Nevar pārtulkot, nevar....
spārns, durvis, bamperis un citi sīkumi, bet nekas briesmīgs. Citādi ļoti labs auto no Prancūzijas.
Bet spārns viņam jau ir. Cena nav galējā.
Ņem ciet.
Nevar pārtulkot, nevar....
spārns, durvis, bamperis un citi sīkumi, bet nekas briesmīgs. Citādi ļoti labs auto no Prancūzijas.
Bet spārns viņam jau ir. Cena nav galējā.
Ņem ciet.
Ir izieta apskate un ir divas atslēgas.
Nav sists,braucis macitajs tikai svedienas uz baznicu un pec piena.Noskrejiens mazs un nav kruķits.Tehniska nav,bet nebus problemas iziet.Riepas nobrauktas bet orģinalas.
Automašīna no francijas. Teniskā kārtībā, izieta apskate, ir 2 atslēgas, 6 robi. Bija pārbaudīts volvo centrā 2008.08.23. Kārtīgs auto (labi uzturēts).Ir servisa grām.. Nesen bisku saskrapēta - vajadzētu mainīt spārnu (spārns ir). Apskrāpēts bampera stūris, spārns, durvis. kaut kādi sīkumi vēl. It kā nekas traks. Cena runājama
BET, labas lietas lēti nepārdod!
Viskas tvarkinga, gerai, gera kaina. vežineja moteris
Vissbiežāk dzirdēts vārds no Lietuviešu auto tirgoņa - GERAI
Izdzer vienas portveinas,tad otras,pēc trešās auto būs pavisam gerai.
Važineja nevis vežineja, leišu eksperti hrenova
nu, ja tulko burtiski, tad sanāk ka tiek tirgots nobraukts šrots. bet ja tulko literāri - tad ideāls auto, gandrīz kā jauns.
tikai kāds tam sakars ar ceļu policiju?
Kaspersky rakstīja: Važineja nevis vežineja, leišu eksperti hrenova
Nje pisdi. Pats zinu, drūkas kļūda.
Jurisbrakis rakstīja: Automašīna no francijas. Teniskā kārtībā, izieta apskate, ir 2 atslēgas, 6 robi. Bija pārbaudīts volvo centrā 2008.08.23. Kārtīgs auto (labi uzturēts).Ir servisa grām.. Nesen bisku saskrapēta - vajadzētu mainīt spārnu (spārns ir). Apskrāpēts bampera stūris, spārns, durvis. kaut kādi sīkumi vēl. It kā nekas traks. Cena runājama
BET, labas lietas lēti nepārdod!
Leišos ir viskautkas iespējams, ieskaitot neiespējamo kombināciju lēti, labi un ātri Par mašīnām droši vien arī
Pivo ļotsa čerez kraj,
Vse kričat,
Ir labas Gerai.
šajā sakarā vecs aņuks
latvietis aiziet pie ārsta un saka - ziniet man visi draugi, biznesa partneri uttt ir igauņi. ko man darīt.... dakters saka - vajadzēs izoperēt 1/3 daļu smadzeņu, latviets sak, ok, ko vajag, to vajag
pēc operācijas pamostās, ārsts stāv blakus un saka, ziniet, tehniski nesanāca izoperēt 1/3 daļu, izoperējām 2/3daļas
latviec pieceļās un saka = "gerai, gerai"
zinu, ka tā nav atbilde, bet savu reizi var noderēt:
DeaDMoroZZZ rakstīja: nu, ja tulko burtiski, tad sanāk ka tiek tirgots nobraukts šrots. bet ja tulko literāri - tad ideāls auto, gandrīz kā jauns.
Pirmais rakstīja: šajā sakarā vecs aņuks
latvietis aiziet pie ārsta un saka - ziniet man visi draugi, biznesa partneri uttt ir igauņi. ko man darīt.... dakters saka - vajadzēs izoperēt 1/3 daļu smadzeņu, latviets sak, ok, ko vajag, to vajag
pēc operācijas pamostās, ārsts stāv blakus un saka, ziniet, tehniski nesanāca izoperēt 1/3 daļu, izoperējām 2/3daļas
No rīta latvietis iziet ārā no mājas un sauc savu suni - Rekis, reksi, reksi
No rīt leitis iziet nārā no mājas un sauc savu suni - Reksas, reksas, reksas
Suns viņam atbild - Vauvas, vauvas, vauvas
Paskatoties, kāda sūdu bedre ir apkārt, "gerai, gerai" vietā jābūt "labi, labi"
msh rakstīja:
Paskatoties, kāda sūdu bedre ir apkārt, "gerai, gerai" vietā jābūt "labi, labi"
....piekrītu
mundinsh rakstīja: Automobilis is pransuzijos,tehniskai
tvarkingas,praeita teh apziura,yra du
rakteliai,6pavaru. Buvo patikrintas volvos centre
2008.08.23 automobilis tvarkingas ...yra masinos
zinynas. Neseniai buvo truputi nubraukta praktiskai
reiktu keisti sparna(sparnas yra)truputi nubrauktas
bamperio kampelis ,sparnas ,dureles o per kitas
pirihodas ,nieko baisaus.Kaina negalutine.
Automašīna no Francijas, tehniski labā stāvoklī, ir servisa grāmata, divas atslegas, 6 ātrumu ātrumkārba, pārbaudīts Volvo centrā 23.08.2008, labā tehniskā stāvoklī, mašīnas tehniskā grāmatiņa (droši vien instrukcija), nesen nedaudz bojāts spārns, tas jāmaina, detaļa ir, nedaudz bojāts bampers, durvis bojātas, nekas briesmīgs tur nav, cena runājama.
To man iztulkoja kolēģe, kas ir lietuviete.
Kads var partulkot no lietuvieshu valoda
Automobilis is pransuzijos,tehniskai
tvarkingas,praeita teh apziura,yra du
rakteliai,6pavaru. Buvo patikrintas volvos centre
2008.08.23 automobilis tvarkingas ...yra masinos
zinynas. Neseniai buvo truputi nubraukta praktiskai
reiktu keisti sparna(sparnas yra)truputi nubrauktas
bamperio kampelis ,sparnas ,dureles o per kitas
pirihodas ,nieko baisaus.Kaina negalutine.