Tagad paceļ rokas tie, kuri bija par iestāšanos ES?
Nebija noziimes tai balsoshanai, mums taa pat citu variantu nebija. Mazai Shveicei mees tiekam teelaini pieliidzinaati, nevareetu mees vieniigie buut aarpus ES un dziivot ok.
Surr rakstīja: Es biju par. Un vēljoprojām uzskatu, ka Latvijas iestāšanās ES bija vienīgais pareizas attīstības ceļš.
Iespējams, bet tas vairāk nav būtiski. būtiski ir tas ka mūsējie ES komisāriem laiza dibenus, ja ES saka, ka vajag kvalitatīvu pienu, tad mūsejie vispār nogriež to nozari, tā teikt vismaz saņemsim kompensāciju no ES.
ES nesaka. ES rekomendē. Bet tas nu mums ir ieradums no padomju laikiem - jo maskava saka, labāk burtiski izpildīt, lai netrauce šeit mums uz vietas šeptēties tikmēr.
Nebija noziimes tai balsoshanai, mums taa pat citu variantu nebija. Mazai Shveicei mees tiekam teelaini pieliidzinaati, nevareetu mees vieniigie buut aarpus ES un dziivot ok.
p.s. teoreetiski biju pret, bet balsot negaaju.
Tajā pašā Šveicē ir tikai divi produktu veidi, kurus ražo paši. Visu pārējo ieved. Un turās valsts, labi turās.
Vai tikai shie divi produkti stutee tik labi Shveici?
uupis rakstīja: Vienīgais un lielais mīnuss visā šitajā stāstā ir tas ka Tautai atmiņa ir īsa.
Neviens jau neatceras ka Šleserkungs Saeimā vienlaik atradās nelikumīgi. Paši deputāti izdomāja ka tautas kalpiem jābūt ar augstāko izglītībiu, bet Šleserkungam pat bakalura diploma nebija...
Neviens jau neatceras Kalvīškunga drošības likumu.
Visi jau aizmirsuši ka Autoceļu fondu slēdza Repše un akcīzi no degvielas novirzīja citiem mērķiem.
p.s. teoreetiski biju pret, bet balsot negaaju.
Tajā pašā Šveicē ir tikai divi produktu veidi, kurus ražo paši. Visu pārējo ieved. Un turās valsts, labi turās.
un divi ( ???? ) produkti veido ap 25% no IKP? Pie reizes nodarbina ap 40% iedzīvotāju..... ( ražošanā - nevis pakalpojumu sniegšanā... )
Kaksis rakstīja: Nevis sviests, bet tirgus ekonomika. Tas ka tu ražo graudus trijās paaudzēs negarantē to, ka kāds viņus pirks, ja ārzemēs viņi ir lētāki. Tāpat ar pienu u.t.t.
Tirgus ekonomika nebalstās tikai uz lētumu.
Citādāk jau neviens nepirktu Mersedesu vai Lexusu, bet visi braukātu ar KIA.
Tirgus ekonomika balstās uz pieprasījumu/piedāvājumu. Ja nav pieprasījuma pēc dārgiem graudiem, tad kādēļ viņus piedāvāt?
Ierastā shēma. Tev lētus graudus piedāvā kamēr nav nobeidzies vietējais ražotājs. Tad kad tas ir noticis, tad var pacelt cenas. Rezultāts mēs paliekam par patērētajiem, kuri atkarīgi no importa, kādi pašlaik arī esam, un kādus bija domāts mūs no ES pataisīt.
Turpinot, atņemt visiem zemi, visu nacionalizēt, ieviest kvadrātmetru normu uz cilvēku. Džinsus nolikt zem letes blakus banāniem un salami.
zini, veciit-
kaa reizi godmanis ar to nodarbojas:
man ir 3 ha zemes riigaa, NĪ nodoklis attieciigi 3 štukas gadaa.un buušot veel..un tuvaakos paaris gadus nekaadas perspektiivas tikt no taas zemes valjaa apmainot to pret naudu.
ja es NĪ nodokli nemaksāšu, Birks atnaaks un man to atnjems.
Turpinot, atņemt visiem zemi, visu nacionalizēt, ieviest kvadrātmetru normu uz cilvēku. Džinsus nolikt zem letes blakus banāniem un salami.
zini, veciit-
kaa reizi godmanis ar to nodarbojas:
man ir 3 ha zemes riigaa, NĪ nodoklis attieciigi 3 štukas gadaa.un buušot veel..un tuvaakos paaris gadus nekaadas perspektiivas tikt no taas zemes valjaa apmainot to pret naudu.
ja es NĪ nodokli nemaksāšu, Birks atnaaks un man to atnjems.
tu jau sāc reklamēties tikpat banāli, kā lētie NI developeri, kas pie Mārupes pļavu māju sludinājumiem arī liek, ka redz līdz centram var aizbraukt pa 15 min .. (naktī protams ka var ja uz zaļajiem signāliem trāpa)
tu jau sāc reklamēties tikpat banāli, kā lētie NI developeri, kas pie Mārupes pļavu māju sludinājumiem arī liek, ka redz līdz centram var aizbraukt pa 15 min .. (naktī protams ka var ja uz zaļajiem signāliem trāpa)
nebuut ar ne....jebkuraa laikaa. 15-20 minuutes.atkariibaa ko kurš par centru uzskata.un es nemaz nereklameejos.vnk pļāpāju.
Tiešraide no Doma laukuma