Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Trakie tramvaji! :D

joop Reģ.: 21.04.2006

Katru dienu braucot pie stūres esmu redzējis daudz un dažādus satiksmes negadījumus,bet šī rīta cirks uz Maskavas ielas kad divi tramvaji nesadala ,nevis ceļu,bet sliedes...INDIJA

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

tu esi reāls kretīns. Varbūt pat morālais kroplis.

Un to saka cilvēks, kurš nepārtraukti melo, izdomā lietas, kuras nav, uzdod par esošām un piedēvē citiem, liekuļo, lamājas mātes vārdiem, nespēj uzņemties atbildību par saviem vārdiem, dara lietas, ko pats pārmet citiem, nespēj bez citu un, galvenais, sevis pazemošanas diskutēt...

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

idiņ, kas ir svarīgāks-lats vai valoda

Valoda. Kāpēc tāds jautājums? Es kaut kur esmu apgalvojis pretējo?

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Ja ja, Nīlas Ausaiņa darbošanās pret LAtvijas interesēm ir nieks, salīdzinot ar V ļaundarībām.

Ej ka tu..

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Tu arī esi no tiem, kuri nekontrolē to,ko pasaka un nesaprot pateikto? Un vēl tēlo dakteri ,uzstādot diagnozes Šī cilvēku kategorija sevišķi fascinē

0 0 Atbildēt

Tas ir kāds citāts vai kā? Kaut kā neatceros, ka būtu rakstījis k-ko tādu...

Aiziešu, aiziešu, kad vajadzēs, par manu vielmaiņu nesatraucies. Labāk par savējo padomā, alkohols to mēdz stipri pabojāt.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Tu arī esi no tiem, kuri nekontrolē to,ko pasaka un nesaprot pateikto? Un vēl tēlo dakteri ,uzstādot diagnozes Šī cilvēku kategorija sevišķi fascinē

Nu, tu jau sevis teikto kontrolē īpaši...

Bet, nu, labi, pieņemsim, ka tiešām nekontrolēju... Tad kā tur bija - kurā vietā esmu teicis, ka lats ir svarīgāks kā valoda?

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Labāk par savējo padomā, alkohols to mēdz stipri pabojāt.

man tu kaut ko centies aizrādīt, bet pats nolaidies vēl zemāk

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: hoķ žopoj ješ.

Latviešu valodas aizstāvis...

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Ne jau es izdomāju, ka latviešu valodas pretinieks ir salīdzināms ar V kaut kādu ziedojumu ( naudu tātad)

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Maigais, tas bija tieši tev, nu, kā jau slāvu fanam

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Vai tiešām? Kas no manis rakstītā bija nepatiess? Pats te kādu laiku atpakaļ rakstīji, ka tev bija problēmas ar alkoholu.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja:

Maigais, tas bija tieši tev, nu, kā jau slāvu fanam

Tātad, vēlreiz, kurā vietā esmu fanojis par slāviem?

0 0 Atbildēt

Starp citu, arī stress, histērija un nespēja sevi kontrolēt bojā vielmaiņu... Tā ka, mans ieteikums labāk pieskatīt savējo kā rūpēties par manējo, joprojām paliek spēkā.

0 0 Atbildēt

kolchoznieks Šodien, 13:18

+1

Atbildēt Ziņot redaktoram!

mulkjigie aborigeni! ka jus nesaprotat?! tas nav jautajums par taisnigi vai netaisnigi. tas ir usakova pr pirms pasvaldibas velesanam, jo tas kretins cer, ka aborigeni bus jau piemirsusi krievu valodas referenduma batalijas, un sada veida atkal aiz savas mulkjibas vai solidaritates vai pascienjas trukuma atkal uzrausies uz ta pasa akja.

----------------------------------------

Es te bišķi no apollo iecitēju, tautas domas. Plus vēl, ak jel GB12 ,piedod man,ka aizkaru tavu elku, bet kā tur ar tiem Rīgas 1,2 miljoniem,kas zuda naudas mijēju kantorīti un par kuriem nedz Ausainis, nedz viņa čoms Kolumbijānis neko nezin ?

droši vien nav taisnība un vienalga V ar noshēmotu transporta stāvvietas latu ir līdzvainīgas, jo arī 'zog' .

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Starp citu, arī stress, histērija un nespēja sevi kontrolēt bojā vielmaiņu... Tā ka, mans ieteikums labāk pieskatīt savējo kā rūpēties par manējo, joprojām paliek spēkā.

Ja tu mani zinātu tā tuvāk mazliet, nu, dabā, tad zinātu, ka man tas viss iet pāri galvai. Tā kā uzraksti vien uz A4 formāta lapas to savu vēlējumu un iebāz sev dirsā.

0 0 Atbildēt

T'ātad, vadoni, vēlreiz - kurā vietā esmu apgalvojis, ka fanoju, elkoju, man patīk vai kā savādāk izteicis atbalstu Ušakovam/SC vai viņu īstenotajai politikai?

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Vai tiešām? Kas no manis rakstītā bija nepatiess? Pats te kādu laiku atpakaļ rakstīji, ka tev bija problēmas ar alkoholu.

Es ?? Te rakstīju ??? To regulāri raksta šīris, kurš to no Pirmā salasījies.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Ja tu mani zinātu tā tuvāk mazliet, nu, dabā, tad zinātu, ka man tas viss iet pāri galvai. Tā kā uzraksti vien uz A4 formāta lapas to savu vēlējumu un iebāz sev *******.

Tad jau patiesībā ir vēl trakāk. Nestabilai nervu sistēmai nāk vēl klāt personības dubultošanās. Ķipa kā no filmas "Es, es pats un Airīna"?

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: T'ātad, vadoni, vēlreiz - kurā vietā esmu apgalvojis, ka fanoju, elkoju, man patīk vai kā savādāk izteicis atbalstu Ušakovam/SC vai viņu īstenotajai politikai?

Tu taču neesi pirmklasnieks, ne tā? Tiem parasti ir jāpaskaidro TIEŠI, viņi ne vienmēr var saprast,ka nomazgāt muti nozīmē arī noslaucīt pēc tam ar dvieli to un krānu aizgriezt nodzēst gaismu, ja tas notiek mājās.

Tu runā kaut ko, pats nesaprotot,kādu kontekstu tas nes līdzi.

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Ja tu mani zinātu tā tuvāk mazliet, nu, dabā, tad zinātu, ka man tas viss iet pāri galvai. Tā kā uzraksti vien uz A4 formāta lapas to savu vēlējumu un iebāz sev *******.

Tad jau patiesībā ir vēl trakāk. Nestabilai nervu sistēmai nāk vēl klāt personības dubultošanās. Ķipa kā no filmas "Es, es pats un Airīna"?

Kā jau teicu,mani dara jautru šie nespeciālistu slēdzieni par citu garīgo veselību.

Speciālisti gan teic, ka tas liecina par pašu diagnožu uzstādītāju problēmām. To esmu lasījis, neesmu pats izdomājis.

0 0 Atbildēt

Labi,atslābsti,paliekam katrs pie savām domām un miers.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Labi,atslābsti,paliekam katrs pie savām domām un miers.

Tas jau būtu labi, ja vien palikšana pie savām domām automātā nenozīmētu "tu esi lohs, deģenerāts, pamuļķis, idiņš utt..."

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja: T'ātad, vadoni, vēlreiz - kurā vietā esmu apgalvojis, ka fanoju, elkoju, man patīk vai kā savādāk izteicis atbalstu Ušakovam/SC vai viņu īstenotajai politikai?

Tu taču neesi pirmklasnieks, ne tā? Tiem parasti ir jāpaskaidro TIEŠI, viņi ne vienmēr var saprast,ka nomazgāt muti nozīmē arī noslaucīt pēc tam ar dvieli to un krānu aizgriezt nodzēst gaismu, ja tas notiek mājās.

Tu runā kaut ko, pats nesaprotot,kādu kontekstu tas nes līdzi.

Tu kādreiz vari atbildēt arī konkrēti un pēc būtības? Vai arī tas tiešām tādas grūtības sagādā?

Sviestnesis Reģ.: 26.01.2004
0 0 Atbildēt

Es,protams, atvainojos bet vai Cienījamie Kungi nav sajaukuši topikus?

Neuztviet to kā apvainojumu, bet es tomēr gribētu norādīt,

ka konkrēti šis topiks saucas

"trakie tramvaji"

nevis "Trakie Deksters un GB12".

Vēl reiz atvainojos, bet nu man, kā topošam portāla Moderātoram, bija pienākums jums to pateikt.

Sviestnesis Reģ.: 26.01.2004
0 0 Atbildēt

Sviestnesis rakstīja: Es,protams, atvainojos bet vai Cienījamie Kungi nav sajaukuši topikus?

Neuztviet to kā apvainojumu, bet es tomēr gribētu norādīt,

ka konkrēti šis topiks saucas

"trakie tramvaji"

nevis "Trakie Deksters un GB12".

Vēl reiz atvainojos, bet nu man, kā topošam portāla Moderātoram, bija pienākums jums to pateikt.

Atkārtošāna-Zinību Māte!

Lasītākie raksti

Jaunie raksti