Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Trakie tramvaji! :D

joop Reģ.: 21.04.2006

Katru dienu braucot pie stūres esmu redzējis daudz un dažādus satiksmes negadījumus,bet šī rīta cirks uz Maskavas ielas kad divi tramvaji nesadala ,nevis ceļu,bet sliedes...INDIJA

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Miezis_69 rakstīja:

uupis rakstīja:

Nevis Hutorjānis bet ziņotājs. Paceļ tēmu, atrod aktīvistu un noziņo kur vajaga.

Ā, izrādās Hutorjānis vēl arī ir stukačs. Nu tā jau man likās. Protams. Šitādus var saost pa gabalu!

Tev atliek tikai un vienīgi ostīt.

Miezis_69 Reģ.: 01.12.2012
0 0 Atbildēt

Miezis_69 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

anonimikis rakstīja: nu šodien sniegs ne mazāk kā pirmdien, kur urlakova brīvbiļetes?

paņēma un uzmeta.

Sastrēgumi šodien esot bijuši vienkārši skaisti un sniegoti.

Urlakovs ir un paliek urla.

Pirmdien iedeva braukt par brīvu- tevi tas neapmierināja. Šodien netaļāva- Deksteram atkal slikti.

Tu kkā vienreiz opreģeļis, kā tad ir jābūt, lai būtu ok. Hutorjānis

Hutorhāni! Tu neatbildēji uz manu jautājumu!

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

Baronielā nevaig asfaltu, vaig gludu bruģi. Un vispār, tās bedres vaig uztvert kā veselu bataljonu guļošu poliču

0 0 Atbildēt

Kāpēc bruģis būtu jāmaina pret asfaltu??

Kas jums tur bojājas uz bruģa, transmisija??

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

uupim tramvajam pusasis nodilst

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Barona ielā, lai ir bruģis, bet tāparodija, kas ir uz gaisa tilta, gan nav ar loģiku saprotama. Izdangāts bruģis, tad vietām asfalts, tad atkal bruģis un tas viss saucās kultūrvēstures piemineklis. Maģistrālā iela, bet pa vidu kaut kas ne šis ne tas, kam tas ir vajadzīgs.

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: uupim tramvajam pusasis nodilst

Viņam ir kaut kas cits nodilis. Galvas transmisijas zobratiņi. Droši vien no bruģa un tramvaja.

Bacardi Reģ.: 18.06.2001
0 0 Atbildēt

piegriezušies 6. tramvaja remonti - visu vasaru "rulleeja gurkji", bet tagad ciitiigi straadaa, betonee sliedeem pamatus un taa kaa aaraa ir miinuss, tad visu nakti ruucina gjeneratoru! ZB

0 0 Atbildēt

Bacardi rakstīja: piegriezušies 6. tramvaja remonti - visu vasaru "rulleeja gurkji", bet tagad ciitiigi straadaa, betonee sliedeem pamatus un taa kaa aaraa ir miinuss, tad visu nakti ruucina gjeneratoru! ZB

Rīgai taču ir labākais forever saimnieks Ausainis.

HIPPY Reģ.: 11.12.2001
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Kāpēc bruģis būtu jāmaina pret asfaltu??

Gribu redzēt kā Tu brauktu uz saviem pāķiem pa tādu ceļu kā Baroniela

0 0 Atbildēt

HIPPY rakstīja:

Delj plasajiem udensraksanas darbiem uz saviem pakjiem es katru dienu apmeram 1km braucu pa pljavu,taa taisnak. Arii tagad,sad tad jaizsitas caur kupenam, toties tur braucu tikai es, tas mans cels. Un tas nu nav nekads tur forsais brugjis.

PS. Wind mobile suck, no latvian lengvidz.

HIPPY Reģ.: 11.12.2001
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

HIPPY rakstīja:

Delj plasajiem udensraksanas darbiem uz saviem pakjiem es katru dienu apmeram 1km braucu pa pljavu,taa taisnak. Arii tagad,sad tad jaizsitas caur kupenam, toties tur braucu tikai es, tas mans cels. Un tas nu nav nekads tur forsais brugjis.

Nu bet 50 KM pa tādu ceļu tev patiktu braukt?

Neviens nesaka ka nevar pabraut, bet būtība visā bija pilnīgi cita. Ārzemēs tramvaja un ielas segums ir gludi, pie mums kukumrakumi.

0 0 Atbildēt

tur tak var apbraukt pa čakeni vai no otras puses.

0 0 Atbildēt

HIPPY rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

HIPPY rakstīja:

Nu bet 50 KM pa tādu ceļu tev patiktu braukt?

Neviens nesaka ka nevar pabraut, bet būtība visā bija pilnīgi cita. Ārzemēs tramvaja un ielas segums ir gludi, pie mums kukumrakumi.

BAronielas garums ir 50 km ??

0 0 Atbildēt

Polijā ir viens ceļš no Vācijas laikiem palicis, bruģis. Tāds skaists , ar kokiem apaudzis. Kāda vaina?

Un kas vainas Baronielas bruģim, es nesaprotu?? Kāpēc viss vecais jāgāž nost un jāliek jauns?? Vecrīga arī jānojauc?

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

ušakovs fiderass.... nav nogludinājis baronielu

Bams Reģ.: 28.02.2005
0 0 Atbildēt

Bacardi rakstīja: piegriezušies 6. tramvaja remonti - visu vasaru "rulleeja gurkji", bet tagad ciitiigi straadaa, betonee sliedeem pamatus un taa kaa aaraa ir miinuss, tad visu nakti ruucina gjeneratoru! ZB

Tur Binders ņemas. Ko gan citu var gribēt, ja tam objekti pa pus Latviju, bet jaudas nepietiek?

0 0 Atbildēt

Siemens būvē kravas trolejbusus

www.youtube.com/watch?v=--HWis8NZBI

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Bams rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Bams rakstīja:

HIPPY rakstīja: Interesanti vai šajā putenī jaunās (augsto griestu) SCHkodas vispār kursē?

Brauc. Pa 6 tikai Škodas. Līdz gada beigām arī pa 11 būs tikai Škodas.

ne jau šī, bet nākamā gada beigām?

Pēc pašreizējiem plāniem- šī gada beigās. Lielākā daļa jau ir izdarīta, patlaban notiek Brīvības-Miera krustojuma montāža, atliek vēl Tallinas ielas krustojums un daži sīkumi.

Vēl tagad pēc plāna nākamā gada sākums ir 6. uz Ausekļa ielu. Tur arī darbi faktiski izdarīti.

Vēl pagaidām brauc vecie, vai es slikti skatos?

0 0 Atbildēt

Shovs ar 6.tramvaja remontu turpinaas - izraadaas, ka vislabaakais laiks, lai atvestu un izkraameetu sliedes ir naktii no piektdienas (28.12) uz sestdienu (29.12) plkst 00:30.

0 0 Atbildēt

Bacardi rakstīja: Shovs ar 6.tramvaja remontu turpinaas - izraadaas, ka vislabaakais laiks, lai atvestu un izkraameetu sliedes ir naktii no piektdienas (28.12) uz sestdienu (29.12) plkst 00:30.

A, kas, vajadzēja to darīt pirmdienas rītā no 7:40 līdz 9:00?

0 0 Atbildēt

to vareeja izdariit liidz plkst 23, bet vispaar pirmdienas riitaa arii vareeja, jo tas jau satiksmi netraucee!

0 0 Atbildēt

Bacardi rakstīja: to vareeja izdariit liidz plkst 23, bet vispaar pirmdienas riitaa arii vareeja, jo tas jau satiksmi netraucee!

Tad kur problēma?

0 0 Atbildēt

probleema tur, ka traucee guleet!

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Tajā laikā vidusmēra cilvēks rij nevis guļ, ar to arī tie izkrāmētāji noteikti rēķinājās

Lasītākie raksti

Jaunie raksti