošanu.

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Ir iespējams. Es vēl plus mīnus ar tevi runāju pietiekami korekti...

Bet pastāv jau arī otra iespēja - nerunāt vispār. Bet, šķiet, tas neiet kopā ar tavu interneta atkarību...

Iebāz sev dirsā tos savus secinājumus par kāda at vai neatkarību. Es negrasos atbildēt uz idiotiskiem jautājumiem, kuri cēlušies no diskusijas par normāliem cilvēkiem pašsaprotamām lietām.

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Nu, kā pats atzini, interesantas darbības veic arī v biedri... interesants uzskats - krievu valodas atbalstīšana ir mazāks ļaunums par zagšanu un melošanu.

idiņ, kas ir svarīgāks-lats vai valoda, kura var izzust... atvaino, bet tu esi reāls kretīns. Varbūt pat morālais kroplis.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Iebāz sev ******* tos savus secinājumus par kāda at vai neatkarību. Es negrasos atbildēt uz idiotiskiem jautājumiem, kuri cēlušies no diskusijas par normāliem cilvēkiem pašsaprotamām lietām.

Protams, ka negrasies. Jo nav jau ko... Jo tad gribot negribot būtu jāatzīst sava divkosība un pabojātā psihe. Nu labi, ko nu par to, nemocīšu tevi... Citādi histērijā vēl kādam pāri nodarīsi...

Lasītākie raksti

Jaunie raksti