- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Miezis_69 rakstīja:
uupis rakstīja:
Nevis Hutorjānis bet ziņotājs. Paceļ tēmu, atrod aktīvistu un noziņo kur vajaga.
Ā, izrādās Hutorjānis vēl arī ir stukačs. Nu tā jau man likās. Protams. Šitādus var saost pa gabalu!
Tev atliek tikai un vienīgi ostīt.
Miezis_69 rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
anonimikis rakstīja: nu šodien sniegs ne mazāk kā pirmdien, kur urlakova brīvbiļetes?
paņēma un uzmeta.
Sastrēgumi šodien esot bijuši vienkārši skaisti un sniegoti.
Urlakovs ir un paliek urla.
Pirmdien iedeva braukt par brīvu- tevi tas neapmierināja. Šodien netaļāva- Deksteram atkal slikti.
Tu kkā vienreiz opreģeļis, kā tad ir jābūt, lai būtu ok. Hutorjānis
Hutorhāni! Tu neatbildēji uz manu jautājumu!
Kas jums tur bojājas uz bruģa, transmisija?? ![]()
![]()
![]()
![]()
anonimikis rakstīja: uupim tramvajam pusasis nodilst
Viņam ir kaut kas cits nodilis. Galvas transmisijas zobratiņi. Droši vien no bruģa un tramvaja.
Bacardi rakstīja: piegriezušies 6. tramvaja remonti - visu vasaru "rulleeja gurkji", bet tagad ciitiigi straadaa, betonee sliedeem pamatus un taa kaa aaraa ir miinuss, tad visu nakti ruucina gjeneratoru! ZB
Rīgai taču ir labākais forever saimnieks Ausainis.
DekstersFF rakstīja: Kāpēc bruģis būtu jāmaina pret asfaltu??
Kas jums tur bojājas uz bruģa, transmisija??
Gribu redzēt kā Tu brauktu uz saviem pāķiem pa tādu ceļu kā Baroniela
HIPPY rakstīja:
Delj plasajiem udensraksanas darbiem uz saviem pakjiem es katru dienu apmeram 1km braucu pa pljavu,taa taisnak. Arii tagad,sad tad jaizsitas caur kupenam, toties tur braucu tikai es, tas mans cels. Un tas nu nav nekads tur forsais brugjis.
PS. Wind mobile suck, no latvian lengvidz.
DekstersFF rakstīja:
HIPPY rakstīja:
Delj plasajiem udensraksanas darbiem uz saviem pakjiem es katru dienu apmeram 1km braucu pa pljavu,taa taisnak. Arii tagad,sad tad jaizsitas caur kupenam, toties tur braucu tikai es, tas mans cels. Un tas nu nav nekads tur forsais brugjis.
Nu bet 50 KM pa tādu ceļu tev patiktu braukt?
Neviens nesaka ka nevar pabraut, bet būtība visā bija pilnīgi cita. Ārzemēs tramvaja un ielas segums ir gludi, pie mums kukumrakumi.
HIPPY rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
HIPPY rakstīja:
Nu bet 50 KM pa tādu ceļu tev patiktu braukt?
Neviens nesaka ka nevar pabraut, bet būtība visā bija pilnīgi cita. Ārzemēs tramvaja un ielas segums ir gludi, pie mums kukumrakumi.
BAronielas garums ir 50 km ?? ![]()
Un kas vainas Baronielas bruģim, es nesaprotu?? Kāpēc viss vecais jāgāž nost un jāliek jauns?? Vecrīga arī jānojauc?
Bacardi rakstīja: piegriezušies 6. tramvaja remonti - visu vasaru "rulleeja gurkji", bet tagad ciitiigi straadaa, betonee sliedeem pamatus un taa kaa aaraa ir miinuss, tad visu nakti ruucina gjeneratoru! ZB
Tur Binders ņemas. Ko gan citu var gribēt, ja tam objekti pa pus Latviju, bet jaudas nepietiek?
www.youtube.com/watch?v=--HWis8NZBI
Bams rakstīja:
Palaidniex rakstīja:
Bams rakstīja:
HIPPY rakstīja: Interesanti vai šajā putenī jaunās (augsto griestu) SCHkodas vispār kursē?
Brauc. Pa 6 tikai Škodas. Līdz gada beigām arī pa 11 būs tikai Škodas.
ne jau šī, bet nākamā gada beigām?
Pēc pašreizējiem plāniem- šī gada beigās. Lielākā daļa jau ir izdarīta, patlaban notiek Brīvības-Miera krustojuma montāža, atliek vēl Tallinas ielas krustojums un daži sīkumi.
Vēl tagad pēc plāna nākamā gada sākums ir 6. uz Ausekļa ielu. Tur arī darbi faktiski izdarīti.
Vēl pagaidām brauc vecie, vai es slikti skatos?
Bacardi rakstīja: Shovs ar 6.tramvaja remontu turpinaas - izraadaas, ka vislabaakais laiks, lai atvestu un izkraameetu sliedes ir naktii no piektdienas (28.12) uz sestdienu (29.12) plkst 00:30.
A, kas, vajadzēja to darīt pirmdienas rītā no 7:40 līdz 9:00?
Bacardi rakstīja: to vareeja izdariit liidz plkst 23, bet vispaar pirmdienas riitaa arii vareeja, jo tas jau satiksmi netraucee!
Tad kur problēma?